Juicy Couture - Alternativer i norge

Juicy Couture er et veletablert amerikansk merke som ble grunnlagt i LA i 1997. Merket produserer alt fra sko, håndvesker, badetøy, solbriller og annet tilbehør. Mest kjent er de for sine ikoniske velur Juicy Couture joggedresser som har blitt sett på en rekke kjendiser gjennom de siste to tiårene. 

Famme tilbyr en joggebukse veldig lik Juicy Couture sin nyeste modell Del Ray, og en hettejakke liknende deres Robertson Classic velur jakke. Under kan du se våre modeller. Modellene er myke i stoffet og kommer i en rekke farger. Vi har både nøytrale farger og spreke farger som rosa og lilla.

Vi har den perfekte kolleksjonen for deg som elsker Juicy Couture sine klær her!

Juicy Couture slengbukse

Velvet pants buksen er et alternativ til Juicy Couture del ray velur slengbuksen. Buksene finnes i grønn, grå, blå, rød, lyseblå, svart og en del andre farger. De er myke og behagelige med og har snøring. Buksen har en bred strikk i i midjen med snøring og lommer både foran og bak. Juicy couture buksen passer for alle og kommer i en rekke forskjellige farger.

Juicy couture slengbukse alternativ  Juicy couture slengbukse alternativ 

 

Juicy Couture hettegenser

For det komplette look-a-like Juicy Couture settet anbefaler vi Velvet hoodie hettegenseren. Hettegenseren, eller hettejakken, har en kort passform og passer derfor perfekt sammen med slengbuksen. Jakken kommer også i flere farger som matcher perfekt med buksen!

Svart Juicy Couture hettejakke alternativ  Juicy couture hoodie alternativ  

 

Juicy Couture kosedress

Juicy kosedressene er også svært populære i lysere farger som rosa og lilla. Den rosa juicydressen ble en klassiker på 90-tallet, som har kommet tilbake nå sammen med Y2K trenden. Sjekk ut våre sett i velur her!

Lilla Juicy Couture lignende hettegenser  Rosa Juicy Couture kosedress alternativ

  

Juicy couture alternativ - bukser og hoodies i velur
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.