• Treningsklær til dame

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

NVGTN - Alternativ

NVGTN er et fitness- og livsstilsmerke fra USA som ble etablert i 2018. Deres visjon er å skape klær man kan føle seg komfortabel og selvsikker i, og hevder å ha gode priser uten å "ofre" kvaliteten. NVGTN produserer tights og andre treningsklær, som shorts og topper. Merket er kjente for å ha et stort sortiment av seamless treningsklær. 

Er du interessert i å kjøpe NVGTN treningsklær? I denne artikkelen viser vi våre alternative produkter til rimelige priser, som holder høy kvalitet. Finn dine favoritter!

 

NVGTN tigths

Signature 2.0 Leggings

Dette er deres bestselgende tights, og er en av få tightser som ikke er seamless. Tightsen har en sømløs front, og en sømløs linning som sitter godt på kroppen. Denne tightsen beskrives på mange måter som en "vanlig" tights, og kan sammenlignes med vår Gym tights. Dette er en treningstights med høyt liv, som er laget av et elastisk og fuktavvisende materiale. Tightsen vår egner seg til all type trening, som løping, styrketrening, yoga, crossfit eller en roligere økt. 

Treningstights med høyt liv tilsvarende NVGTNSvart treningstights med strategisk plasserte sømmer

 

Contour Seamless Leggings

Dette er en av NVGTN sine mest kjente tights. Den har skyggekontur designet for å fremheve rumpen og fasongen, samtidig som den er laget av et seamless design. Et alternativ til denne tightsen er Vortex 2 tights. Denne tightsen har høy kvalitet som er litt tyngre og har mer kompresjon. Tightsen vår er laget av italiensk garn med pustende egenskaper, som gjør den myk og komfortabel. Treningstightsen sin struktur er strategisk plassert for å fremheve de feminine kurvene, og den høye midjen gir en hold-in effekt

stretchy treningstightsSeamless tights med kontur

 

Camo Seamless Leggings

Deres Camo Seamless Leggings er laget av en myk blanding av materialer som sammen danner et camo-mønster. Dette er en seamless tights med høy midje og lett kompresjon i linningen. Den er laget for å tåle trening med høy intensitet. Vår Camo Tights er et godt alternativ, og er designet med den nyeste seamless teknologien. Treningstightsen føles myk og god mot huden, og den høye midjen gir en fantastisk hold-in-effekt, som er ypperlig ved yoga, styrketrening og løping. 

Seamless camo treningstights Camo treningstights med seamless design og høyt liv

 

Scrunch Seamless Leggings

Denne treningstightsen har en høy midje, flatterende fasong, og en scrunch-effekt. Tightsen er også laget av et sømløst strikket stoff, og har en lett komprimert linning som fremhever din naturlige form. Et godt alternativ til denne, er vår Scrunch Seamless Leggings. I tillegg til de overnevnte egenskapene, har tightsen vår en v-form, som sammen med scrunch effekten vil gi rumpen en finere form og fasong. 

Blå seamless scrunch treningstightsGrå seamless scrunch tights med bred linning

 

NVGTN Treningssett

Et matchende treningssett er et must i en hver gym garderobe, da det både er praktisk og trendy. NVGTN tilbyr noen kolleksjoner med treningssett, blant annet deres Snakeskin leggings og snakeskin sportsbra. Famme har en helt egen kolleksjon med mange forskjellige treningssett, både i farger og med mønstre. To favoritter er blant annet Peachy Scrunch tights som matcher med Peachy sports bra. Dette settet kommer i utrolig mange freshe farger, og er garantert å bli en favoritt!

Et annet populært treningssett er vår Motion tights og Motion sports bh! Dette settet kommer i rød, blå og sort. Settet er seamless og tightsen har en diskret scrunch effekt.

 

 

NVGTN Seamless shorts

Biker shorts

NVGTN har et utvalg av treningsshorts til dame, og store deler av sortimentet deres har et seamless design. Deres bestselgende shorts, er deres Contour Seamless Shorts. En sykkelshorts som ligner, er vår Adapt Scrunchie Shorts! Dette er en flatterende og supersmidig treningsshorts. Den har en perfekt passform og fremhever figuren. Den har contour under rumpa, som former og forbedrer rumpa. 

Scrunch Seamless Shorts

En annen shorts hos NVGTN er deres Scrunch Seamless Shorts, og har mange likheter med deres scrunch tights. Denne kan også ligne på vår Seamless Scrunch Shorts

Seamless scrunch shorts med høyt livTreningsshorts med scrunch

   

NVGTN sports bh

NVGTN har et stort utvalg av sports-bh'er med fine fasonger og farger. Famme har en rekke tilsvarende produkter til rimelige priser og god kvalitet. Sjekk ut utvalget vårt her!

Lotus sports bra

NVGTN sports-bh nvgtn sports bh

Denne nydelige sports-bh'en har en fin rygg med flere stropper som gir en unik look. Perfekt til trening da den har god hold og kommer i sort og hvit.

Gym sports bra

NVGTN sports bh nvgtn sports bh

Denne kule sports-bh'en har god støtte og åpen rygg. Den kommer i både sort og grå, og passer godt under singlet og t-shirt.

 Relaterte merker:

Tilbake til bloggen