Hoka - Alternativ i norge

Hoka produserer sko til dame og menn. Deres mål er "HOKA Was Created With One Goal In Mind - Make Running Easier. Why Not Join The Revolution". De har gode sko som er unisex, og passer perfekt til både løping og jobb. Noen av deres mer kjente produkter er Gore Tex, Bondi 7, Clifton 8 og Rincon. Merket er spesialisert på sko til trening med god demping. Mange bruker derfor skoene fra Hoka til jobb, trening og hverdagsaktiviteter. Sko med chunky hæl har blitt en stor trend de siste årene, og Hoka er en av bidragsyterne til denne nye skotrenden.

For deg som liker Hoka, har vi samlet gode alternativer her.

For førstegangskjøpe har vi en offisiell rabattkode

Hoka sko dame

Hoka har mange sko til dame, den som er mest kjent er Clifton serien. Du finner en like god og mye rimeligere sko-modell med god demping hos disse nye  joggeskoene: Endorphin RX1 Shoes. Famme er veldig opptatt av at våre joggesko skal ha optimal støtte for å forhindre skader eller forverring av skader ved for eksempel under- og overpronasjon. Derfor er disse joggeskoene og alle våre andre sko produsert med nettopp dette i tankene. Hoka har sko med god demping til dame! Les mer om hvordan du kan best vurdere hvilke treningssko som passer deg og dine behov her.

 

Hoka Clifton 

Hoka Clifton har god demping, som egner seg til både trening med fast underlag, eller som jobbsko. Famme har tilsvarende sko som dette. Endorphin passer utmerket som arbeidssko for både sykepleiere og butikkansatte. 

Tilsvarende Hoka sko med dempingTilsvarende Hoka sko med demping til jobb og fritid

 

Hoka Bondi 

Hoka Bondi er gode arbeidssko med demping, desse passer også som fritidssko til gå turene dine. Som et alternativ har vi i Famme Endorphin, dette er allsidige sneakers som passer fint i mange yrkesgrupper. 

Tilsvarende Hoka Bondi skoTilsvarende Bondi Hoka sko

 

Hoka One One

Hoka One One er en nyere modell som er spesielt tilpasset med en unik midtsåle som har større volum. Dette gir mer mykhet og bedre spenst en tradisjonelle joggesko. Ønsker du tilsvarende spenst og mykhet i joggeskoene dine? Sjekk ut våre sko her!

Hoka terrengløpesko

Nyt joggeturen og hold deg tørr på beina med våre Ventdry RX1 Shoes. Disse skoene er et godt alternative til Hoka sine Torrent 2 Terrengløpesko til dame. Skoene har god demping og en solid såle som sørger for at du kan tråkke på både stein og kvist uten at sålen ødelegges eller fører til skade.
Terrengløpesko til dame
Terrengløpesko til dame

Hvordan vaske Hoka sko?

Lurer du på hvordan man skal vaske Hoka sko? Det er alltid irriterende når de nye joggeskoene er skitne. Mange lurer på hvordan man skal få sko hvite igjen og vi har laget en guide for akkurat dette. Der får du svar på om man kan vaske joggesko for hånd, eller om man kan putte joggesko i maskin. Sjekk ut guiden vår her!

 

Relaterte merker:

Hoka sko norge alternativer til dame
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.