Lululemon Norge alternativ

Lululemon produserer high end treningsklær til dame og er et av merkene med høyest kvalitet på yogaklær på markedet. Merkets sortiment består av treningstights, yogaklær og yogatights.
Er du nysgjerrig på Lululemon? I denne artikkelen tar vi for oss ulike produkter og diskuterer egenskaper, sammenlignet med produkter fra Famme. Finn dine nye favoritter til treningsøkten!

Lululemon produkter

Lululemon Tights 

Lululemon sine tightser er egnet for yoga eller treningsøkter med lav intensitet. Vi har samlet våre best alternativer dersom du er på utkikk etter en Lululemon tights.

Align tights - deres mest populære tights!

Dette er de mest populære tightsene til Lululemon. Et veldig behagelig stoff gjør denne treningstightsen til en favoritt blant yoga-entusiaster.

Vi har flere yoga alternativer i vår yoga kolleksjon, Lululemon align pants kan sammenliknes med yoga pants. Yogatightsen har høyt liv som gir en gold hold-in effekt i midjen.

Lululemon yogatightsLululemon yogatights

 

Lululemon treningstights 

Lululemon har et stort utvalg av treningstightser. De finnes i en rekke ulike farger og modeller og de varierer ganske mye i pris. Hos famme finner du mange flotte treningstightser i god kvalitet.

leggings, treningstights, dame leggings, scrunch, trening

 

Lululemon løpetights 

Lululemon har også et godt utvalg av løpetightser. Som et alternativ anbefaler vi våre freshe og behagelige løpetightser. Vi har et stort utvalg av ulike farger og modeller - du vil garantert finne noe du liker.

yogatights tilsvarende lululemon yogatights til dame

For enda flere modeller og farger, sjekk ut alle våre tightser her

 

Lululemon Topper

Lululemon treningsgenser 

På Lululemon sin nettside finner du et greit utvalg av treningsgensere. De finnes i ulike fasonger og farger. For et bredere utvalg av modeller, sjekk ut famme sine long sleeves. Her finnes det gensere som er croppet, tettsittende, løse og med glidelås. 

Cropped long sleeve tilsvarende lululemon sine Wunder Train Cropped LS, dametreningsgenser med zip, glidelås

 

Lululemon T-skjorter til trening 

Lululemon har et lite utvalg av t-skjorter til trening. Disse kommer i en god del ulike farger. For mange gode alternativer til deres t-skjorter kan du sjekke ut Famme sitt gode utvalg av t-skjorter. Det er ulike modeller, både croppet, inntilsittende og løse. Det finnes noe for enhver!  

luftig treningstskjorteCroppet t-skjorte til trening tilsvarende lululemon sine Fine Force Short Sleeve

 

Lululemon Tank Tops 

Her har Lululemon et stort utvalg av ulike modeller og fager. Prisene på de ulike toppene varierer en del. Dersom du ønsker en flott tank top av god kvalitet til en god pris ville jeg sjekket ut Famme sitt utvalg av tilsvarende tanks tops

tank top til dame tilsvarende lululemon sine Essential Tank Train tank top tilsvarende lululemon sine Swiftly Tech Racerbackcroppet tank top tilsvarende lululemon sine Muscle Love Crop Tank Tough

Se hele vårt utvalg av treningsoverdeler her

 

Lululemon Sports-BH

Lululemon har et stort utvalg av sports-BHer til ulike ntreningsformer. De kommer i ulike design og farger. Prisene varierer litt fra modell til modell. Som alternativ til deres Lululemon sine sports-BHer får du fantastisk behagelige og fine sports-BHer hos Famme til en god pris. Vi har både til lav og høy intensitetstrening, og med lite og mye support. 

sports-bh, scrunch, militærgrønnsports bra, ribbed, sports-bh

Les mer om alternativer til andre merker her:

Lululemon Norge - yogatights og treningsklær til dame
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.