• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Lululemon Norge - Dette må du vite!

Lululemon produserer high end treningsklær til dame og er et av merkene med høyest kvalitet på active wear markedet. De lager:

Lululemon produkter

Tights 

Align tights - deres mest populære tights!

Dette er de mest populære tightsene til Lululemon. Et veldig behagelig stoff gjør denne treningstightsen til en favoritt blant yoga-entusiaster.

Vi har flere yoga alternativer i vår yoga kolleksjon, Lululemon align pants kan sammenliknes med yoga pants.

Yogas tights tilsvarende lululemon sine align pants, dameTreningstights tilsvarende lululemon sine align pants, svart

 

Treningstights 

Lululemon har et stort utvalg av treningstightser. De finnes i en rekke ulike farger og modeller og de varierer ganske mye i pris. Hos famme finner du mange flotte treningstightser i god kvalitet for en billigere penger. 

treningstights, dame leggings, treningstights, dame leggings, scrunch, trening

 

Løpetights 

Lululemon har også et godt utvalg av løpetightser. Prisene på disse er også ganske høye, flere av dem koster over 1.000 kr! Alternativt kan man kjøpe noen av Famme sine freshe og behaglige løpetightser. Vi har et godt utvalg av ulike farger og modeller. 

Treningstights tilsvarende lululemon sine Fast and Free High-Rise Tight, dameTreningstights med lomme tilsvarende lululemon sine Fast and Free High-Rise Tight

  

For enda flere modeller og farger, sjekk ut alle våre tightser her

 

Topper

Treningsgenser 

På Lululemon sin nettside finner du et greit utvalg av treningsgensere. De finnes i ulike fasonger og farger. Prisene varierer en del. For et bredere utvalg av modeller, sjekk ut famme sine long sleeves. Her finnes det gensere som er croppet, tettsittende, løse og med glidelås. 

treningsgenser med zip, glidelåsCropped long sleeve tilsvarende lululemon sine Wunder Train Cropped LS, dametreningsgenser tilsvarende lululemon sine Rise and Run Long Sleeve, dame

T-skjorter til trening 

Lululemon har et lite utvalg av t-skjorter til trening. Disse kommer i en god del ulike farger. For mange gode alternativer til deres t-skjorter kan du sjekke ut Famme sitt gode utvalg av t-skjorter. Det er ulike modeller, både croppet, inntilsittende og løse. Det finnes noe for enhver!  

Croppet t-skjorte til trening tilsvarende lululemon sine Fine Force Short Sleevet-skjorte tilsvarende lululemon sine High Neck Run and Train Teet-skjorte til trening tilsvarende lululemon sine Swiftly Tech Short Sleeve, dame

Tank Tops 

Her har Lululemon et stort utvalg av ulike modeller og fager. Prisene på de ulike toppene varierer en del. Dersom du ønsker en flott tank top av god kvalitet til en god pris ville jeg sjekket ut Famme sitt utvalg av tilsvarende tanks tops

tank top til dame tilsvarende lululemon sine Essential Tank Train tank top tilsvarende lululemon sine Swiftly Tech Racerbackcroppet tank top tilsvarende lululemon sine Muscle Love Crop Tank Tough

Se hele vårt utvalg av treningsoverdeler her

 

Sports-BH

Lululemon har et stort utvalg av sports-BHer til ulike ntreningsformer. De kommer i ulike design og farger. Prisene varierer litt fra modell til modell. Som alternativ til deres Lululemon sine sports-BHer får du fantastisk behagelige og fine sports-BHer hos Famme til en god pris. Vi har både til lav og høy intensitetstrening, og med lite og mye support. 

sports-bh tilsvarende lululemon sine Like a Cloud Brasports-bh, scrunch, militærgrønnsports bra, ribbed, sports-bh

 

Størrelsesguide

Plaggene fra Lululemon er normale i størrelsen. Her finner du en komplett størrelsesguide for å velge riktig tights, sports bh, sko og mer  

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Lululemon, les mer om Lululemon i Norge.

Salg og outlet

Lululemon har salg til tider, som annonseres på nettsiden og nyhetsbrev. Men det er veldig begrenset, og prisene er generelt høye. Hos Famme finner du et stort utvalg av outlet-varer og salgsvarer!

Rabattkode på Lululemon

Lululemon rabattkode finnes knapt. Men de har avtale med treningssenteret. Du finner en 50% rabattkode i toppen av denne artikkelen på ordinære varer tilsvarende Lululemon.

Black Friday

Lululemon kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black Week. Dette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Studentrabatter

Du kan se på hjemmesiden til Lululemon om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på Instagram

Til tider deles det ut rabattkoder gjennom influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Lululemon. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Lululemon har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Lululemon" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Du kan bruke rabattkodene på treningstights fra Lululemon.

Lululemon i Norge 

Retur

Retur kan gjøres via Lululemon sine hjemmesider. Ønsker du en enklere retur kan du se hvordan vi gjør det. 

Retur er ikke enkelt, men kostnadsfritt. Man betaler i tiden man må bruke på tolldokumenter og henting med UPS.

Levering/frakt 

Lululemon sin levering med frakt kommer fra et 3Pl, dvs. at de ikke sender ut varene selv og har mindre kontroll på distribusjonen om noe skulle gå galt. Frakten tar også lenger tid enn lager fra Norge. 

 

Toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Lululemon. Men retur er et evig stress og man må forberede tolldokumenter m.m. 

 

Kundeservice

Lululemon sin kundeservice på:

 • Email
 • Chat / sosiale medier
 • Telefon er ikke tilgjengelig

Ønsker du en bedre kundeservice på norsk og med raskere svartid, ikke nøl med å kontakte oss.

Erfaringer og reviews

Lululemon har blandede anbefalinger. De har greie klær, dyre priser, greie vilkår ellers og er leveringsdyktige. Men hvis man sammenligner kvalitet vs. pris kan man få bedre fra andre merker.

Lululemon Norge - yogatights og treningsklær til dame