Nike Tights - Alternativ

Nike er en godt etablert merkevare, og tilbyr mange ulike tights, treningssko og treningsklær. De har det meste treningstøy og er en av de mest kjente merkevarene innen trening og sport. Famme har treningstights og treningsklær som er gode alternativer for Nike. 

Sjekk ut den perfekte kolleksjonen for deg som er glad i Nike sine treningsklær her

For førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

Nike tights

Pro 365 tights

Denne treningstightsen er laget av et mykt materiale som gir bevegelsesfrihet ved styrketrening, kondisjonstrening og andre typer trening. Dette er en populær tights, og et godt alternativ til denne tightsen er Techna Tights. Denne tightsen kan minne om Pro tights ved hjelp av de strategisk plasserte sømmene. Det høye livet og den brede linningen sørger for at tightsen sitter godt på alle kroppsfasonger. 

Løpetights med lomme  Svart tights med mobillomme

 

One Luxe tights

En allsidig leggings som er laget av et silkemykt og ikke-gjennomsiktig materiale. Den dekker godt, og er en komfortabel og lett tights. Til sammenligning er vår Essential Tights et godt alternativ. I likhet med One Luxe tightsen er vår tights myk, solid og allsidig. Den er svært elastisk. med høy tetthet for å gi en perfekt passform med god kompresjon. Denne tightsen kan sammenlignes med mange andre av Nike sine treningstightser da den har mange like kvaliteter som flere av Nikes tightser også har. 

Kompresjonstights med god passform  Treningstights med god kompresjon

 

Dri-FIT One Tights

En leggings egnet til alle slags treningsøkter og har en svettetransporterende teknologi. Denne tightsen har lomme, to små i linningen, og en litt større lomme bak. Vår Shine Tights har også lomme bak slik at man enkelt kan ta med mobilen på trening. Den har et pustende materiale og fine detaljer. 

Sort treningstights med fine detaljer  Treningstights med lomme til mobil

  

Epic Luxe tights

Denne tightsen har en kombinasjon av lett vekt og kompresjon som gjør den ypperlig til løping. Den har en flatterende passform og har lommer til nøkler, kort og mobil. Vår Suave Tights ligner svært på denne tightsen da begge har praktiske lommer som er kjekt å ha under en løpetur. Vår tights har refleksdetaljer i tillegg, som gjør den til den optimale løpetightsen. 

Rød løpetights med høyt liv og bred linning  Tights egnet til all type trening

 

Pro Therma tights

Vintertightsen er laget av et isolerende materiale og svettetransporterende teknologi som skal holde deg varm og tørr under treningsøkter i kaldere vær. Den har fleece på innsiden som føles myk mot huden. Vår vintertights Light Thermal Leggings er et godt alternativ. Den har en børstet innside samtidig som stoffet er mykt, solid og allsidig. Den har snøring i det høye livet slik at den holder seg på plass under utetreningen. Den varme tightsen har refleksdetaljer nederst på benet, som gjør at man fint kan løpe og gå i mørket. 

Svart vintertights med høyt liv og refleks  Blå varm treningstights for løping

  

Nike Kompresjonstights

Nike tilbyr en rekke kompresjonstights i forskjellige farger og design. De er kjent for å ha et sportslig uttrykk i sine treningsklær, og tightsene deres faller veldig fort inn i kompresjonskategorien. Du kan se vårt utvalg av kompresjonstights her. Kompresjonstightsene er strammere sammenlignet med en vanlig treningstights. Kompresjonen har en effekt som skal gi økt blodsirkulasjoner som er svært bra ved restituering. Samtidig gir tightsene en bedre shaping-effekt da den stramme passformen gir bedre hold. 

Kompresjonstights med lommer som alternativ til Nike  Blå tights med kompresjon  Svart kompresjonsleggings med 7/8 lengde

 

Nike Løpetights

I tillegg til kompresjonstights, har Nike et stort utvalg med løpetightser. Disse går gjerne litt hånd i hånd, men vi har noen løpetights som er verdt å ta en titt på. En god løpetights er et essensielt produkt i enhver treningsgarderobe. 

Blå seamless løpetights for dame  Sort løpetights med høyt liv

 

Nike Pro Shorts

Denne populære shortsen er laget av et elastisk og støttende materiale som transporterer bort svette. Den holder deg tørr og komfortabel under treningsøkten. Et godt alternativ til denne treningsshortsen er Running Shorts. Shortsen har en eksepsjonell passform, og strikken i livet sørger for at shortsen holder seg på plass når man kjører knebøy. Stoffet er pustende og lett med fukttransporterende egenskaper som gjør den perfekt egnet til intense treningsøkter. 

Sort treningsshort til intense økterShorts egnet til løping

 

Treningssko Nike

Nike har et stort utvalg av treningssko i en rekke farger og modeller. Her finner du sko egnet for alt fra løping til løfting av vekter. Som et alternativ til gode treningssko fra Nike anbefaler vi våre Endorphin RX1 joggesko. Disse skoene egner seg både for bruk i hverdagen og til trening da de har svært god demping og støtte. Treningsskoene fås i både hvit, svart og helsvart - finn ditt favorittpar!

Hvite treningssko til dame Svarte treningssko til dame

Les mer om alternativer til andre merker her:

Nike tights | Rabattkode
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.