Gym Glamour - Alternativ i Norge

Gym Glamour er et polsk treningsmerke med treningsklær til damer. De har blant annet crop-tops og en kolleksjon med seamless treningsklær. Digger du Gym Glamour kommer du til å digge det norske alternativet Famme. Vi har blant annet et stort utvalg av seamless treningstøys og crop-topper som passer perfekt til en tights med høyt liv. Vi ser på ulike sømløse klær, crop-top og andre alternativer til Gym Glamour i Norge.

Se hele kolleksjonen vi har samlet for deg som digger Gym Glamour her!

 

Seamless treningstopp

Gym Glamour cropped top

Ser du etter et alternativ til Gym Glamour sin Top asymetryczny mysterioso burde du sjekke ut vår Seamless Cropped T-shirt. Den sømløse treningstoppen er perfekt til trening da den har effektiv fukttransportering, tørker fort og har god stretch. Med seamless-tekstur har toppen god pusteevne og passer derfor godt til trening med høy, medium eller lav intensitet. I tillegg er den super til å matche med tightser som har høyt liv. Du kan få toppen i beige, svart, blå og lilla.

Seamless Cropped T-Shirt - t-skjorte for dame - Beige - Famme  Seamless Cropped T-Shirt - t-skjorte for dame - Svart - Famme

 

Gym Glamour t-skjorte

Fusion t-skjorten til Gym Glamour kan minne på vår seamlesse Refine T-shirt. T-skjorten er laget i et mykt og lett materiale slik at du får best mulig komfort mens du trener. T-skjorten former seg naturlig rundt kroppen.

Refine T-shirt - t-skjorte for dame - Beige - Famme Refine T-shirt - t-skjorte for dame - Lilla - Famme Refine T-shirt - t-skjorte for dame - Rosa - Famme

 

Gym Glamour topp/sports-bh

Et supert alternativ til Gym Glamour sin Biustonosz bezszwowy czarny er vår Power Seamless top. Denne toppen har et minimalistisk design med en god hold-in-effekt og støtte perfekt til løping eller styrketrening. Og om det skulle være ønskelig passer den også godt til yoga. Kombinasjonen av det fukttransporterende materiale, forsterkede skulderstropper og ribbestrikk gjør at dette er en treningstopp som er førstevalget hos mange. Det er også mulig å justere på stroppene om det er nødvendig.

Power Seamless Top - Sports bh for dame - Rød - Famme Power Seamless Top - Sports bh for dame - Svart - Famme Power Seamless Top - Sports bh for dame - Hvit - Famme   

 

Vi kan også anbefale vår Ribbed Seamless Bra som gir deg medium støtte og er laget av et sømløst ribbestrikket stoff. For å støtte kroppen din mens du beveger deg har den et 4-veis stretch stoff. I tillegg har bhen diskre og holder deg både komfortabel og kjølig under treningsøkten. Det enkle og fine designet gjør at den også passer perfekt som en topp eller en bikini.

Ribbed Seamless Bra - Sports bh for dame - Rød - Famme Ribbed Seamless Bra - Sports bh for dame - Lilla - Famme

 

 

Gym Glamour tights 

Leginsy green fusion er en sømløs leggings fra Gym Glamour. Da vi er best på seamless i Norge og har ett bredt utvalg av seamless tights, har vi også fine tightser som kan minne på leggingsen fra Gym Glamour. 

Vi kan blant annet anbefale vår Elevate Vortex Leggings. Den sømløse tightsen former og løfter bakdelen ved hjelp av en kombinasjon av strategisk design og seamless teknologi. Elevate Vortex Leggings har et ribbestrikket midjebånd som sørger for at tightsen holder seg på plass under treningsøkten.

Grønn Gym Glamour tights med høyt liv alternativ Svart Gym Glamour tights alternativ til dame Gym Glamour seamless tights alternativ i blå

En annen treningstights vi kan anbefale og som kan minne på Gym Glamour sin Leginsy violet ombre er vår Ombre Tights. Dette er en av våre mange populære seamless tightser. Med det høye livet og den brede linningen holder den seg godt på plass og passer perfekt til både knebøy og løping. I tillegg er den også squat proof noe som bare gjør den enda bedre til de tunge treningsøktene med blant annet squats!

Ombre Tights - tights for dame - Grå - Famme - treningstights Ombre Tights - tights for dame - Svart - Famme - Squat proof

 

Gym Glamour shorts

Gym Glamour selger en shorts som heter Bikery push up. Dette er en av nyhetene deres og passer godt til både trening og byen. Vi har også nylig fått inn en shorts som heter Adapt Scrunchie Shorts. Shortsen er basert på deres favoritt Scrunch Seamless Leggings og har en v-form og scrunch effekt som gir rumpen en fin form og fasong. Designet med en høyere bakside en framside skaper en fin komfort og passform.

Svart Gym Glamour biker shorts alternativ Blå Gym Glamour shorts alternativ til dame

 

Relaterte merker:

Gym Glamour alternativ i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.