Flex Wear - Treningsklær alternativer

Flex Wear er et norsk merke som ble etablert i 2021. Flex Wear tilbyr ulike treningsklær. Vi ser på tights, shorts, tank top og andre treningsklær som ligner på de fra Flex Wear.

Se hele kolleksjonen vi anbefaler for deg som liker deres treningsklær, her!

For førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

 

Flex Wear Tights

Flex Contour Seamless 2.0

Dette er deres nye contour 2.0 med mye stretch. Den har både stretch og stramhet rundt ankel som gjør at den er fleksibel. Som et alternativ til deres contour tights, kan vi anbefale vår Motion Leggings. Denne fargen kommer i mange freshe farger. Treningstightsen kan også minne om Flex Wear sin Peachy bum couture.

 

Essential Scrunch Tights

Dette er deres scrunch tights, som er mid waist. Som et alternativ til denne,  anbefaler vi vår Scrunch Seamless Leggings. Dette er tightsen med peachbum-effekten alle ønsker seg. Tightsten har en V-form og scrunch-effekt som vil gi rumpen en finere form og fasong. Denne tightsen er høyere bak sammenlignet med fronten for å gi ekstra komfort og utseende. Scrunch tightsen har høyt liv, er squat-proof og fukttransporterende og har en scrunch-effekt som er med på å fremheve former og gi en fin fasong. 

Her kan du lese mer om hva scrunch tights er! 

 

Flex Contour Leggings

Contour leggings er deres tights med superstretch. Denne har de i ulike farger. Et alternativ til denne tightsen er vår Elevate Vortex Leggings. Denne får du i mange ulike, freshe farger. Dette er en seamless tights som former og gir bakdelen et løft ved å kombinere seamless teknologi og strategisk design. I tillegg er dette en tights med shaping-effekt og er high waist. Med det komfortable midjebåndet i ribbestrikk, holder tightsen på plass og sklir ikke ned.

 

Flex Marble Scrunch

Flex Wear har en type marble tights med scrunch, med super stretch. Som et alternativ til denne, kan vi anbefale vår Marble Tights. Denne treningstightsen har et flatterende marmor mønster. Stoffet er mykt og glatt. Tightsen er høy i livet med bred, elastisk strikk i midjen for hold-in effekt. Treningstightsen er fukttransporterende og squat-proof. Denne tightsen kan du matche med vår Marble Sports Bra for et komplett sett. 

 

Contour Shorts

Contour Shorts er den Flex Wear har som er superstretch. Og som et alternativ til denne, kan vi anbefale vår Fit Shorts. Dette er en seamless, flatterende shorts med høyt liv. Det er en bikershorts som fremhever figuren din og har en perfekt passform på kroppen. Shortsen er laget for bevegelser og fleksibilitet, slik at du skal føle deg komfortabel gjennom hele økten. Du kan se resten av vårt utvalg av treningsshorts her!

Treningsshorts for dameTreningsshorts for dame

 Les mer: Shorts guide

 

Treningsoverdeler fra Flex Wear 

Essential Long Sleeve

Flex Wear har en type Long Sleeve. Denne har god stretch i tillegg til ribbet, tynt materiale. Et alternativ til denne genseren er vår Ocean Long Sleeve. Dette er en langermet, tettsittende treningsgenser med høy komfort. I tillegg har den gjennomgående mesh-tekstur for ventilasjon og for en lekker look. Treningsgenseren har egenskaper som fukttransporterende, myk og pustende som gjør denne til en stor favoritt hos aktive damer. Du kan se mer av vårt utvalg av treningsgenser og topper her

Treningsgenser for dameTreningsgenser for dame

Les mer: Treningsgenser guide 

 

Tie Dye Tank Top

Dette er en av deres topper som har innebygd BH med innlegg som kan taes ut. Til denne har vi to alternativ. Vi har vår Tie Dye Sports Bra som er enkel å kombinere med mange av våre underdeler. Vi har også en tights som matcher denne, vår Tie Dye Leggings. Denne trenings bh-en er funksjonell og super komfortabel. Stoffet er både silkemykt, elastisk og fukttransporterende. Sports BH-en har uttagbare innlegg. 

Tie Dye sports-bhTie Dye sports-bh

Vi har også vår Strap Tank Top. Vår strap tank top er både myk, lett og behagelig da den er laget av modal. Dette gjør toppen pustende og komfortabel. Tank toppen har også stilfulle stropper i ryggpartiet som skaper et unikt design. Treningstoppen passer til alle sporter som løping, yoga eller gåtur. 

Tank Top til dameTank Top for dame

Les mer: Treningstopp guide

 

Cross open back top

Cross open back top er deres andre top med super stretch. Som et alternativ til denne, kan vi anbefale vår Pure Crop Top. Denne kommer i mange freshe farger. Crop toppen er laget av bomull med elastan for ekstra fleksibilitet og komfort. Denne anbefales til lavintensitetstrening og er perfekt til hverdags. 

Vi har også vår Power Seamless Top. Denne toppen har minimalistisk design med mye kraft. Treningstoppen har også god hold-in og støtte. Den er laget i fukttransporterende materiale i kombinasjon av ribbestrikk og forsterkede skulderstropper. Denne er en stor favoritt da den kan brukes til både løping, yoga og styrketrening. 

Crop top til dameTreningstopp til dame
Les mer: Topp 10 singleter for trening

 

Essential Sports-bh

Dette er deres sports-bh med åpen rygg. Som et alternativ til denne, kan vi anbefale vår Gym Sports Bra. Denne har et stilrent design og åpen rygg. Den har også figur formede kontur som gjør sports bh-en til en essensiell del av treningsgarderoben. Sports bh-en gir god støtte og komfort.  

Sports-bh med åpen ryggSports-bh med åpen rygg

Les mer: Beste sports-bh

 Relaterte merker:

Flexwear treningsklær og rabattkode i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.