Myprotein - Alternativer i Norge

Myprotein tilbyr ulike tights. Vi ser på seamless tights hos Myprotein og viser tilsvarende seamless tights man kan finne hos Famme til en rimelig og god pris. Se alle treningsklærne vi anbefaler for deg som liker Myprotein, her!

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Myprotein her. Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Myprotein, les mer om Myprotein i Norge.

Myprotein selger for det meste proteinpulver og kosttilskudd, og lite tights. Hos Famme har man det største utvalget av treningstights, enten man ønsker seg seamless tights eller scrunch tights. Her har vi laget en guide av de ulike seamless tightsene man kan få tilsvarende hos Famme. 

 

Myprotein Curve leggings seamless

Myprotein har et utvalg av treningstights men selger for det meste sømløse, eller seamless tights, som er en stor favoritt hos mange. Famme har et kjempestort utvalg av ulike seamless tights, og som ligner på de man finner hos Myprotein. Det beste og fineste utvalget av seamless tights finner du her. For eksempel kan vi anbefale vår Vortex Tights 2 seamless tights. Dette er en av bestselgerne hos Famme når det gjelder seamless tights. Denne tightsen har høyt liv, er squat proof og sitter flatterende på kroppen. I tillegg gir den ekstremt god bevegelighet og kan matches med mye. 

Ellers, en annen seamless tights som ligner på de hos Myprotein som man kan finne hos Famme er Elevate Wave Leggings: Disse treningstightsene til dame er en storfavoritt blant kunder, da den har en god shapingeffekt og sitter flatterende på kroppen. Det som gjør denne seamless treningstightsen så utmerket er at den egner seg til mange forskjellige typer trening, som for eksempel styrketrening eller løpetrening. Til og med yoga er en aktivitet som denne tightsen egner seg godt til. 

Seamless tights til damegrønn seamless tights
Dette er en av bestselgerne hos Famme når det gjelder seamless tights. Denne tightsen har høyt liv, er squat proof og sitter flatterende på kroppen. I tillegg gir den ekstremt god bevegelighet og kan matches med mye. 
En annen seamless tights som gir god kontroll under treningen er Ribbed Seamless Tights:  Denne tightsen har høyt liv, er lett å bevege seg i og har hold-in effekt, noe som gjør den til en god favoritt. 
En annen utmerket seamless tights som man kan finne hos Famme som er tilsvarende de man finner hos Myprotein er Tone Leggings:  Denne er en superfin blå treningstights som ligner på de fargerike seamless tightsene man kan få hos Myprotein. Det som gjør denne tightsen til en favoritt er at den er flatterende på alle de riktige områdene, og den holder seg godt. I tillegg egner den seg godt til både løping og styrke da den sitter godt rundt livet. 
En annen fargerik seamless tights lik de hos Myprotein er vår røde Fleek Leggings:  Denne tightsen er svært myk og elastisk, samtidig som den er squat proof og transporterer fukt svært effektivt. I tillegg har den høyt liv og har gode pustende egenskaper. 
sømløs tights til dame som myprotein Toned leggings som Myprotein rød treningstights til dame

Myprotein Camo tights

Som alternativ til Myprotein sine seamless Camo tights anbefaler vi disse tightsene. En av bestselgerne til Famme innenfor seamless camo tights er denne grå Camo Tights: Denne tightsen er både stilig og svært komfortabel, og er en av de beste seamless camotightsene på markedet akkurat nå. Det har et stilig design som vil desidert se bra ut på trening. 

Ellers kan vi anbefale Scrunch Camo Leggings, om man ønsker en sømløs tights med scrunch: Scrunch tights er en stor favoritt. Den er svært flatterende og sitter bra på rumpa, samtidig som det sømløse designet gir god bevegelighet når man trener. 

Grå scrunch tights med camomønsterGrå camo tights tilsvarende myprotein 

Myprotein kompresjonstights

Som alternativ til Myprotein sine seamless kompresjonstights anbefaler vi disse tightsene. En god seamless kompresjonstights hos Famme til en utmerket pris er Techna Tights: Denne tightsen egner seg godt til både styrketrening og løping. Det som gjør denne tightsen så bra er at den er teknisk designet med din gode prestasjon og komfort i tankene. Velvære er i fokus, og denne tightsen er også svært praktisk å bruke på trening da den har to romslige lommer. 

En annen god seamless tights med kompresjon vi kan anbefale er Ella kompresjonstights: Denne tightsen har høyt liv, har god bevegelighet, og er svært elastisk. Den har lomme som gir god plass til stor mobil og selve tightsen har hold-in effekt. 

svart kompresjonstights til dame kompresjonstights tilsvarende myprotein

Les mer om alternativer til andre merker her:

Myprotein treningsklær og rabattkode i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.