Eivy - Alternativer i Norge

Eivy ble skapt av motedesigner Anna Vister med hensikten å utfordre oppfatningen av hvordan multi funksjonelle basisplagg kan brukes. Eivy sitt slagord er "MultiFUNctional base layers". Se hele utvalget vi anbefaler som alternativer til Eivy sine plagg her!

Hos Eivy finner du en rekke basisplagg med fokus på at de skal vare lenge. De fleste plaggene er i en naturell farge og kan lett kombineres med tykkere yttertøy dersom en befinner seg i kaldere klima. Famme har også en rekke basisplagg som kan minne om Eivy sine produkter. Perfekt for deg som liker Eivy sine produkter.

 

Eivy fleece

Blant Eivy sitt utvalg har de flere fleece jakker i ulike lengder og farger. Som et alternativ til deres Redwood sherpa jacket har vi vår Ripstop sherpa jacket. Dette er en teddy jakke laget i myk fleece som beskytter godt mot vær og vind. Jakken er laget for full bevegelsesfrihet og holdbarhet ved sin ripstop-stoff på albuene og på lommen på brystet. Det perfekte alternativet til og fra trening, på gåturer eller bare for ekstra komfort og varme når man er hjemme.

Svart Eivy fleece alternativ til dame  Blå Eivy sherpa jakke alternativ til dame
Les mer: Beste teddy jakke

 

Eivy genser

Venture rib top

Eivy sine basisplagg kjennetegnes ofte av sitt simple utseendet, og deres gensere er intet unntak. Deres venture rib top er en enkel og stilren overdel i et ribbestrikket stoff, som et alternativ til denne har vi vår Micro rib knitted sweater. I motsetning til Eivy sin er dette en tettsittende variant, men som i likhet er lang, enkel og en ensfarget longsleeve - et essensielt plagg i enhver garderobe. Vi tilbyr en lignende variant med høyere hals for de som ønsker ekstra varme og et design som er svært populært om dagen, Ribbed high neck sweater.

Svart Eivy genser alternativ til dame, ribbestrikket slimfit  Beige Eivy ribbestrikket genser alternativ

 

Icecold rib top

Eivy sin Icecold tib top er en turtleneck med ekstra høy hals. Dette gjør genseren ekstra varmeisolerende, samtidig som den kan brettes ned slik man selv ønsker for å regulere varmen. Den ekstra detaljen ved halsen gir den ellers enkle genseren et særpreg, som et alternativ til denne har vi vår slim fit turtle neck og chill turtle neck. Dette er behagelige, slim fit høyhalsede gensere i to ulike stoff - hvor du selv kan velge om du ønsker et tynnere eller tykkere stoff. Uansett hvilken du velger kan disse enkelt styles med jeans, tights eller joggebukse og brukes til hverdags.

Beige Eivy høyhalset genser alternativ i strikket stoff  Svart Eivy turtleneck alternativ i tynt finstrikket stoff

Les mer: Genser guide

 

Eivy tights

Icecold rib tights

Som alternativer til Eivy sin ribbestrikket tights har vi den perfekte kolleksjonen her! Blant utvalget vårt kan vi anbefale Ribbed seamless tights og Rib leggings som i likhet med icecold rib tights har et høyt liv med en bred linning, disse er også laget i et sømløst materiale for full bevegelsesfrihet og komfort. Samtidig har de en V-form som former rumpen på en flatterende måte og gir en god hold-in effekt. 

Beige Eivy ribbestrikket tights alternativ  Svart Eivy tights med kompresjon alternativ

 

Icecold tights

Eivy har også tights som ikke er ribbestrikket som kan minne mye om flere av våre treningstightser. Deres Icecold tights er en stilren og enkel tights som enkelt kan matches med enhver treningsoverdel, eller hettegenser om ønskelig. Som alternativer kan vi anbefale Essential tights og Gym tights som har et høyt liv, er squat proof, med god hold-in, og er slitesterk. Samtidig er disse myke og allsidige treningstightser med god kompresjon

Blå Eivy tights alternativ med høyt liv  Svart Eivy tights alternativ, slitesterk
Les mer: Tights guiden

 

Eivy lue

Som et perfekt alternativ til Eivy Sea rib wool beanie og Knit wool beanie har vi vår Knitted beanie. Med lik passform og strikk, er dette en lue som passer utmerket til alt fra hverdagsklær til turtøy. Ta med den varme, fine og gode luen på bytur eller til fjells - ditt valg!

Svart Eivy lue til dame  Eivy ribbestrikket lue alternativ

 

Les mer om alternative merker her:

Gode og rimelige alternativer til Eivy
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.