Noodles - Et alternativ i Norge

Noodles er et norskt skomerke startet av to brødre. Hovedfokuset er å levere stilfulle sko til en rimelig pris. Dersom du har testet ut Noodles Deepknit sko kommer du definitivt til å bli fornøyd med våre Endorphin RX1 Shoes.

 

Løpesko

Endorphin RX1 er lette løpesko med god demping. Skoene har en chunky såle med god støtte. At de sitter så komfortabelt på foten gjør at skoene passer perfekt til lange løpeturer. Dette er på grunn av innleggssålen Ortholite, myk støtte rundt ankelen og hælen og pustende mesh.

Skal du ut på tur med Endorphin RX1 er de beste plassene å gå på betong, asfalt, tredemølle og grus. De er gode til tørre og fine stier, men ikke optimale om underlaget er vått og glatt.

Endorphin RX1 Shoes - Joggesko - Sneakers for dame - Svart - Famme    Endorphin RX1 Shoes - Joggesko - Sneakers for dame - Grønn - Famme

Perfekt til hverdags og jobb

Enten du har brede eller smale føtter er dette gode sko å bruke. En av de fine tingene med disse skoene er at du trenger ikke bare å bruke de på tur. Det stilige designet og den gode komforten gjør at de også passer perfekt til arbeid og hverdags. Og blir de skitne etter en lang løpetur er det ikke noe problem for du kan bare vaske de. Tar du ut lissene og innleggssålen og legger de i vaskemaskinen på 30 grade med lav sentrifugering blir de fine, rene og klar til når du skal ut å henge med vennene dine. I tillegg er skoene laget på en måte som gjør at de bevarer den hvite fargen lengre.

Les mer om hvordan man vasker sko her.

Farger og størrelser

Skulle du ønske å ha skoene i en annen farge en hvit så kan du det! Skoene er nemlig ikke bare tilgjengelig i hvit, men også i black/white og triple black. I tillegg kan du velge mellom et stort spekter av størrelse så de passer perfekt til deg og ditt bruk. Skoene er tilgjengelig fra str 35-45.

Endorphin RX1 Shoes - Joggesko - Sneakers for dame - Rød - Famme   Endorphin RX1 Shoes - Joggesko - Sneakers for dame - Svart - Famme   Endorphin RX1 Shoes - Joggesko - Sneakers for dame - Svart - Famme

 

Relaterte merker:

Noodles - Et alternativ i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.