• treningsklær til dame

  Rask levering + gratis retur

  Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Her finner du de beste seamless treningstights til dame. Vi har til og med andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Kjøp seamless treningsklær på nett med fri frakt - avbildet er damer i seamless treningstights

  Best på seamless

  Famme er best i Norge på seamless tights. Vi har seamless tights i mange farger, lengder og passformer. Vi har seamless med og uten scrunch og seamless med og uten mønster. Match med treningstoppene våre!

Seamless treningsklær

Gymshark Tights

Gymshark Seamless Tights

Famme sine mest populære treningstights er for det meste seamless tightser. Det er også Gymshark sine mest populære tightser. De lanserte først med Flex Leggings og Fit Leggings.

I 2015 solgte Gymshark veldig lite treningsklær til dame. Det tok en rask vending da de begynte å satse på seamless treningsklær for damer.

Les mer om Gymshark i Norge og rabattkode på gymshark

Gymshark tights med lomme

Gymshark har tights med lomme på ulike steder, men du kan finne et enda bredere utvalg hos oss. Med lomme på lår og bakpå tights. Den mest populære tightsen med lomme til mobil på låret finner du her.

Gymshark tights etter farger

Gymshark tights svart

Svarte tights tilsvarende Gymshark finner man her. 

Gymshark tights beige

Beige tights tilsvarende Gymshark finner man her. 

Gymshark tights grå

Grå tights tilsvarende Gymshark finner man her. 

 

Gymshark Energy Leggings

Et godt alternativ til hull tightsen fra Gymshark er denne treningstightsen med hull som tåler mer enn Energy tightsen sine. 

 

Gymshark Flex Leggings

Det var først da de oppdaterte designet på Flex Leggings med rumpe-konturen inspirert av Freddy WR.UP, at Gymshark's seamless tightser for dame fikk mye oppmerksomhet. Det ble starten på deres seamless-karriere, og etterhvert ble Flex Leggings den mest kjøpte Gymshark-tightsen. I ettertid har Gymshark lansert tre nye varianter av Flex Leggings med små endringer. Det som er felles for alle Flex Leggings er rumpeteksturen med unntak av den første tightsen. Rumpeteksturen på Flex Leggings er kun visuell.

Alle Flex Leggings er melerte seamless tightser. Flex Leggings finnes både som mid waist og high waist tights. De originale og mest populære Flex Leggings er grå.

Famme's svar på Flex Leggings er Wave Leggings, Wave Leggings 2 og Wave Shorts. Tilsvarende Gymshark's Flex High Waisted Leggings har vi Tone Leggings.

Alle våre Wave Tightser og Shorts har en shaping-effekt med funksjon. Det er positivt for å få rumpen til å se finere ut.

 

Gymshark Camo Tights / Adapt Camo

Gymshark sine Camo Tights er seamless-tightser. Alle er melert og har camo-mønster. De er high waist, det vil si høyt liv. De kommer også med matchende seamless-topper. Gymshark sine seamless camo tights har en liten, nesten usynlig scrunch-effekt. Hvis du drar tightsen for høyt opp, kan scrunchen uheldigvis lande på korsryggen - det vil du ikke. 

Vi har to Camo-tightser tilsvarende Gymshark sin. Våre seamless camo-tights har også scrunch-effekt som vi mener deler og former rumpen enda bedre og finere. Sjekk ut Camo Tights og Scrunch Camo Tights.

 

Gymshark Vital Leggings

Vital Leggings er en Seamless Tights med høyt liv. Den har en mye brukt seamless-tekstur som etterlikner mesh. 

Passformen og teksturen som er brukt på Vital Leggings fra Gymshark kan sammenliknes med vår Anfrag Leggings 2 og Anfrag Leggings

 

 

Gymshark Adapt Leggings

Adapt Leggings fra Gymshark er melerte seamless tights uten tekstur. I passform og design er de mest like våre Fit Tights.

  

 

Rabattkode på Gymshark

studentrabatt Gymshark

Gymshark har rabattkode for studenter via Studentbeans.

rabatt på instagram Gymshark

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

 

Black friday på Gymshark 

Gymshark kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black WeekDette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

 

Gymshark Norge - returer

Retur kan gjøres via Gymshark sine hjemmesider. Retur til utlandet er alltid mer komplisert på grunn av toll og lenger avstand, ønsker du en enklere retur kan du se hvordan vi gjør det.

Gymshark kundeservice

Gymshark sin kundeservice er kun på engelsk. Ønsker du en bedre kundeservice på norsk og med raskere svartid, ikke nøl med å kontakte oss

Gymshark levering

Gymshark sin levering med frakt kommer fra et 3Pl, dvs. at de ikke sender ut varene selv og har mindre kontroll på distribusjonen om noe skulle gå galt. Frakten tar også lenger tid enn lager fra Norge.

Gymshark erfaringer og reviews

Gymshark har generelt gode reviews og mange anbefalinger. De har greie klær, dyre priser, og greie vilkår ellers og er leveringsdyktige. Men hvis man sammenligner kvalitet Vs. pris man kan få fra norske merker er de ikke konkurransedyktige.

Gymshark salg og outlet

Gymshark har salg til tider, og en outlet kategori for det som er utgående. Men prisene er ikke særlig gode, selv på salg. Hos Famme finner du et stort utvalg av outletvarer og salgsvarer!

Gymshark toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Gymshark. Men returer kan være mer problematiske fordi man trenger tolldokumenter og masse styr for å sende tingene i retur om man må bytte eller returnere.

Gymshark gavekort

Gymshark tilbyr gavekort på sine sider, men man bør vurdere en norsk nettbutikk om man skal gi noen gavekort. Enklere retur, lavere priser og rett og slett mer sannsynlighet for at gavekortet blir brukt med et større utvalg, da Gymshark sitt utvalg er begrenset. 

Gymshark tights - seamless tights, tights med høyt liv, tights med lomme og mer - bruk rabattkode og unngå toll