• treningsklær til dame

  Rask levering + gratis retur

  Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Her finner du de beste seamless treningstights til dame. Vi har til og med andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Kjøp seamless treningsklær på nett med fri frakt - avbildet er damer i seamless treningstights

  Best på seamless

  Famme er best i Norge på seamless tights. Vi har seamless tights i mange farger, lengder og passformer. Vi har seamless med og uten scrunch og seamless med og uten mønster. Match med treningstoppene våre!

Seamless treningsklær

Icaniwill Tights - Dette må du vite!

Icaniwill tilbyr et bredt utvalg av seamless og ribbestrikket treningstights med høyt liv, samt andre typer treningsklær og utstyr. Vi vurderer blant annet seamless tightsribbed tights og scrunch tights for alle nysgjerrige treningsentusiaster. 

 

Icaniwill produkter

Tights

Ribbed Define Seamless Tights - deres mest populære treningstights

Dette er Icaniwill sin mest populære treningstights. En ribbestrikket treningstights i seamless materiale med høyt liv. Det sømløse stoffet et mykt, elastisk og smidig som gir god bevegelighet og passform.

Famme har et godt utvalg av ribbestrikket treningstights, og treningstightsen Ribbed Seamless Tights er vår bestselger innen produktkategorien ribbed tights. En seamless tights med høyt liv og bred linning for ekstra støtte rundt magen. En V-shape high-waist gjør at tightsen legger seg utrolig flatterende over kroppen som tro det eller ei gir virkelig en boost under treningsøkten. Denne tightsen mener vi er et veldig godt alternativ med høy kvalitet, nå også til en rimeligere pris.    

 

Scrunch og seamless

Icaniwill har et greit utvalg av seamless tights og tights med scrunch. Vi mener ingen kan slå Famme sitt utvalg og rask utvikling innen denne produktkategorien. Alle våre seamless tights og scrunch tights er laget av utrolig mykt materiale som gjør tightsen ekstra komfortabel. Denne seamless scrunch tightsen, og alle de andre scrunch tightsene, kan matches med vår scrunch sports-bh for optimal scrunch effekt. Famme sine scrunch og seamless treningstights er selvfølgelig squat-proof, altså de er ikke gjennomsiktige, og du kan derfor nyte leg-day helt uten bekymringer.

Seamless scrunch tights i svartScrunch sports-BH i svart 

Tights med mønster

Icaniwill er kjent for sine tights med mønster. Famme har et utvalg av meget gode treningstights i nydelige mønstre som camo, tie dye, marble og ombre. Skaff deg en (eller flere) av disse vakre og kvalitetsrike treningstightsene i dag, til en rimeligere pris, og føl deg ekstra magisk på treningssenteret! 

tie dye treningstightsOmbre treningstights i grå

Overdeler

Icaniwill har et bredt utvalg av treningsoverdeler, topper og hoodies. Prisene på de ulike treningsoverdelene varierer fra modell til modell. Dersom du ønsker en flott tank top av god kvalitet til en god pris bør du sjekket ut Famme sitt utvalg av tilsvarende overdeler, tank tops, og singlets. Vi har også et bra utvalg av hoodie og gensere for både hverdagsbruk og treningsbruk. En produktkategori vi absolutt har ønske om å utvide videre.

Hoodie av bomull i hvitRibbestrikket hoodie i rosa    

Sokker

Icaniwill har begynt å produsere treningssokker. Dette er sokker laget av blandingen 80% Bomull, 16% Polyester og 4% Spandex. Famme kan også tilby effektive og komfortable treningssokker laget av blandingen 85% Bomull, 10% Nylon, og 5% Lycra. En 5% økning av organisk bomull for optimal komfort og behag for kunden. Treningssokkene er myke og dempende, og er i tillegg designet på en slik måte som gir god pustende effekt.    

 

Rabattkode på Icaniwill

Rabatt på Icaniwill kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden, på outlet varer, eller gjennom kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Black Friday

Icaniwill kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black WeekDette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Studentrabatt

Som medlem av Studentkortet kan du få 20% rabatt på varer fra Icaniwill per d.d. 

Rabatt på Instagram

Til tider deles det ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Icaniwill. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Icaniwill har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Icaniwill" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Icaniwill i Norge

Retur

Icaniwill tilbyr ikke fri retur på egen nettside. Selve prosessen krever litt av kunden og behandlingstiden er lang. Les mer om Famme sin enkle retur her

Levering og frakt

Icaniwill har standard levering med Bring gjennom egen nettside, som er kun fri frakt ved oppnåelse av visse betingelser. Hos Famme får du fri frakt ved kjøp over 400kr og åpent kjøp i 100 dager.  

Erfaringer og reviews

Icaniwill har blandede anbefalinger. Vurdering av produktene er stort sett positive, men det som virker å trekke merkeverdien til Icaniwill ned er vurderingene av deres opplevde kundeservice. I hovedsak negative opplevelser av kommunikasjon med kundeservice og problemer under retur-prosessen. 

Salg og outlet

Icaniwill har salg til tider. Dette annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Hos Famme finner du alltid et stort utvalg av outletvarer og salgsvarer!

Toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Icaniwill.

Icaniwill tights