Reebok - Alternativ i Norge

Reebok tilbyr mange ulike tights. Vi ser på seamless tights, treningstights, løpetights og andre relevante produkter fra Reebok for alle treningsentusiaster.

Se hele utvalget vi anbefaler som gode og rimelige alternativer til Reebok her!

 

Reebok produkter 

Lux High-Rise leggings - deres bestselger innen treningstights

Dette er Reebok sin bestselger innen treningstights. En figur formet tights med lommer på siden for å oppbevare mobiltelefon under treningen. Tightsen har også et lettere stoff som gir pustende effekt.

Famme har et bredt utvalg av både figur formet og pustende treningstights. Tightsen vi mener er et godt figur formet alternativ er denne Rib Panel Tights, og vår Techna Tights kommer med lomme for oppbevaring av mobil og sydd med figur formede sømmer.

 

Treningstights

Reebok har et stort utvalg av forskjellige typer treningstights. Merke produserer mest av typen seamless og shaping/figurformede trening- og løpetights ofte med høyt liv, eller "high rise" som de definerer dette. Hos Famme finner du et større utvalg av nydelige seamless tights og shaping tights til like høy og høyere kvalitet, ofte til nedsatte priser!   

Figurformet treningstights i gråFigurformet treningstights i grå

Running Vector leggings

Reebok har også et godt utvalg løpetights. Disse tightsene har som trenings tightsene ordinære priser og ordinær kvalitet. Bestselgeren innen denne kategorien vurderer 3.9/5 stjerner på Reebok sin egen nettside. Som alternativ til Reebok sin bestselger innen kategorien løpetights anbefaler vi vår bestselger innen løpetights som har en 4.9/5 stjerners vurdering. 

Highwaist løpetights for dame i svartHigh waist løpetights til dame i svart

Yoga bukse 

Reebok har ulike varianter av yoga bukser. Et godt alternativ til lignende produkter fra Famme er Yoga pants. Om du ønsker en med tekstur så er Ribbed Yoga pants et godt alternativ. Disse yoga buksene er elastiske og behagelig å ha på. Buksene har høyt liv som gir en flatterende passform. Yoga buksene er laget med pustende stoff som gjør de perfekt til både trening og yoga. 

Yoga bukse Famme

 

Nano X1 og HIIT training shoes

Reebok er mest kjent for å produsere joggesko for HIIT training, løping, og Cross fit. Ordinære priser med løfte om høy kvalitet. HIIT Training 2 er bestselgeren på nettsiden med 4.4/5 stjerner. Mangel på forsterkning ved skotuppen, vansker med å dra skoen på foten, plastikk som opplevdes plagsom mot huden hvor snøret knytes, og bekymring over bevaring av kvalitet over gjentatt bruk var noe av det som gjorde at skoene ikke strakk seg nærmere en 5/5 vurdering. Famme har nylig investert i produksjon av tidenes treningssko, Endorphin RX1. Disse skoene har optimal støtte, god demping, designet med chunky såle, og har på våre nettsider 4.8/5 stjerner. 

Overdeler

Her har Reebok et stort utvalg av ulike modeller og fager. Prisene på de ulike toppene varierer litt. Dersom du ønsker en flott tank top av god kvalitet til en god pris bør du sjekket ut Famme sitt utvalg av tilsvarende overdeler, tank tops, og singlets

Sports-BH

Reebok har et bredt utvalg av sports-BHer for ulike behov innen støtte, fasong og design. Prisene varierer litt i likhet med produktkategorien "overdeler". Et bedre alternativ til sports-BH vil du definitivt finne i Famme sin kolleksjon over stilfulle, behagelige, fungerende og flatterende sports-BHer. Sports-BH til like god pris. En pris som vil bli mer rimelig under alle periodene med rabatter og tilbud som vi har på nettsidene våre jevnlig.  

Sports-BH i svart lang god støtteSports-BH i grå seamless

Les mer om alternativer til andre merker her:

Rebook treningsklær og rabattkode i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.