EYDA - Norske alternativer

Liker du EYDA sine treningsklær? EYDA er et dansk merke som tilbyr treningsklær i høy kvalitet, slik som også Famme gjør. EYDA er kjent for å ha treningsklær til kvinner i forskjellige former og størrelser. Vi har samlet alle våre beste Famme alternativer her.

For førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

EYDA tights

EYDA har funksjonelle treningstights til ulike typer aktiviteter. Sjekk ut hvilke Famme tightser som tilsvarer EYDA sine her. 

Emma Pocket Tights

Famme sin Techna Tights er en praktisk og funksjonell tights med to store lommer, denne tightsen minner mye om EYDA sin Emma Pocket Tights. Lommene har plass til en mobil på størrelse med en iPhone 13 plus. Tightsen er også squat-proof, har strategisk plasserte sømmer med et høyt liv og bred linning. Det sørger for at tightsen sitter godt rundt livet. Match denne tightsen med disse treningstoppene.

Techna Tights - tights for dame - Grønn - Famme - kompresjonstights Techna Tights - tights for dame - Rosa - Famme - Sømløs

 

Evie Essential Tights

Famme sin Essential High Waist Tights minner om EYDA sin Evie Essential Tights. Stoffet i vår tights er laget for å være mykt, solid og allsidig. Det er elastisk med høy tetthet for å gi en perfekt passform med god kompresjon. Tightsen ser bra ut på alle kroppstyper på grunn av stoffets anti-krøll-effekt som gjør overflaten jevn og fin. Match denne tightsen med Essential LS Hoodie. 

 Essential Tights - tights for dame - Grå - Famme - Sømløs Essential Tights - tights for dame - Rød - Famme - High waist

EYDA Shorts

EYDA shorts med perfekt passform og flere benlengder, slik som også Famme sine. Sjekk ut våre beste Famme alternativer til EYDA sine shortser her.

Helene Runnings Comp. Shorts

Famme sin Pocket Gym Shorts kan minne mye om EYDA sin Helene Running Comp. Shorts. Treningsshortsen har to store og praktiske lommer med plass til mobiltelefon, nøkler og bankkort. Shortsen har et høyt liv med bred linning slik at den plasserer seg flatterende på enhver kroppsfasong. Match denne shortsen med denne toppen.

Pocket Gym Shorts - shorts for dame - Blå - Famme - High waist Pocket Gym Shorts - shorts for dame - Grå - Famme - High waist 

Anna Ultralight Long Shorts

Famme sin Antislip Biker Shorts kan minne mye om EYDA sin Anna Ultralight Long Shorts. Antislip Biker Shorts er en lightweight treningsshorts med et høyt liv og fukttransporterende egenskaper som gir deg optimal komfort når du trener. Denne shortsen matcher bra med denne toppen.

Antislip Biker Shorts - shorts for dame - Lilla - Famme - High waist Antislip Biker Shorts - shorts for dame - Rød - Famme - High waist

 

Eyda Sports Bh

EYDA har et utvalg av feminine sports bher med god støtte og komfort, Famme har gode alternativer til EYDA sine bestselgende sports bher her. 

Anna High Neck Sports Bra

Famme sin Energy Sports Bra minner mye om EYDA sin Anna High Neck Sports Bra. Famme sin Energy Sports bh har høy support og passer utmerket til aktiviteter med høy intensitet som for eksempel løping. Den har stilrene detaljer og ryggen kan justeres slik at du får en perfekt passform. Match denne sports bhen med denne treningstightsen.

Energy Sports Bra - Sports bh for dame - Grå - Famme Energy Sports Bra - Sports bh for dame - Hvit - Famme 

Maria Sports Bra

Famme sin Lift Sports Bra minner en del om EYDA sin Maria Sports Bra. Lift Sports bra har et flatterende design med unike detaljer. Materialet føles mykt mot huden og transporterer fuktighet effektivt. Den har medium støtte og egner seg godt til styrketrening og yoga. Match denne sports bhen med denne shortsen.

Lift Sports Bra - Sports bh for dame - Lilla - Famme Lift Sports Bra - Sports bh for dame - Hvit - Famme

EYDA Treningstopper

EYDA treningstopper er designet med bevegelse og komfort i fokus. Her finner du Famme sine beste alternativer til EYDA sine bestselgende treningsoverdeler.

Linnea Recycled Running Shirt

Famme sin Essential Long Sleeve minner mye om EYDA sin Linnea Recycled Running Shirt. Treningsgenser som passer til all slags trening, enten ute eller inne. Den langermede treningstoppen holder på varmen når det er kjølig, og holder deg sval og tørr når temperaturen øker. Den er laget av et lett, tynt, stretchy og teknisk materiale, med en tettsittende passform. Match denne treningsgenseren med Essential Tights. 

Essential Long Sleeve - langermet for dame - Beige - Famme Essential Long Sleeve - langermet for dame - Hvit - Famme

  

 

Emma Tee

Famme sin Tech T-Shirt kan minne om EYDA sin Emma Tee. Tech T-shirt er laget med IONIC+, et eksklusivt garn med sølv som hindrer bakterievekst og vondt lukt. Kortermet t-skjorte som er perfekt til trening, da den har tekniske egenskaper som transporterer fuktighet på en effektiv måte. Sjekk også ut Tech LS T-Shirt og Tech Tank Top.

Tech T-Shirt - t-skjorte for dame - Svart - Famme Tech T-Shirt - t-skjorte for dame - Svart - Famme

Les mer om alternativer til andre merker her:

EYDA - Norske alternativer
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.