• treningsklær til dame

  Rask levering + gratis retur

  Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Her finner du de beste seamless treningstights til dame. Vi har til og med andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Kjøp seamless treningsklær på nett med fri frakt - avbildet er damer i seamless treningstights

  Best på seamless

  Famme er best i Norge på seamless tights. Vi har seamless tights i mange farger, lengder og passformer. Vi har seamless med og uten scrunch og seamless med og uten mønster. Match med treningstoppene våre!

Seamless treningsklær

NVGTN - Dette må du vite!

NVGTN er et fitness- og livsstilsmerke fra USA, og ble etablert i 2018. Deres visjon er å skape klær man kan føle seg komfortabel og selvsikker i, og hevder å ha gode priser uten å "ofre" kvaliteten. 

NVGTN er et veldig "hype brand". De produserer tights og andre treningsklær, som shorts og topper. Store deler av deres sortiment er seamless treningsklær med noen mønstre og konturer. 

NVGTN selger hovedsakelig produktene sine via sosiale medier som instagram, men de har egen nettside også. Merket ble spesielt kjent gjennom store influensere på Instagram. 

 

NVGTN tigths

NVGTN har en rekke tightser hvor store deler av deres sortiment er seamless tights, som er laget med et tynt stoff. I likhet med andre "hype brands"blir tightsene deres produsert og laget i fabrikker i Kina. 

Signature 2.0 Leggings

Dette er deres bestselgende tights, og er en av få tightser som ikke er seamless. Tightsen har en sømløs front, og en sømløs linning som sitter godt på kroppen. Denne tightsen beskrives på mange måter som en "vanlig" tights, og kan sammenlignes med vår Gym tights. Dette er en treningstights med høyt liv, som er laget av et elastisk og fuktavvisende materiale. Tightsen vår egner seg til all type trening, som løping, styrketrening, yoga, crossfit eller en roligere økt. 

Treningstights med høyt liv tilsvarende NVGTNSvart treningstights med strategisk plasserte sømmer

 

Contour Seamless Leggings

Dette er en av NVGTN sine mest kjente tights. Den har skyggekontur designet for å fremheve rumpen og fasongen, samtidig som den er laget av et seamless design. Et alternativ til denne tightsen er Vortex 2 tights. Denne tightsen har høy kvalitet som er litt tyngre og har mer kompresjon. Tightsen vår er laget av italiensk garn med pustende egenskaper, som gjør den myk og komfortabel. Treningstightsen sin struktur er strategisk plassert for å fremheve de feminine kurvene, og den høye midjen gir en hold-in effekt

stretchy treningstightsSeamless tights med kontur

 

Camo Seamless Leggings

Deres Camo Seamless Leggings er laget av en myk blanding av materialer som sammen danner et camo-mønster. Dette er en seamless tights med høy midje og lett kompresjon i linningen. Den er laget for å tåle trening med høy intensitet. Vår Camo Tights er et godt alternativ, og er designet med den nyeste seamless teknologien. Treningstightsen føles myk og god mot huden, og den høye midjen gir en fantastisk hold-in-effekt, som er ypperlig ved yoga, styrketrening og løping. 

Seamless camo treningstights Camo treningstights med seamless design og høyt liv

 

Scrunch Seamless Leggings

Denne treningstightsen har en høy midje, flatterende fasong, og en scrunch-effekt. Tightsen er også laget av et sømløst strikket stoff, og har en lett komprimert linning som fremhever din naturlige form. Et godt alternativ til denne, er vår Scrunch Seamless Leggings. I tillegg til de overnevnte egenskapene, har tightsen vår en v-form, som sammen med scrunch effekten vil gi rumpen en finere form og fasong. 

Blå seamless scrunch treningstightsGrå seamless scrunch tights med bred linning

 

NVGTN Seamless shorts

Biker shorts

NVGTN har et utvalg av treningsshorts til dame, og store deler av sortimentet deres har et seamless design. Deres bestselgende shorts, er deres Biker Shorts, og har mange like egenskaper som deres tights med samme mønster. En sykkelshorts som ligner, er vår Fit Shorts. Dette er en flatterende og supersmidig treningsshorts. Den har en perfekt passform og fremhever figuren. 

grå seamless tightsseamless shorts

Scrunch Seamless Shorts

En annen shorts hos NVGTN er deres Scrunch Seamless Shorts, og har mange likheter med deres scrunch tights. Denne kan også ligne på vår Seamless Scrunch Shorts

Seamless scrunch shorts med høyt livTreningsshorts med scrunch

   

Rabattkode på NVGTN

Studentrabatt NVGTN

Du kan se på hjemmesiden til NVGTN om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer. 

Rabatt på instagram NVGTN

Til tider deles det ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til NVGTN. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på NVGTN via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at NVGTN har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "NVGTN" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Black friday hos NVGTN  

NVGTN kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black WeekDette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

NVGTN retur

Retur kan gjøres via NVGTN sine hjemmesider. Retur til utlandet er alltid mer komplisert på grunn av toll og lenger avstand, ønsker du en enklere retur kan du se hvordan vi gjør det.

NVGTN salg og outlet

NVGTN har i nesten ingen tilfeller salg eller outlet. Hos Famme finner du alltid et stort utvalg av outletvarer og salgsvarer!

NVGTN toll

Det er toll på varene man bestiller fra NVGTN. Returer kan være mer problematiske fordi man trenger tolldokumenter og masse styr for å sende tingene i retur om man må bytte eller returnere.

NVGTN tilbyr mange ulike tights. Vi ser på sesamless tights, treningstights, løpetights og andre typer tightser med ulike egenskaper fra NVGTN.

NVGTN tights - toll - og rabattkoder