• Rask levering | Fri Frak | Tollfritt | Gratis retur

  Rask levering + gratis retur

  Bestill og få varene hjemlevert på samme dag med Porterbuddy! Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Komfort + sikkerhet

  "Du får det du betaler for". Ikke nødvendigvis. Noen ganger får du mer, ofte får du mye mindre. Endorphin RX1 gir deg mer. Komforten og sikkerheten av et plagg, utstyr, eller fottøy skal ikke ofres for å kunne gi kunden en god og rettferdig pris på produkt. Derfor gir vi deg Endorphin RX1: en mye rimeligere joggesko, men enda like bra og enda litt til.

 • Løpesko i svart og hvit med chunky såle for god demping og støtte

  Endorphin RX1

  Endorphin RX1 er tidenes løpesko. Skoene har god demping og chunky såle. De kan selvfølgelig style opp et antrekk ved å brukes som fritidssko. I tillegg er de helt fantastiske sko å bruke for alle med en aktiv jobb som krever at du står mye på bena. Redd ryggen og lommeboken din ved å kjøpe disse herlige joggeskoene, nå til 15% avslag!

Perfekte sko til trening, jobb eller løping

Hoka sko til dame - Dette må du vite

Hoka produserer sko til dame og menn. Noen av deres mer kjente produkter er Gore Tex, Bondi 7, Clifton 8 og Rincon. Merket er spesialisert på sko til trening med god demping. Mange bruker derfor skoene fra Hoka til jobb, trening og hverdagsaktiviteter. 

Sko med chunky hæl har blitt en stor trend de siste årene, og Hoka er en av bidragsyterne til denne nye skotrenden.

Hoka produkter

Hoka har mange sko til dame, den som er mest kjent er Clifton serien. Du finner en like god og mye rimeligere sko-modell med god demping hos disse nye  joggeskoene: Endorphin RX1 Shoes. Famme er veldig opptatt av at våre joggesko skal ha optimal støtte for å forhindre skader eller forverring av skader ved for eksempel under- og overpronasjon. Derfor er disse joggeskoene og alle våre andre sko produsert med nettopp dette i tankene. Les mer om hvordan du kan best vurdere hvilke treningssko som passer deg og dine behov her.

 

Salg på Hoka og rabattkode

Hoka selger hovedsakelig gjennom butikker og ikke direkte til kundene. De har derfor ingen rabatter, men noen distributører kan tilby deg tilbud i blant på produktene. Du får da rabatter med ulike prosenter, men sjeldent rabatert ned til så rimelig pris som Endorphin RX1 joggeskoene er rabatert ned til per nå.

Hoka Black Friday

Hoka kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black Week Dette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

 

Hoka retur

Retur må gjøres via butikken du har kjøpt produktet, og kan oppleves veldig ulikt avhengig av hvilken distributør du har valgt å handle fra. Ønsker du en mer rett fram, gratis, og enklere retur kan du se hvordan vi gjør det her hos oss.

Hoka kundeservice

Hoka har dessverre ingen god kundeservice hvor du kan hendende deg direkte til dem. Du må heller forholde deg til de diverse distributørenes egne retningslinjer innen kundeservice og vilkår. Som varierer veldig fra butikk til butikk. Hos Famme har vi et veldig enkelt kontaktskjema kundene kan fylle ut ved behov, og de vil da få akkurat den hjelpen de behøver på relativt kort tid. 

  Hoka levering

  Hoka leverer som nevnt gjennom distributører via diverse butikker. Famme selger alle produktene sine på nett og sender pakkene fra vårt varelager i Oslo. Hos Famme får du fri frakt ved kjøp over 400kr og åpent kjøp i 100 dager.  

  Hoka erfaringer og reviews

  Hoka har blandede anbefalinger. Noen sverger til skoene mens andre er mer skeptisk til sko med tykke såler. Endorphin RX1 Shoes har per dags dato 78 anmeldelser og 5 av 5 stjerner på produktsiden. Disse fantastiske joggeskoene er elsket av mange og kommentarene rangerer fra "Elsker disse skoene!", "Disse skoene er blant de beste skoene jeg har brukt", og "Anbefales virkelig, får mye for pengene her!". Disse joggeskoene er virkelig blitt en stor hitt og gitt oss mange veldig fornøyde kunder.

  hvite joggesko tilsvarende hoka

  Hoka salg og outlet

  Hoka har salg til tider, som annonseres på nettsidene til distributørene og deres nyhetsbrev. Men det er veldig begrenset, og prisene er generelt høye.
  Hos Famme finner du et stort utvalg av outlet-varer og salgsvarer!

  Hoka toll

  Det er ikke toll på varene man bestiller fra Hoka, for det går hovedsakelig gjennom innenlands distributører av merkevaren. Famme distribuerer alle produkter fra eget hovedlager i Oslo, og krever da heller ikke toll-gebyr på noe av det som blir handlet via nettsiden.

  Hoka Norge - sko til dame - joggesko - god demping