Pursue Fitness - Alternativ i Norge

Pursue Fitness tilbyr treningsklær til både menn og kvinner. Klærne passer fint til om du trener, spiller sport eller skal på løpetur. Digger du Pursue Fitness kommer du til å digge våre treningsklær.

Seamless leggings

Pursue Fitness sin Adapt Seamless leggings kan minne på Fammes Elevate Vortex Leggings 2. Tightsen fra Famme er også seamless og har en fin shaping-effekt som gir bakdelen et løft. Midjebåndet er i ribbestrikk og er både komfortabel og holder tightsen godt på plass når man blant annet gjør yoga, tar knebøy eller er ute på løpetur. Med Elevate Vortex Leggings kan du velge mellom flere farger. Den selges i lys blå, grå, svart, mørk rød, blå, grønn og lilla.

Grå high waist treningstights til dameSeamless treningstights til dame i svart

Shorts

Pursue Fitness har en shorts som heter Afterglow seamless shorts denne kan minne om vår Antislip Biker shortsVår Antislip Biker shorts er en treningsshorts som er lightweight og har et høyt liv. I tillegg for å gi det den optimale komforten har den også fukttransporterende egenskaper. Den sitter godt rundt midjen og lårene og har anti slip stropper rundt midjen for å sikre at den holder seg godt på plass. Ønsker du en lignende shorts bare med elevate-effekt, burde du sjekke ut vår Elevate Wave Shorts også.

Antislip Biker Shorts - shorts for dame - Rød - Famme - High waistAntislip Biker Shorts - shorts for dame - Lilla - Famme - High waist

 

Joggebukse

Liker du Pursue Fitness sin Profit Bottoms 002 anbefaler vi deg den digge joggebuksen Fit Jogger fra Famme. Fit Jogger er slim fit og laget av elastisk og myk bommulsjersey for å gi deg den beste bevegelsesfriheten og komforten. Joggebuksen er perfekt for chille kvelder, Netflix titting eller for når du skal fram og tilbake på treningssenteret. I tillegg har den en fin detalj med glidelås på lommene slik at eiendelens dine ikke sklir ut av lommen.

Fit Jogger - Joggebukse for dame - Grønn - Famme Fit Jogger - Joggebukse for dame - Svart - Famme

 

Sports-bh

Er du på utkikk etter en ny sports-bh? Da vil vi anbefale deg vår sports-bh Motion Sports Bra som kan minne om Pursue Fitness sin Adapt Seamless Sports Bra. Sports-bhen vi anbefaler er seamless og laget av et elastisk stoff med effektiv fukttransporterende egenskaper. Den har medium support og egner seg godt til trening med lav, medium og høy intensitet. Motion Sports Bra har minimalt med sømmer og mulighet til å ta ut innleggene om det er ønskelig.

Motion Sports Bra - Sports bh for dame - Rosa - Famme   Motion Sports Bra - Sports bh for dame - Grå - Famme   Motion Sports Bra - Sports bh for dame - Grå - Famme

Crop top

Et godt Famme alternativ til Pursue Fitness sin Lounge Seamless Crop T-shirt er Seamless Cropped T-shirt. Dette er en perfekt topp til trening da den både har effektiv fuktransportering og den har god stretch! Den tørker raskt og du holder deg komfortabel. For å sikre at toppen har god pusteevne og gir deg den komforten du fortjener, har den både god passform og en fin seamless-tekstur. Om du skulle ønske å dra på yoga, ta en sykkeltur eller ha en heftig crossfit trening er dette toppen for deg! Er du kanskje på utkikk etter et helt nytt treningsoutfit anbefaler vi deg også å sjekke ut våre tightser med høyt liv for å finne den perfekte outfiten for neste treningsøkt.

Seamless Cropped T-Shirt - t-skjorte for dame - Lilla - Famme   Seamless Cropped T-Shirt - t-skjorte for dame - Rød - Famme   Seamless Cropped T-Shirt - t-skjorte for dame - Rød - Famme

Sjekk ut kolleksjonen vi har samlet for deg som er Pursue Fitness fan her!

 

Relaterte merker:

Pursue Fitness alternativer i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.