• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Nike Tights - Treningstights til dame

Nike er en godt etablert merkevare, og tilbyr mange ulike tights, treningssko og treningsklær. De har det meste treningstøy og er en av de mest kjente merkevarene innen trening og sport. Famme har treningstights og treningsklær som er gode alternativer for Nike. 

Nike tights

Pro 365 tights

Denne treningstightsen er laget av et mykt materiale som gir bevegelsesfrihet ved styrketrening, kondisjonstrening og andre typer trening. Dette er en populær tights, og et godt alternativ til denne tightsen er Techna Tights. Denne tightsen kan minne om Pro tights ved hjelp av de strategisk plasserte sømmene. Det høye livet og den brede linningen sørger for at tightsen sitter godt på alle kroppsfasonger. 

Løpetights med lommeSvart tights med lomme

 

One Luxe tights

En allsidig leggings som er laget av et silkemykt og ikke-gjennomsiktig materiale. Den dekker godt, og er en komfortabel og lett tights. Til sammenligning er vår Essential Tights et godt alternativ. I likhet med One Luxe tightsen er vår tights myk, solid og allsidig. Den er svært elastisk. med høy tetthet for å gi en perfekt passform med god kompresjon. Denne tightsen kan sammenlignes med mange andre av Nike sine treningstightser da den har mange like kvaliteter som flere av Nikes tightser også har. 

Kompresjonstights med god passformTreningstights med god kompresjon

 

Dri-FIT One Tights

En leggings egnet til alle slags treningsøkter og har en svettetransporterende teknologi. Denne tightsen har lomme, to små i linningen, og en litt større lomme bak. Vår Shine Tights har også lomme bak slik at man enkelt kan ta med mobilen på trening. Den har et pustende materiale og fine detaljer. 

Sort treningstights med fine detaljerTreningstights med lomme til mobil

  

Epic Luxe tights

Denne tightsen har en kombinasjon av lett vekt og kompresjon som gjør den ypperlig til løping. Den har en flatterende passform og har lommer til nøkler, kort og mobil. Vår Suave Tights ligner svært på denne tightsen da begge har praktiske lommer som er kjekt å ha under en løpetur. Vår tights har refleksdetaljer i tillegg, som gjør den til den optimale løpetightsen. 

Rød løpetights med høyt liv og bred linningTights egnet til all type trening

 

Pro Therma tights

Vintertightsen er laget av et isolerende materiale og svettetransporterende teknologi som skal holde deg varm og tørr under treningsøkter i kaldere vær. Den har fleece på innsiden som føles myk mot huden. Vår vintertights Light Thermal Leggings er et godt alternativ. Den har en børstet innside samtidig som stoffet er mykt, solid og allsidig. Den har snøring i det høye livet slik at den holder seg på plass under utetreningen. Den varme tightsen har refleksdetaljer nederst på benet, som gjør at man fint kan løpe og gå i mørket. 

Svart vintertights med høyt liv og refleksBlå varm tights egnet til løping ute

  

Nike Kompresjonstights

Nike tilbyr en rekke kompresjonstights i forskjellige farger og design. De er kjent for å ha et sportslig uttrykk i sine treningsklær, og tightsene deres faller veldig fort inn i kompresjonskategorien. Du kan se vårt utvalg av kompresjonstights her. Kompresjonstightsene er strammere sammenlignet med en vanlig treningstights. Kompresjonen har en effekt som skal gi økt blodsirkulasjoner som er svært bra ved restituering. Samtidig gir tightsene en bedre shaping-effekt da den stramme passformen gir bedre hold. 

Kompresjonstights med lommer som alternativ til NikeBlå tights med kompresjonSvart kompresjonsleggings med 7/8 lengde

 

Nike Løpetights

I tillegg til kompresjonstights, har Nike et stort utvalg med løpetightser. Disse går gjerne litt hånd i hånd, men vi har noen løpetights som er verdt å ta en titt på. En god løpetights er et essensielt produkt i enhver treningsgarderobe. 

Seamless løpetightsSort løpetights med høyt liv

 

Nike Pro Shorts

Denne populære shortsen er laget av et elastisk og støttende materiale som transporterer bort svette. Den holder deg tørr og komfortabel under treningsøkten. Et godt alternativ til denne treningsshortsen er Running Shorts. Shortsen har en eksepsjonell passform, og strikken i livet sørger for at shortsen holder seg på plass når man kjører knebøy. Stoffet er pustende og lett med fukttransporterende egenskaper som gjør den perfekt egnet til intense treningsøkter. 

Sort treningsshort til intense økterShorts egnet til løping

 

Rabattkode på Nike

Studentrabatt Nike

Du kan se på hjemmesiden til Nike om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på Instagram Nike

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Nike. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Nike via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Nike har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Nike" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Nike salg og outlet

Nike har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Hos Famme finner du alltid et stort utvalg av outletvarer og salgsvarer!

Black friday hos Nike 

Nike kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black WeekDette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Nike toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Nike.

Nike Størrelsesguide

Plaggene fra Nike er normale i størrelsen. Her finner du en komplett størrelsesguide for å velge riktig tights, sports bh, sko og mer Rabatt på Nike kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

 

Nike tights | Rabattkode