Kari Traa - Ullundertøy og treningsklær alternativer

Famme tilbyr flere lignende produkter som Kari Traa til konkurranse dyktige priser. Vi har sportsklær til dame i forskjellige varianter og stiler, samtidig tilbyr vi også ullundertøy og superundertøy i spreke farger. 

Kari Traa tilbyr mange fargerike sportsklær til jenter. De er kjent for å ha et gøyalt mønster og tydelige sømmer. Vi ser på deres ullundertøy, treningstights og andre tightser til bruk både innendørs og utendørs - med ulike egenskaper fra Kari Traa. Vi har den perfekte kolleksjonen for deg som liker Kari Traa sitt sortiment - her!

Du kan finne info om rabattkodetreningstights fra Kari Traa her. Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Kari Traa, les mer om Kari Traa i Norge.

Kari Traa ullundertøy

Kari Traa er kjent for sitt mønstrete ullundertøydesign. Deres ullundertøy er blitt svært populært gjennom årene, og deres mest populære mønster er Rose. Ullundertøy regulerer kroppstemperaturen til et komfortabelt nivå, og virker svalende på varme dager og varmeisolerende på kalde dager. Ulla absorberer fuktigheten, så om man enten svetter eller det begynner å regne, trekker ulla fuktigheten til seg, men likevel klarer å isolere varmen. 

Fun fact: Ull kan holde opp til 30% av sin egen vekt i fuktighet og fremdeles føles tørr. 

I tillegg er ull selvrensende, og man trenger stort sett kun å henge ullplaggene opp til lufting - som gjør dem perfekte til å ha med på tur i skogen eller telttur. Ullundertøyets pusteegenskaper gjør dem godt egnet til å være aktiv i, uten at det blir ubehagelig, og forhindrer klamhet. 

Vi har et ullundertøy sett som kan minne om Kari Traa sitt superundertøy:

Superundertøy genser til dame tilsvarende Kari traaStilongs til dame tilsvarende Kari Traa


Vi har deilig ullundertøy i tynn merinoull og vi kan anbefale denne ulltrøyen, og denne ullbuksen, som alternativ til Kari Traa sine. Ullsettet er laget av nydelig merinoull og har dermed god komfort, og føles silkemyk på huden. Samtidig er de godt isolert, transporterer fuktighet samtidig som det verken klør, lukter eller krøller seg. 

Ullundertøy tilsvarende Kari TraaUllsett i merinoull

 

Kari Traa Louise tights

Denne tightsen er stretchy og gir god ventilasjon med god bevegelsesfrihet. Den har flatterende ergonomiske linjer som gir den et atletisk utseende. Utseendet på denne tightsen kan minne om vår Techna Running tights. Denne tightsen har i likhet med Louise tightsen, et atletisk utseende - sømmene på tightsen vår er strategisk plassert som gir en sporty effekt. I likhet med Kari Traa sine tightser, transporterer vår tights fuktighet og den er godt egnet til alle kroppsfasonger. 

sort treningstights til dametreningstights med lomme

I tillegg har vi et større utvalg av tightser, slik at du kan finne din favoritt. Vi har mange forskjellige seamless tightser og scrunch tightser. 

Kari Traa Vintertights

På vinteren kan det fort bli kaldt, og Kari Traa har mye utvalg når det kommer til sportsklær til sesonger. De har et rikelig utvalg av tights som kan brukes på vinteren. En av våre vintertights som har en tilsvarende effekt er Light Termal Leggings. Denne treningstightsen passer perfekt for høst og vinter da den har en børstet innside som gjør den godt egnet til utendørstreningDen varme tightsen har også refleksdetaljer nederst på benet, som gjør at du trygt kan løpe og gå i mørket. Refleksdetaljene er ton-i-ton (samme farge som stoffet).

foret treningstightsvintertights til dame

 

Alternativ til Kari Traa tights med farger

Kari Traa er kjent for å bruke mange fine farger og fargekombinasjoner på sine plagg. Vi har et stort utvalg av tightser i både forskjellige stiler, passformer og farger. Vi er sikre på at du kommer til å elske din Famme tights - her er noen av våre anbefalinger av våre produkter som kan ligne Kari Traa sine. 

Blå tights

Nesten alle tightsene til Kari Traa finnes i blå. Det er en flatterende farge som passer til alle, og den kan både være lys og feminin, men også mørkere uten å være svart. Som alternativ til Kari Traa sine blå tights anbefaler vi disse tightsene.

blå kompresjonstightsblå seamlesstights Blå tights egnet til løping

Grønn tights

Grønn er også en farge som er godt brukt hos Kari Traa. Deres fargekombinasjoner er populære og det ikke uten grunn. Mange av de mest populære tightsene hos Kari Traa finnes i en grønn farge. Som alternativ til Kari Traa sine grønne tights anbefaler vi disse tightsene. I tillegg har vi en svært populær camo tights.

grønn seamless kompresjonstightsgrønn camo tights

Rød tights

Rød er en svært feminin farge, og man kommer seg ikke langt unna den om man handler hos Kari Traa. Rød er en farge som kommer igjen og igjen, og fargen dukker opp i store deler av utvalget deres, enten om det er en søm eller hele plagget. Som alternativ til Kari Traa sine røde tights anbefaler vi disse tightsene.

rød tights med optimal komfortrød ribbet tightsrød kompresjonstights

Kari Traa tights

Kari Traa tights med høyt liv

En av Kari Traas besteselgende tightser er en tights med høyt liv. Det er deres Julie Highwaist Tights, som er en behagelig tights som er egnet uansett treningsmiljø. Tights med høyt liv er perfekt for enhver look, og ser fantastisk ut med en crop top. 

Som alternativ til Kari Traa sin Julie Highwaist tights, anbefaler vi en av disse tightsene. Tightsene er av høy kvalitet og er slitesterke, de er derfor perfekt for enhver treningsøkt. 

Beige treningstights til damesvart tights med høyt livblå seamless tigths med høyt liv

 

Tights med lomme

Kari Traa har et utvalg av tights med lommer. Som både er vanlig tights og turtights. Det er ikke rart da en tights med lomme kommer godt med i deres utvalg av turklær for jenter. Som alternativ til Kari Traa sine Tights med lomme anbefaler vi disse tightsene.

blå tights med lommetie dye tightsrød tights med lomme

Kari Traa Turbukse

Kari Traa har også et utvalg av turklær og turbukser. Både lette og slitesterke plagg som passer til både korte og lange turer. Deres mest populære bukse er Sanne turbukse og har et klassisk tofarget designSom alternativ til Kari Traa sine turbukser, anbefaler vi vår Field Slack turbukse til dame. Dette er en turbukse med høyt liv som er lett og stretchy i stoffet, slik at den vil følge dine naturlige former perfekt. 
Alternativ rød turbukse til Kari Traa med høyt liv og stretchAlternativ blå turbukse til Kari Traa med høyt liv og stretchAlternativ mørk blå turbukse til Kari Traa med høyt liv og stretch

 

Les mer om alternativer til andre merker her:

Kari Traa treningsklær, ullundertøy og sportsklær | Bruk rabattkode | Fri frakt og tollfritt
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.