Johaug - Treningsklær alternativer

Merkevaren Johaug er basert på den suksessfulle idrettsutøveren Therese Johaug. Therese har i tillegg til å være idrettsutøver hatt stor lidenskap for både treningstøy og mote. Johaugs utvalg av treningstøy består blant annet av, ull undertøy, jakker, gensere, treningsbukser og tights. Vi hos Famme har en rekke gode alternativer til Johaug som vi skal se nærmere på i dette innlegget.

Sjekk ut alle klærne vi anbefaler for deg som liker Johaug sine klær her!

For førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

Johaug Ytterjakke

Johaug har flere jakker i sitt sortiment som passer til både langrenn, løping, turer og annen utendørs aktivitet. Vi hos Famme har en rekke ulike jakker som er gode alternativer til Johaug sine ytterjakker. Blant annet kan vi anbefale vår populære Tech Jacket. Jakken er laget av et teknisk stoff noe som gjør jakken lett og pustende. Perfekt utendørs aktivitet, uansett vær. Vi kan blant annet også anbefale vår Powerstretch Jacket som både har høy elastisitet og varmeisolasjon.

Tech jakke dameWoolstretch jakke svart

Johaug Treningsbukse

Johaug har også flere treningsbukser i sitt sortiment som skal passe like godt til langrenn som annen utendørs trening. Vi kan derfor sammenligne Johaug sin Treningsbukse consept med vår treningsbukse Active pants. Buksen har vi i flere fine farger. I tillegg er treningsbuksen allsidig og passer like godt til skiløypene som til fjells. 

Active pants treningsbukse grønnactive pants treningsbukse blå

Johaug Treningtights

Johaug selger også en rekke spreke treningstightser. Treningstightsene fra Johaug har alle høyt liv og er svært elastiske i stoffet. Vi har samtlige treningstightser som passer denne beskrivelsen. Vi kan derfor både anbefale vår techna tights med lommer, elevate wave leggings, og gym tights i grå.

Techna treningstights med lommeGym tights grå treningstights dameElevate wawe leggings svart treningstights

Johaug Ullundertøy

Johaug lager en rekke ullundertøy som skal både være varm og pustende. Det gjør ullundertøyet perfekt til utendørs trening i et kaldt klima. Et godt alternativ til Johaug sitt ullundertøy er vår Techwool long sleeve og Techwool leggings som passer like godt til langrenn som det gjør til hverdags i de kalde vintermånedene.

Ulltrøye dame mørk rødTechwool ull stillongs dame mørk rød

Johaug genser

Johaug har flere treningsgensere med mykt og elastisk materiale som passer perfekt for både innendørs og utendørs trening. Vi kan eksempelvis sammenligne Johaug Treningsgenser Gleam med vår Essential Long Sleeve som er laget av teknisk materiale. Det gjør at genseren passer ypperlig både til trening inne og ute. I tillegg har genseren slim fit passform. Vi kan derfor også anbefale å prøve ut vår Ocean Long Sleeve som har et mykt materiale i tillegg til den populære slim fit passformen.

Essential long sleeve beigeOcean long sleeve treningsgenser lilla

Johaug Votter og Lue

I 2012 kom Johaug med en egen vottekolleksjon som ble svært populær i Norge. Vottene er av teknisk slag og er designet for utendørs trening. Et godt alternativ til Johaug sine votter er Famme sine Pace Mittens som både er varmeisolerte og vanntette. Vottene passer perfekt til både langrenn og annen utendørs aktivitet.

I Johaug sitt sortiment finner du også en rekke ulike luer. vi kan blant annet sammenligne Johaug sin Lue Fold Beanie med famme sin Knitted Beanie som passer perfekt til de kalde dagene i vintermånedene.

Pace mittens vinter vott svartStrikket lue dame svart
Vi har mange gode alternativer til Johaug treningstøy. Se hele vår kolleksjon her.Relaterte merker:

Johaug - Treningsklær alternativer
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.