Peach Tights - Treningsklær alternativ

Peach tights ble raskt kjent for sine tightser som raskt ble en favoritt hos forbrukerne. Her finner du alternative produkter til peach tights sine produkter fra Famme. Treningstightsene er designet for ikke å skli ned i løpet av treningsøkten, noe som er essensielt for treningsklær. Det merket er mest kjent for er sprudlende farger på tightsene - blant annet rosa og gule tights. Peach tights tilbyr mange ulike tights, i samme kategorier som famme, blant annet scrunch tights i seamless. Vi ser for det meste på tights med høyt livseamless og ribbed tights.

Vi har samlet våre treningsklær for dere som elsker Peach Tights her.

Peach Tights High Waist Scrunch

Den klassiske Peach tightsen med high waist og scrunch har blitt svært populær. Som et alternativ kan vi anbefale vår Peachy Scrunch Tights som har et design som fremhever og former rumpa. Scrunch tightsen kommer i en rekke farger, så her kan du velge din favoritt - eller flere!

Peach tights scrunch

Det Peach tights produserer mest er Seamless treningstights med scrunch. Scrunchie eller scrunch tights, tightsene som "løfter rumpa" har mange navn, det finnes både seamless varianter som egner seg til styrketrening og scrunch tights som egner seg mer til løping og "røffere" trening. 

Vår scrunch tights er laget med den samme scrunch-sømmen Peach tights har på sine leggings. Scrunch-effekten gir en fin fasong ved at den former rumpen og fremhever former. Treningstightsen er laget av mykt materiale som gjør den svært komfortabel å trene med, i høyt liv og er selvfølgelig squat-proof. Tightsen finnes også i seamless, scrunch seamless leggings, som er helt sømløs.

Svart scrunch tights, Peach tights alternativ  Grå scrunch leggings i fukttransporterende seamless
Les mer: Hva er scrunch tights?

 

Peach tights shaping

Blant Peach Tights sine leggings dominerer utvalget av shaping tights som uten scrunch-søm former rumpen og livet, ved hjelp av et ekstra løft. Sømmene på tightsene er strategisk plassert for å skape fine former samtidig som de er behagelig å bruke på trening. Elevate vortex leggings finnes i 7 freshe farger som kan minne om Peach Tights sitt utvalg. Den sømløse treningstightsen er utstyrt med kompresjon som skaper den fine shaping effekten. Med et komfortabelt midjebånd i ribbestrikk holdes tightsen på plass under hele treningsøkten. Motion leggings er også et annet alternativ for Peach tights, hvor man har en flatterende kontur som har blitt populært de seneste årene blant flere merker. 

Blå shaping tights til dame

  Rød Peach Tights alternativ som former rumpen

Les mer: Shaping tights

 

Peach tights ribbed i seamless

Peach tights sin ribbed kolleksjon er laget i sømløst materiale for maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Famme tilbyr også flere tightser som både er ribbed og i seamless som kan være gode alternativer til Peach tights. Ribbed seamless tights er en sømløs leggings med V-form som former rumpen uten en direkte scrunch-søm eller shaping effekt. Dette gjør tightsen svært behagelig å anvende samtidig som den gir fine former. Bar tights er på samme tid laget i sømløst materiale, men er også bygd med høyere midje for en ekstra hold-in effekt.

Grønn Peach tights alternativ, ribbed i seamless  Blå Peach tights alternativ, ribbed i sømløst materiale 
 

Les mer: Hva er seamless? og Beste seamless tights

 

Peach tights high waist

De fleste foretrekker en tights med høyt liv slik at buksen strammer rundt magen og med det holder seg godt på plass. Peach tights tilbyr én tights med høyt liv i flere duse og stilrene farger. I Famme sitt brede utvalg finnes det mange ulike tightser med høyt liv tilsvarende Peach tights.

  Grå Peach tights med høyt liv alternativ

Les mer: Beste tightsene med høyt liv  

 

Peach Tights Mid Waist Tights

Peach har tie dye tights som er mid waist. Dette er "vanlige tights" og ikke seamless. Denne tightsen er enkel å kombinere med overdeler, og det stilfulle mønsteret krydrer opp treningsgarderoben. Treningstightsen er også funksjonell med sine to lommer som passer de største mobiltelefonene. Stoffet er silkemykt, elastisk og fukttransporterende.

Tie dye leggings tilsvarende Peach tights  Tights med lomme tilsvarende Peach tights

 Les mer: Tights med mønster

 

Peach tights shorts

Blant Peach Tights sitt utvalg finner du også biker shorts som gjerne er utstyrt med scrunch-sømmen. For flere blir det varmt med en tights i full lengde på treningssenteret, eller på utretrening og joggeturer om sommeren. På denne måten kan du se like fresh ut uavhengig om du foretrekker å bruke tights eller shorts. Seamless scrunch shorts har de samme fine fordelene som fullengde tightsen, med en V-form og scrunch for en fin passform. For de som ønsker en kortere variant uten sømløst materiale er vår scrunch shorts et perfekt valg. Begge treningsshortsene passer til all slags trening, fra lav til høy intensitet. 

Grå biker shorts med scrunch for en fin rumpe  Svart og kort scrunch shorts

Les mer: Beste biker shorts og shorts guide

Les mer om alternativer til andre merker her:

Peach tights rabattkode og alternativer
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.