• treningsklær til dame

  Rask levering + gratis retur

  Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Her finner du de beste seamless treningstights til dame. Vi har til og med andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Kjøp seamless treningsklær på nett med fri frakt - avbildet er damer i seamless treningstights

  Best på seamless

  Famme er best i Norge på seamless tights. Vi har seamless tights i mange farger, lengder og passformer. Vi har seamless med og uten scrunch og seamless med og uten mønster. Match med treningstoppene våre!

Seamless treningsklær

Peach Tights - Dette må du vite

Peach tights er laget for å gi deg den beste passformen. Treningstightsene er designet for ikke å skli ned i løpet av treningsøkten, noe som er essensielt for treningsklær. Det merket er mest kjent for er "crazy farger" på tightsene - blant annet rosa og gule tights. Mens vanlige farger er svart, blå, og grå. Peach tights tilbyr mange ulike tights som kan minne mye om våre kolleksjoner. Vi ser for det meste på tights med høyt liv, seamless og ribbed tights.

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Peach tights her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Peach tights, les mer om Peach tights i Norge.

Peach Tights 

Det Peach tights produserer mest er Seamless treningstights med scrunch. Scrunchie eller scrunch tights, tightsene som "løfter rumpa" har mange navn, det finnes både seamless varianter som egner seg til styrketrening og scrunch tights som egner seg mer til løping of "røffere" trening. 

Peach tights ribbed i seamless

Peach tights sin ribbed kolleksjon er laget i sømløst materiale for maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Famme tilbyr også flere tightser som både er ribbed og i seamless som kan være gode alternativer til Peach tights.

Les mer om hva seamless er her!

Grønn Peach tights alternativ, ribbed i seamlessBlå Peach tights alternativ, ribbed i sømløst materiale 
 

 

Peach tights high waist

De fleste foretrekker en tights med høyt liv slik at buksen strammer rundt magen og med det holder seg godt på plass. Peach tights tilbyr én tights med høyt liv i flere duse og stilrene farger. I Famme sitt brede utvalg finnes det mange ulike tightser med høyt liv tilsvarende Peach tights.

Les mer om de beste tightsene med høyt liv her

Brun Peach tights high waist alternativ    Grå Peach tights med høyt liv alternativ

 

Peach Tights Mid Waist Tights

Peach har tie dye tights som er mid waist. Dette er "vanlige tights" og ikke seamless. Denne tightsen er enkel å kombinere med overdeler, og det stilfulle mønsteret krydrer opp treningsgarderoben. Treningstightsen er også funksjonell med sine to lommer som passer de største mobiltelefonene. Stoffet er silkemykt, elastisk og fukttransporterende.

Tie dye leggings tilsvarende Peach tightsTights med lomme tilsvarende Peach tights

 

Rabattkode på Peach tights

Rabatt på Peach tights kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

studentrabatt Peach tights

Du kan se på hjemmesiden til Peach tights om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

rabatt på instagram Peach tights

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Peach tights. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

rabattkode på Peach tights via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Peach tights har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Peach tights" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Peach tights i Norge

Peach tights salg og outlet

Peach tights har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Peach tights toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Peach tights.

Peach tights rabattkode