• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Nelly - Dette må du vite

Om du er en av de som handler så og si alle klærne og tilbehør og ting og tang på nett, så er kanskje Nelly et av de nettsidene man bruker til det. Nelly har et stort utvalg, og her har vi lagt sammen en guide av tilsvarende produkter av ulike treningstøy hos Famme som ligner på sortimentet man finner hos Nelly.

Her finner du info om Rabattkode på Nelly. 

Nelly treningstøy

Nelly har treningstøy til dame i sitt sortiment. Famme er best i Norge på seamless treningstøy, og her finner man det største utvalget av seamless tights. 

For eksempel er vår Vortex Tights 2 en bestselger. Den har kompresjon og er litt tyngre, og egner seg perfekt til styrketrening.

grønn shaping tightsgrønn seamless tights

 

En annen tights vi kan anbefale er Elevate Wave Leggings 2. Denne tightsen har høyt liv, transporterer fuktighet bra og er svært elastisk. I tillegg er stoffet svært pustende så den egner seg kjempebra til trening. 

seamless treningstights til dameGrå seamless tights til dame

Nelly sko

Nelly har et utvalg joggesko. Som alternativ til joggesko fra Nelly, anbefaler vi Famme sine Endorphin RX1 joggesko til dame. Disse joggeskoene har blitt en rask bestselger og passer perfekt til løpetrening eller styrketrening. Skoene demper godt og har et pustende stoff. 

løpesko til dameSko med demping

Nelly i Norge 

Salg

Nelly har alltid en outlet avdeling på sin nettside. I tillegg har de gjerne salg i forbindelse med en kampanje eller sesong.

Studentrabatt

Nelly har ikke rabattkode for studenter.

Rabatt på Instagram

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instanavn-20 for 20% rabatt. Du kan finne rabattkodene ved å scrolle gjennom newsfeeden.

Frakt og levering

Nelly har ikke fri frakt. Der må du handle til over 299 kr for å få fri frakt, og leveringstiden er på 4-7 dager. Hos Famme får du fri frakt ved kjøp over 400kr og åpent kjøp i 100 dager. Leveringstiden til Famme er på 1-4 dager, og du kan få varene samme dag om du benytter deg av Portbuddy. 

Toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Nelly. 

Nelly Norge - tilbud og salg med rabattkoder