Icaniwill - Alternativ

Icaniwill er et svensk treningsmerke med et stort utvalg av treningsklær til dame. Deres sortiment består av seamless og ribbestrikket treningstights med høyt liv, samt andre typer treningsklær og utstyr. 

Vurderer du å kjøpe treningsklær fra Icaniwill? I denne artikkelen sammenligner merkets bestselgende produkter slik at du kan finne dine nye favoritter! Du vil lese mer om seamless tightsribbed tights og scrunch tights

 

Icaniwill Tights

Ribbed Define Seamless Tights 

Dette er Icaniwill sin mest populære treningstights, en ribbestrikket treningstights i seamless materiale med høyt liv. Det sømløse stoffet et mykt, elastisk og smidig som gir god bevegelighet og passform.

Famme har et godt utvalg av ribbestrikket treningstights, og treningstightsen Ribbed Seamless Tights er vår bestselger innen produktkategorien ribbed tights. En seamless tights med høyt liv og bred linning for ekstra støtte rundt magen. En V-shape high-waist gjør at tightsen legger seg utrolig flatterende over kroppen. 

Svart Icaniwill ribbed seamless tights alternativ  Beige Icaniwill tights med V-form alternativ

 

Icaniwill scrunch tights

Icaniwill har et utvalg av seamless tights og tights med scrunch. Vi mener ingen kan slå Famme sitt utvalg og rask utvikling innen denne produktkategorien. Alle våre seamless tights og scrunch tights er laget av utrolig mykt materiale som gjør tightsen ekstra komfortabel.

Scrunch seamless leggings og alle de andre scrunch tightsene, kan matches med vår scrunch sports-bh for optimal scrunch effekt. Famme sine scrunch og seamless treningstights er selvfølgelig squat-proof som vil si at de ikke er  gjennomsiktige, og du kan derfor nyte leg-day bekymringsfritt!

Seamless scrunch tights i svart  Scrunch sports-BH i svart 

 

Icaniwill tights med mønster

Icaniwill er kjent for sine tights med mønster. Famme har et utvalg av meget gode treningstights i nydelige mønstre som camo, tie dye, marble og ombre. Skaff deg en, eller flere, av disse vakre og kvalitetsrike treningstightsene og føl deg magisk på treningssenteret! 

tie dye treningstights  Ombre treningstights i grå

 

Icaniwill treningsshorts

Icaniwill scrunch shorts

Seamless Scrunch Shorts er et utmerket alternativ til ICIW sin scrunch treningsshorts. Med varme dager i vente anbefaler vi denne treningsshortsen for å yte maksimalt samtidig som du føler deg komfortabel. Treningsshortsen er kort og har en nydelig scrunch effekt som gir et løft til bakdelen.

Scrunch treningsshorts til dame  Grå scrunch treningsshorts til dame

Icaniwill pocket biker shorts

Treningsshorts med praktiske lommer gjør at du enkelt kan skille telefon og nøkler fra hverandre under treningsøkten. Som et alternativ til ICIW sin pocket biker shorts anbefaler vi både Volt Shorts og Pocket Gym Shorts. Treningsshortsene med lommer fås i nydelige sommerlige farger - finn din favoritt!

Treningsshorts med lommer  Blå treningsshorts med lomme

Icaniwill sports bh

Define seamless sports bra

Blant utvalget vårt har vi flere alternativer til Icaniwill sine sports-bher. Universal sports bra har medium støtte, uttagbare innlegg og et unikt design som kan minne mye om Icaniwill sin Define seamless sports bra. Bhen er enkel og stilren foran med flatterende kryssdetaljer på ryggen. 

Blå Icaniwill sports-bh alternativ  Lilla Icaniwill sports-bh med kryssdetaljer alternativ

 

Icaniwill scrunch sports bra

Peachy scrunch sports bra er et utmerket alternativ til Icaniwill scrunch sports bra. Dette er en seamless sports-bh med scrunch i front med justerbare stropper. Den har medium støtte og uttagbare innlegg i et fukttransporterende materiale. Det anbefales å bruke sports-bhen til trening med lav til middels intensitet, slik som yoga eller styrketrening. Denne kan matches med Peach scrunch tights for et fullkomment sett!

Blå Icaniwill scrunch sports-bh alternativ  Rosa Icaniwill sports-bh med justerbare stropper alternativ

 

Icaniwill overdeler

Icaniwill har et bredt utvalg av treningsoverdeler, topper og hoodies. Prisene på de ulike treningsoverdelene varierer fra modell til modell. Dersom du ønsker en flott tank top av god kvalitet til en god pris bør du sjekket ut Famme sitt utvalg av tilsvarende overdeler, tank tops, og singlets. Vi har også et bra utvalg av hoodie og gensere for både hverdagsbruk og treningsbruk. 

Hoodie av bomull i hvit  Ribbestrikket hoodie i rosa    

Icaniwill sokker

Icaniwill har begynt å produsere treningssokker. Dette er sokker laget av blandingen 80% Bomull, 16% Polyester og 4% Spandex. Famme kan også tilby effektive og komfortable treningssokker laget av blandingen 85% Bomull, 10% Nylon, og 5% Lycra. En 5% økning av organisk bomull for optimal komfort og behag for kunden. Treningssokkene er myke og dempende, og er i tillegg designet på en slik måte som gir god pustende effekt.    

Icaniwill hvite ankelsokker alternativ  Icaniwill lange hvite sokker alternativ

 

Les mer om alternativer til andre merker her:

Icaniwill treningsklær alternativer
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.