Peak performance i Norge - Treningsklær og rabattkoder

Peak performance tilbyr mange forskjellige plagg for utendørs aktiviteter. I Famme har vi også et bredt utvalg av ytterplagg, slik at du kan kle deg riktig til enhver sesong. Blant våre produkter har vi slitesterke og isolerende plagg.

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Peak performance her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Peak Performance, les mer om Peak performance i Norge. Sjekk ut den perfekte kolleksjonen for deg som liker Peak Performance sine klær, her!

For førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

Alternativ Peak Performance 

Vi har et stort utvalg av ytterklær og andre plagg som kan brukes hele året rundt. For å få mest mulig ut av treningsøkten er det viktig å kle seg riktig. Med vårt sortiment kan du oppgradere din garderobe og være klar for alt slags vær. 

Se vårt utvalg av turjakker her

Regnjakke

Som alternativ til Peak Performance sine regnjakker anbefaler vi Pace regnjakke og Celine regnjakke

Pace regnjakke er en lett og teknisk regnjakke med eksepsjonell stretch og mesh stoff. Dette er en vanntett regnjakke med en vannsøyle på hele 10 000mm, noe som gjør at den tåler ekstremt regnvær. Jakken er i tillegg pustende, slik at du enkelt kan justere temperatur og ventilasjon. 

Alternativ regnjakke peak performance til damealternativ regnjakke til dame peak performance
Celine regnjakke er en allsidig jakke med funksjon og komfort. Den er vannavstøtende og beskytter mor vær og vind. Den fungerer som en skalljakke, og er perfekt for lettere regnvær. Materiale er pustende og har mekanisk stretch. Dette sørger for ekstrem komfort. 
Alternativ skalljakke peak performancealternativ peak performance skalljakke

Vindjakke

Som alternativ til peak performance sin vindjakke har vi Pace running jacket. Dette er en lett jakke med pustende materiale. Treningsjakken kommer med to lommer og en praktisk avtagbar hette for best mulig komfort. I tillegg er denne jakken vindtett, og passer perfekt til trening om høst, vår og sommer. 

løpejakke til dame

Alternativ Peak Performance bukser

Som alternativ til Peak Performance sine turbukser har vi Field slakcs. Dette er en robust og komfortabel turbukse som er perfekt til alle turer. For maksimal komfort har vi kombinert elastisk cordura med kontrastpaneler av vokset bomull. Kontrast-panelene er vannavstøtende, og gjør buksen perfekt for lett regnvær. 

Alternatvi peak performance turbukseAlternativ peak performance turbukse

Mellomlag

For maksimal ytelse er det viktig å kle seg riktig. Spesielt på tur eller andre utendørs aktiviteter, så kan det være greit å ha på seg flere forskjellige lag, slik at man lett kan regulere temperaturen. Til mellomlag kan det være forskjellige jakker og gensere. Vi anbefaler disse jakkene: Wonder stretch jacket og fleek stretch jacket. 

Wonder stretch jakken er perfekt for alle aktiviteter, både heavy treningsøkter og en avslappende dag i byen. Dette er en stilfull og lett jakke som holder deg varm på kalde og regnfulle dager. Jakken er designet med ditt velvære i tankene! Den er ekstremt behagelig i bruk. 

Alternativ til peak performance jakkeAlternativ peak performance jakke
Fleek stretch jakken er litt lettere i stoffet, og passer perfekt til mildere temperaturer. Jakken er også lagd for å holde deg varm gjennom treningsøkten. Jakken har to lommer og er godt egnet for både trening og tur. 

Alternativ peak performance jakkealternativ peak performance jakke

 

 

 

 Fleece og teddyjakke

Om du trenger et enda varmere plagg har vi en super teddyjakke. Jakken er varm nok til å brukes alene ute, men også god og myk som gjør den til det perfekte kosejakken. Jakken er laget av fleece og er absolutt et must i en hver dame-garderobe. 

Fleecejakke til dame | alternativ peak performancefleece jakke til dame | alternativ peak performance
 

Les mer om alternativer til andre merker her:

Peak performance treningsklær og rabattkode i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.