Levity i Norge - Alternativer

Levity tilbyr mange ulike tights. Vi ser på seamless tights, treningstights, løpetights og andre typer tightser med ulike egenskaper fra Levity. I tillegg er de kjent for sine joggesko.

Se alle våre Levity lignende produkter her.

 

Levity treningstights

Levity har et stort utvalg når det kommer til treningstights, enten til styrke, gåtur eller løping. Som alternativ for Levity har vi også et stort utvalg av treningstights. Vi har tights i ulike farger, med og uten lommer, seamless, scrunch og mye mer. Her kan du lese alt om våre tights!

 

Levity Seamless Tights

Deres Solar Seamless Tights er en av de mest populære sømløse tights. Den er høy i livet, squatproof og har en god passform. Som et alternativ til deres tights anbefaler vi Rib leggings, som har de samme gode kvalitetene som deres Solar tights, i ribbet og sømløst materiale. En annen tilsvarende tights er Agility Tights med mesh-detaljer, som solar tightsen også har. Denne tightsen er perfekt for styrketrening og yoga. Den er høy i livet, seamless, squatproof og ikke gjennomsiktig. Her kan du se mer av våre Seamless tights. 

Grå seamless, ribbed løpetights, Levity alternativ  Svart Seamless tights, Levity alternativ

Les mer: Hva er seamless?

 

Levity Kompresjonstights

Levity Ultimate Compression tights er en av deres kompresjonstightser. Den passer bra til høy intensitetstrening da den gir god støtte, fleksibilitet og bevegelsesfrihet. Et alternativ til denne tightsen er vår Ella kompresjonstights. Denne tightsen er høy i livet, god stretch og har lommer som passer perfekt til mobil, airpods eller nøkler. Tightsen har hold-in som gjør at den ikke sklir ned under løping eller knebøy. Essential tights er en tilsvarende leggings med anti-krøll-effekt slik at overflaten blir jevn og fin samtidig som den gir god kompresjon.

Svart kompresjonstights med lomme på innsiden  Lilla kompresjonstights, Levity alternativ

Les mer: Beste kompresjonstights

 

Levity Vintertights

Levity Conquer Winter tights er en av deres populære vintertights. Den har børstet innside som gjør at du holder varmen i kulden. I tillegg er den høy i livet og har lommer. Som et alternativ til deres vintertights, er vår Light Thermal Leggings. Denne er perfekt når kulden nærmer seg. Denne kommer også med børstet innside som passer godt til utendørs trening. Den er høy i livet med snøring og har i tillegg refleksdetaljer nederst på benet, så du kan være trygg når du løper eller går i mørket. 

Blå vintertights med refleksdetaljer, Levity alternativ  Levity svart vintertights alternativ
Les mer: De beste vintertightsene

 

Levity Yoga Pants

Yogaklær er noe man ofte bruker når man skal sitte hjemme en kveld, skal gå en tur ut eller til hverdags. Hos oss har vi et godt utvalg av både yoga tights og yoga pants. Vår Yoga Pants er laget av mykt, pustende stoff med sleng nederst på beinet. Denne passer perfekt for trening, yoga eller avslapping. Ribbed yoga pants er en tilsvarende yogabukse i mykt ribbestrikket stoff. Stoffet er elastisk, fukttransporterende og har en god hold-in effekt.

Svart Yoga bukse, Levity alternativ  Svart ribbed yoga pants, Levity alternativ

 Les mer: Beste yogabukser

Levity Camo tights

Levity Camo Seamless tights er deres mest populære Camo tights. Den er høy i livet, seamless og har lett kompresjonseffekt. Som et alternativ til Levity sine Camo tights, anbefaler vi vår Camo Tights. Denne har høy midje som gir god hold-in effekt om du skal gjennomføre squats, yoga øvelser eller skal løpe. Den ruller ikke ned og er designet med nyeste seamless teknologien fra Italia. 

Grå seamless camo tights, Levity alternativ  Mørk rød camo tights med hold-in, Levity alternativ

Les mer: Tights med mønster

 

Levity ombre tights

Levity tilbyr flere tights med det populære ombre-mønsteret. Blant utvalget deres finner man blant annet Fade seamless tights black ombre og Ombre tights black, som kan minne mye om vår Ombre tights. Til sammenligning har tightsen det flatterende mønsteret som skiller seg ut på treningssenteret. Treningstightsen er seamless med et høyt liv, hold-in og er squat proof, for maksimal komfort.

Svart Levity ombre tights alternativ  Grå og blå ombre tights alternativ til Levity

 

Levity CloudMax

Levity CloudMax er en av de populære skoene Levity har. De gir lett pusteevne og reduserer vekten i hvert fotavtrykk. I tillegg har de en demping og gir full komfort. Som et alternativ til disse skoene så har vi våre Endorphin RX1 Shoes. Disse skoene er perfekt om du trenger noen lette løpesko, skal trene styrke eller gå en tur. Skoene gir god, myk støtte rundt anklene og sitter komfortabelt på foten under treningen. Skoene kan vaskes og de er laget slik at du bevarer hvit-fargen lenger.

Hvite joggesko lignende CloudMax  Svarte løpesko, Levity sko alternativ
Les mer: Skoene du trenger til trening

Les mer om alternativer til andre merker her:

Levity treningsklær og rabattkode i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.