• Rask levering | Fri Frak | Tollfritt | Gratis retur

  Rask levering + gratis retur

  Bestill og få levert på døren i dag med Porterbuddy. Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Svarte og hvite joggesko med god pusteevne

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • casualwear til dame

  Hverdagsklær

  Famme fokuserer på produkter av god kvalitet som skaper lengre holdbarhet på klesplaggene. Vi har et bredt utvalg av både hverdagsklær og treningsklær til dame. Se vårt utvalg av behagelig casualwear her.

De mest komfortable hverdagsklærne!

Rabattkode på NA-KD

NA-KD tilbyr et stort utvalg av overdeler, jeans, accessories, sko, med mer. 

NA-KD jeans modeller

NA-KD skinny jeans

Highwaist skinny jeans med stretch  Highwaist skinny jeans til dame

4FLEX jeans og Highwaist Skinny Jeans er et godt alternativ til NA-KD sine skinny jeans. Skinny jeans fremhver de feminine kurvene, noe som gjør denne typen jeans svært flatterende.

NA-KD Mom jeans

Mom jeans til dame. Jeans med høyt liv

Denne jeansen er et alternativ til NA-KD sine mom jeans. Mom jeans er en allsidig bukse som er litt mer avslappet enn en skinny jeans. Jeansen har en høy midje med lang glidelås som skaper en feminin silhuett. Denne jeansen passer til alle aldre, og du trenger ikke å være mor for å bruke den. 

NA-KD gensere

NA-KD strikket genser

Chunky knit sweater

Når vinteren nærmer seg er det et must med en tykk strikket genser i klesskapet. Genseren kan enkelt styles over et par med jeans, tights eller med en joggebukse for en mer avslappet look. Denne genseren har høy hals og er laget i en stoffblanding som verken klør eller skaper ubehag.

NA-KD crewneck

Svart crewneck til dame. Alsidig genser

Som et alternativ til NA-KD sine crewneck er Pure Sweater å anbefale. Crewnecken er laget av 100% bomull, noe som gjør den utrolig myk og komfortabel mot kroppen. Genseren passer enten til hverdags, til og fra trening, eller hjemme foran peisen. Med andre ord er genseren svært alsidig.

NA-KD Teddyjakke

Komfortabel teddyjakke  Teddyjakke med lomme

Teddyjakke er det nye it-plagget enten det er for kjølige sommerkvelder eller vinterens kulde. Denne teddyjakken er stilren og enkel, men svært komfortabel. Ripstop Sherpa Jacket har en ekstra lomme på jakken slik at du har ekstra plass til nøkler og annet tilbehør.

studentrabatt

NA-KD har ikke rabattkode for studenter.

rabatt på instagram

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instanavn-20 for 20% rabatt. Du kan finne rabattkodene ved å scrolle gjennom newsfeeden.