Fabletics - Norske alternativer

Fabletics er et amerikansk activewear merke etablert i 2013. Fabletics har som visjon å produsere treningsklær av høy kvalitet til overkommelige priser. Merket startet med produksjon av treningsklær til dame, men har i senere tid begynt å produsere treningsklær til menn også. 

Vi har sammenliknet bestselgerne til Fabletics for å finne gode norske alternativer til deres treningsklær. Sjekk ut Famme sine beste alternativer til Fabletics her.

Fabletics Tights

Fabletics har tights som kan brukes på treningsstudio, yoga eller hjemme. Tightsene til Fabletics finner du i flere ulike farger og mønstre. Her har vi samlet noen av de beste tights alternativene vi har til Fabletics sine.


Oasis High-Waisted Legging

Fabletics sin Oasis High-Waisted Legging minner mye om Famme sin Techna Tights. Vår første og mest populære tights med lomme. Treningstightsen har to lommer på hver sin side slik at du kan separere mobil, nøkler og bankkort når du løper eller trener styrke. Tightsen er squat-proof, har strategisk plasserte sømmer med et høyt liv og bred linning. Det sørger for at tightsen sitter godt rundt livet. Stoffet transporterer fuktighet og ser fint ut på alle størrelser og kroppstyper. Sjekk også ut vår praktiske shorts med lommer for varmere dager.

Techna Tights - tights for dame - Svart - Famme - kompresjonstights Techna Tights - tights for dame - Blå - Famme - Ikke gjennomsiktig

 

On-The-Go High-Waisted Legging

Fabletics sin On-The-Go High-Waisted Legging kan minne en god del om Famme sin Suave Tights. Stoffet har en børstet overflate og innside som gjør at tightsen vil føles ekstra myk og behagelig. Treningstightsen er høy i livet, har en bred linning, refleksdetaljer og to lommer til mobiltelefon. En utrolig god og fin tights å bruke på trening. Egner seg godt til styrketrening, løping eller yoga.

Suave Tights - tights for dame - Hvit - Famme - SømløsSuave Tights - tights for dame - Svart - Famme - løpetights

Fabletics Topper

Fabletics har trenignstopper som kan brukes på treningsstudio, yoga eller hjemme. Her har vi samlet noen av de beste treningstopp alternativene vi har til Fabletics sine.

Phoenix Lite Racerback Tank

Fabletics sin Phoenix Lite Racerback Tank kan minne mye om Famme sin Tech Tank Top. Denne treningstoppen er lett, elastisk og transporterer fuktighet effektivt. Toppen er laget med IONIC+, et eksklusivt garn med sølv som hindrer bakterievekst og vondt lukt. Det sørger for at du holder deg fresh før, under og etter trening. Du vil ha mer glede av plagget over lenger tid. Toppen har seamless teksturer som sørger for bedre ventilasjon og et lekkert feminint design.

Tech Tank Top - Treningstopp for dame - Grønn - FammeTech Tank Top - Treningstopp for dame - Lilla - Famme

 

Blake Cropped Short-Sleeve Tee

Famme sin Cropped Stretch T-Shirt kan minne en god del om Fabletics sin Blake Cropped Short-Sleeve Tee. Enten du skal nå nye nivåer på treningsstudioet eller slappe av hjemme, så gir Cropped Stretch T-shirt deg all den komforten du trenger med sitt elastiske og myke stoff. Den stilige og avslappende looken går med alt, fra joggebukser og tightser til jeans.

Cropped Stretch T-Shirt - t-skjorte for dame - Grønn - FammeCropped Stretch T-Shirt - t-skjorte for dame - Grå - Famme

Fabletics Shorts

Fabletics har shorts som kan brukes på treningsstudio, yoga eller hjemme. Her har vi samlet noen av de beste shorts alternativene vi har til Fabletics sine.

Define High-Waisted 9'' Short

Fabletics sin Define High-Waisted 9'' Short likner en heldel på Famme sin Antislip Biker Shorts. Lightweight treningsshorts med et høyt liv som gir deg optimal komfort når du trener. Den gir godt hold rundt midjen og lårene. Løpeshortsen er fukttransporterende, noe som gjør den behagelig å trene i, enten om det er styrketrening eller løpetrening.

Antislip Biker Shorts - shorts for dame - Rød - Famme - High waistAntislip Biker Shorts - shorts for dame - Hvit - Famme - High waist

 

Breathe Run Shorts

Fabletics sin Breathe Run Shorts kan minne mye om Famme sin Pace Running Shorts. La løpeshorten booste din energi til nye høyder, med sin lette vekt, komfortable høye liv og stilfulle design. Treningsshorten har en innershorts slik at den ikke har innsyn, og sitter løst i yttershortsen slik at du har maks bevegelighet og komfort under løpeturen.

Pace Running Shorts - shorts for dame - Grå - Famme - High waist Pace Running Shorts - shorts for dame - Lilla - Famme - Seamless

 Les mer om alternativer til andre merker her:

 

Treningsklær alternativer til Fabletics
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.