Jerf - Alternativ i Norge

Jerf er kjent for sitt sømløse og myke design. Plaggene er stilrene med enkle, duse og behagelige farger. Treningsklærne er perfekt laget for yoga eller annen fysisk aktivitet fra lav til middels intensitet. Ved at klærne er sømløse vil man ikke føle noe ubehag av stramme sømmer som klemmer mot huden, og man får derfor bedre bevegelsesevne.

Jerf tilbyr mange ulike tights. Vi ser i hovedsak på sesamless tights, shaping tights og myke biker shorts. Videre har de et stort sortiment av crop tops og sports-bher

Se hele utvalget vi anbefaler for deg som ønsker rimelige og gode Jerf alternativer herFor førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

 

Jerf tights

Av vårt store utvalg av tights har vi flere som kan minne om Jerf sine treningstightser. Til sammenligning med Jerf sitt store utvalg av seamless tightser er vi best på seamless i Norge og har derfor er bredt sortiment. Vi tilbyr også flere ulike farger og om man foretrekker lyse og duse farger slik som Jerf sine eller svarte og mørke - så har vi det du måtte ønske.

Les mer om hva seamless er her!

 Rød tights alternativ til Jerf Jerf tights seamless alternativ

  

Jerf Gela tights og Jerf Bonita tights

Grønn Jerf tights alternativ shaping tights i seamless  Rosa Jerf tights alternativ shaping tights  Brun Jerf tights alternativ shaping tights
  

 

Jerf Bonita Leggings er en populær modell som finnes i 7 ulike duse pastellfarger. Den sømløse tightsen er en shaping tights som vil si at den strammer litt bedre til og gir derfor fine former. Jerf Gela tights er også en favoritt blant flere og har mange av de samme funksjonene som Bonita tightsen. Her har vi også flere tilsvarende varianter i ulike farger og fasonger.

Jerf Luz

Grå Jerf tights alternativ, Jerf LuzLilla jerf kompresjonstights alternativ, Luz tights  

Jerf Luz leggins er en kompresjonstights med midjebånd av ribbestrikk, laget i et sømløst materiale med høyt liv. Hos Famme finner du både en kolleksjon innenfor kompresjonstights og ribbed tights. Kompresjonens funksjon er å sitte tett på kroppen slik at blodsirkulasjonen øker, dette hjelper blant annet med å forebygge og behandle betennelser, åreknuter og hovne legger.

Les mer om kompresjonstights her!

Jerf shorts

Blå Jerf shorts alternativ, biker shortsSvart Jerf shorts alternativ, biker shorts    

I tillegg til det brede utvalget av treningstightser har Jerf også flere ulike shorts. Blant annet biker shorts som passer perfekt til varme treninger da den har en perfekt lengde som forhindrer vonde friksjoner mellom lårene. 

Om du ønsker mer informasjon kan du lese om biker shorts her!

Jerf treningsoverdel

Jerf har mange nydelige treningsoverdeler, deriblant t-skjorter, singleter, crop tops og langermede gensere. Vi har samlet våre beste alternativer slik at du kan finne din nye favoritt treningsoverdel!

Jerf Pasto T-Shirt

Alternativ til Jerf Pasto T-Shirt  Alternativ til Jerf Pasto T-Shirt

Jerf Pasto T-shirt er en av merkets seamless treningsoverdeler som blant annet fås i fargene hvit, svart, lys blå og lys lilla. Denne trenings t-skjorten er et svært godt alternativ dersom du er på utkikk etter en t-skjorte som er seamless og slim fit.

 

Jerf Naples Short Sleeve  

Alternativ til Jerf Naples Short Sleeve    Alternativ til Jerf Naples Short Sleeve

Jerf Naples Short Sleeve er en cropped treningsoverdel i et seamless materiale som gjør at den er både stretchy og svært komfortabel. Vår Seamless Cropped T-shirt er et godt alternativ til denne treningsoverdelen.

 

Sports BH fra Jerf

Jerf Luz Bra

Som et alternativ til Jerf Luz bra anbefaler vi denne sports-bh'en fra Famme. Den har en nydelig detalj i ryggen og medium hold, og vil garantert bli en ny favoritt i treningsgarderoben!

Jerf luz bra

Jerf Hudson Bra

Jerf sin hudson bra er en sports-bh med lav support og passer til mindre intensive treningsøkter. Som et alternativ anbefaler vi vår Adapt Scrunchie sports bh! Den finnes i mørkegrønn, sort og blå - og kan matches med Adapt scrunchie tights.

 

Les mer om alternativer til andre merker her:

Jerf treningsklær og rabattkode i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.