• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Puma tights

Puma tilbyr mange ulike tights. Vi ser på sesamless tights, treningstights, løpetights og andre typer tightser med ulike egenskaper fra Puma. De har i tillegg andre produkter som shorts, hettegenser og sko. Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Puma her. Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Puma, les mer om Puma i Norge.

Puma Tights 

Puma Kompresjonstights

Som alternativ til Puma sine Kompresjonstights anbefaler vi disse tightsene. Kompresjonstights er et veldig godt alternativ til styrketrening fra lav til høy intensitet. Kompresjonstights holder ting på plass og tightsene har hold-in effekt, med design som fremhever formene på en flatterende måte. 

Lilla kompresjonstightsSvart kompresjonstights

Les mer om våre kompresjonstights her!

Puma Løpetights

Puma Core Run Long Tights er en av løpetightsene Puma har. Denne har høyt liv, puster godt og har en glidelås nederst på benet dersom man vil brette opp. Som et alternativ til denne så anbefaler vi vår Techna Tights. Denne tightsen har to praktiske lommer som du kan bruke til å ha mobil, nøkler, kort eller airpods i mens du løper. Tightsen har høyt liv, er squat-proof og sitter veldig godt rundt livet. Les mer om våre beste løpetights!

Løpetighst til dame med lomme på sidenLøpetights til dame tilsvarende Puma løpetights

 

 

Puma Camo tights

 

Som alternativ til Puma sine Camo tights anbefaler vi disse tightsene.

Mørk Rød Camo TightsGrå Camo tights

 

  

Puma Vintertights

Som alternativ til Puma sine Vintertights anbefaler vi disse tightsene.

Svart VintertightsBlå Vintertights

Les mer om vintertights her!

 

Puma Seamless tights

Som alternativ til Puma sine Seamless tights anbefaler vi disse tightsene.

Grå Seamless tightsSvart Seamless tights

Les mer om hva seamless er!

 

Puma Shaping tights

Som alternativ til Puma sine Shaping tights anbefaler vi disse tightsene.

Grå Shaping tightsRosa Shaping tights

 

Puma Tights med lomme

Som alternativ til Puma sine Tights med lomme anbefaler vi disse tightsene.

Grønn tights med lommeMørk Rød tights med lomme

Les mer om våre beste tights med lommer!

 

Puma Shorts

Train Favorite Biker Shorts er en av Puma´s shorts til trening. Den er høy i livet, elastisk stoff og er pustende. Som et alternativ til deres biker shorts, så anbefaler vi vår Fit Shorts. Denne shortsen er seamless, flatterende og høy i livet. Den fremhever figuren din og har en god passform. I tillegg er den laget for fleksibilitet sånn at du skal føle deg komfortabel under treningen. 

Lilla Biker ShortsSvart Biker Shorts

 

 

Rabattkode på Puma

Rabatt på Puma kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt Puma

Du kan se på hjemmesiden til Puma om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på instagram Puma

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Puma. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Puma via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Puma har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Puma" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Puma i Norge

Puma salg og outlet

Puma har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Puma toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Puma.

Puma treningsklær og rabattkode i Norge