Puma - Treningsklær alternativ i Norge

Puma tilbyr mange ulike tights. Vi ser på seamless tights, treningstights, løpetights og andre typer tightser med ulike egenskaper fra Puma. De har i tillegg andre produkter som shorts, hettegenser og sko. Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Puma her. Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Puma, les mer om Puma i Norge.

Se alle våre Puma lingende produkter her.

For førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

 

Tights fra Puma

Puma Kompresjonstights

Som alternativ til Puma sine Kompresjonstights anbefaler vi disse tightsene. Kompresjonstights er et veldig godt alternativ til styrketrening fra lav til høy intensitet. Kompresjonstights holder ting på plass og tightsene har hold-in effekt, med design som fremhever formene på en flatterende måte. Rib panel tights er laget med et strategisk plassert design for å fremheve og forme de feminine kurvene. Treningstightsen har et høyt liv og gir en god hold-in effekt, i tillegg til at den har funksjonelle lommer på sidene. 

Lilla kompresjonstights  Svart kompresjonstights

Les mer om våre kompresjonstights her!

 

Puma Løpetights

Puma Core Run Long Tights er en av løpetightsene Puma har. Denne har høyt liv, puster godt og har en glidelås nederst på benet dersom man vil brette opp. Som et alternativ til denne så anbefaler vi vår Techna Tights. Denne tightsen har to praktiske lommer som du kan bruke til å ha mobil, nøkler, kort eller airpods i mens du løper. Tightsen har høyt liv, er squat-proof og sitter veldig godt rundt livet. Les mer om våre beste løpetights!

Løpetighst til dame med lomme på siden  Løpetights til dame tilsvarende Puma løpetights

 

Puma Camo tights

Som alternativ til Puma sine Camo tights anbefaler vi disse tightsene. Tights med mønster er virkelig blitt en hit de siste årene, og det er en naturlig årsak til dette. Flotte mønster og unike farger setter virkelighet stilen på treningssenteret. Både seamless og scrunch effekt finner du i vårt utvalg. Camo tights er en sømløs treningstights med et høyt liv i bred linning, og passer utmerket både til løping, styrketrening eller yoga. 

Mørk Rød Camo Tights  Grå Camo tights

 

Puma Vintertights

Som alternativ til Puma sine vintertights anbefaler vi disse tightsene. En god vintertights er nødvendig på de kalde dagene. Enten du skal ta en løpetur ute, eller er naturlig kald og trenger varme klær under treningsøkten kan du ikke ta feil med en god vinter tights. Light thermal leggings er den perfekte høst- og vintertightsen. Den er utstyrt med en børstet innside, snøring i midjen og et høyt liv. 

Svart Vintertights  Blå Vintertights
Les mer om vintertights her

 

Puma Seamless tights

Som alternativ til Puma sine Seamless tights anbefaler vi disse tightsene. Seamless eller sømløse treningsklær er et must i enhver trenings garderobe. Sømmer som irriterer og gnager til kroppen vil ingen ha. En god seamless tights med flotte detaljer trenger enhver treningsnarkoman. Stamina leggings er en sømløs treningstights med en mesh struktur som sørger for god komfort og fukttransportering. 

Grå Seamless tights  Svart Seamless tights
Les mer om hva seamless er!

 

Puma Shaping tights

Som alternativ til Puma sine Shaping tights anbefaler vi disse tightsene. En shaping tights løfter og fremhever rumpen på en naturlig måte, samtidig som den har en hold-in for å holde tightsen på plass. Med en bred linning på midjen vil ikke tightsen skli ned selv under høy-intensitets øvelser. Elevate wave leggings er en seamless treningstights med høy kompresjon og en shaping-effekt, med et komfortabelt midjebånd i ribbestrikk

Grå Shaping tights  Rosa Shaping tights

 

Puma Tights med lomme

Som alternativ til Puma sine tights med lomme anbefaler vi disse tightsene. Enten du skal ta en løpetur eller ikke orker å holde på telefonen under styrketreningen, er tights med lomme valget for deg. Suave tights er den perfekte tights med lomme, med sitt høye liv og bred linning skapes det en hold-in effekt, som gjør at den sitter godt på kroppen i løpet av treningsøkten.

Grønn tights med lomme  Mørk Rød tights med lomme
Les mer om våre beste tights med lommer!

 

Puma Shorts

Train Favorite Biker Shorts er en av Puma´s shorts til trening. Den er høy i livet, elastisk stoff og er pustende. Som et alternativ til deres biker shorts, så anbefaler vi vår Fit Shorts. Denne shortsen er seamless, flatterende og høy i livet. Den fremhever figuren din og har en god passform. I tillegg er den laget for fleksibilitet sånn at du skal føle deg komfortabel under treningen. 

Lilla Biker Shorts  Svart Biker Shorts

 

Puma sko

Puma rs x

Blant utvalget til Puma har de flere par sko som er svært populære. Våre Endorphin rx1 er et godt alternativ til Puma rs x. Skoene er utstyrt med en chuncky såle som gir god støtte og god demping, og gjør de til de perfekte joggeskoene. Disse fungerer like godt til joggeturer, styrketrening, turer i skogen og til hverdagsbruk - Et must have i en hver garderobe!

Svarte Puma joggesko alternativ  Hvite Puma sko alternativ med tykk såle

Les mer om alternativer til andre merker her:

Puma treningsklær og rabattkode i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.