• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Reebok Tights - Dette må du vite!

Reebok tilbyr mange ulike tights. Vi ser på seamless tights, treningstights, løpetights og andre relevante produkter fra Reebok for alle treningsentusiaster.

Reebok produkter 

Tights

Lux High-Rise leggings - deres bestselger innen treningstights

Dette er Reebok sin bestselger innen treningstights. En figurformet tights med lommer på siden for å oppbevare mobiltelefon under treningen. Tightsen har også et lettere stoff som gir pustende effekt.

Famme har et bredt utvalg av både figurformet og pustende treningstightser. Tightsen vi mener er et godt figurformet alternativ er denne Rib Panel Tights, og vår Techna Tights kommer med lomme for oppbevaring av mobil og sydd med figurformede sømmer.

 

Treningstights

Reebok har et stort utvalg av forskjellige typer treningstights. Merke produserer mest av typen seamless og shaping/figurformede trening- og løpetights ofte med høyt liv, eller "high rise" som de definerer dette. Hos Famme finner du et større utvalg av nydelige seamless tights og shaping tights til like høy og høyere kvalitet, ofte til nedsatte priser!   

Figurformet treningstights i gråFigurformet treningstights i grå

Løpetights

Reebok har også et godt utvalg løpetights. Disse tighstene har som treningstightsene ordinære priser og ordinær kvalitet. Bestselgeren innen denne kategorien vurderer 3.9/5 stjerner på Reebok sin egen nettside. Som alternativ til Reebok sin bestselger innen kategorien løpetights anbefaler vi vår bestselger innen løpetights som har en 4.9/5 stjerners vurdering. 

Highwaist løpetights for dame i svartHigh waist løpetights til dame i svart

Sko

Reebok er mest kjent for å produsere joggesko for HIIT training, løping, og crossfit. Ordinære priser med løfte om høy kvalitet. HIIT Training 2 er bestselgeren på nettsiden med 4.4/5 stjerner. Mangel på forsterkning ved skotuppen, vansker med å dra skoen på foten, plastikk som opplevdes plagsom mot huden hvor snøret knytes, og bekymring over bevaring av kvalitet over gjentatt bruk var noe av det som gjorde at skoene ikke strakk seg nærmere en 5/5 vurdering. Famme har nylig investert i produksjon av tidenes treningssko, Endorphin RX1. Disse skoene har optimal støtte, god demping, designet med chunky såle, og har på våre nettsider 4.8/5 stjerner. 


Overdeler

Her har Reebok et stort utvalg av ulike modeller og fager. Prisene på de ulike toppene varierer litt. Dersom du ønsker en flott tank top av god kvalitet til en god pris bør du sjekket ut Famme sitt utvalg av tilsvarende overdeler, tank tops, og singlets

Sports-BH

Reebok har et bredt utvalg av sports-BHer for ulike behov innen støtte, fasong og design. Prisene varierer litt i likhet med produktkategorien "overdeler". Et bedre alternativ til sports-BH vil du definitivt finne i Famme sin kolleksjon over stilfulle, behagelige, fungerende og flatterende sports-BHer. Sports-BH til like god pris. En pris som vil bli mer rimelig under alle periodene med rabatter og tilbud som vi har på nettsidene våre jevnlig.  

Sports-BH i svart lang god støtteSports-BH i grå seamless

Rabattkode på Reebok

Rabatt på Reebok kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Black Friday

Reebok kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black WeekDette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Studentrabatt

Som medlem av Studentkortet kan du få 35% rabatt på varer fra Reebok per d.d. 

Rabatt på Instagram

Til tider deles det ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Reebok. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Reebok har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Reebok" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Salg og outlet

Reebok har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Hos Famme finner du alltid et stort utvalg av outletvarer og salgsvarer!

Erfaringer og reviews

Reebok har blandede reviews. Noen kunder er meget fornøyd, men noen negative tilbakemeldinger på Amazon nevner at tightsene kan være gjennomsiktige under treningen, var lite stretchy i stoffet og at de begynner å sitte løst kun etter et par treningsøkter. Sammenligner du kvaliteten av disse tightsene mot prisen du betaler, så vil det heller lønne seg i å investere i en virkelig god tights fra Famme, enn å kjøpe 2 fra Reebok som du da kanskje må bytte ut mer jevnlig.  

Reebok i Norge

Retur

Reebok har 60 dagers gratis retur. Les mer om Famme sin enkle retur her

Levering/frakt

Reebok har standard hjemmelevering og pick-up-point levering gjennom PostNord som du må betale for. Les mer om Famme sin raske levering her, som selvfølgelig er helt gratis.  

Salg og outlet

Reebok har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Hos Famme finner du alltid et stort utvalg av outletvarer og salgsvarer!

Toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Reebok. 

Rebook treningsklær og rabattkode i Norge