ECHT - Alternativer i Norge

Echt ble etablert i Australia i 2014 og er et merke som spesialiserer seg på å tilby kvalitets treningstøy til en rimeligere pris. Deres produkter er kreative, originale og nøye tenkt gjennom, der de ønsker å skape klær kombinert av mote, komfort og kvalitet. 

I denne artikkelen tar vi for oss noen av de mest populære klærne fra Echt og sammenligner dem med utvalgte produkter fra vårt sortiment. 

Du kan finne alt av treningstøy vi anbefaler som alternativ til Echt her.

 

ECHT tights

Echt har et stort utvalgt av design, men er mest kjent for sin Arise Scrunch Leggings, da den gikk viralt på TikTok. Siden har de vokst som et brand og tar for det meste i bruk influensere i sin markedsføringsstrategi. Klærne blir produsert i Melbourne, Australia og selger klær i over 50 land, inkludert Norge. 

ECHT Arise scrunch leggings

Dette er deres bestselgende tights, tightsen er seamless i front og har en V-formet søm og scrunch på rumpa som gir en løftende effekt. Tightsen har et høyt liv som sitter tett på kroppen, er fleksibel og flatterende. Denne tightsen kan sammenlignes med vår Acid Scrunch Leggings. Dette er en treningstights med mange av de samme kvalitetene som Arise tightsen har, den er sømløs, høy i livet og komplimenter kroppen, noe som gjør den praktisk på intensive treningsøkter.  

Blå Echt Arise leggings alternativECHT tights til dame alternativ

 

ECHT shorts

ECHT Arise scrunch Shorts

Arise scrunch shorts er shorts-versjonen av Arise Scrunch leggings og passer supert for deg som foretrekker shorts på trening eller på en varm sommerdag. Trenings shortsen har de samme kvalitetene som tightsen. Shortsen er tilgjengelig i en lang og i en sykkelshorts versjon, noe som gjør den praktisk for styrketrening, løping, dansing og hvilken som helst sport du foretrekker. Vi anbefaler treningsshorts for dame Adapt scrunchie shorts som et alternativ. Denne shortsen er designet for komfort, er seamless og passer til en rekke treningsformer, der den er flatterende og sklir ikke opp under treningsøkten. 

Echt arise scrunch shorts alternativBlå ECHT shorts alternativ til dame

 

ECHT Beverley Joggers

Echt selger også en rekke joggebukser, de er designet for hviledager, men kan også brukes under LISS (lav intensitet økt). Produktet har høyt liv, er tettsittende og materialet er av bomull. Vi har valgt ut Fit Joggers som et alternativ, da den har et høyt liv som forsikrer deg om at den sitter behagelig og på plass, materialet er 95% bomull og 5% elastane og er tettsittende. Bruk den på vei til treningssenteret, over en shorts i mens du varmer opp, på tur eller i sofaen.  

Echt beverly joggers alternativSvart Echt beverly summer joggings alternativ

  

ECHT Range Leggings V2

Echt Range Leggings V2 er en tynn tights som føles ut som "second skin", og er designet for at du skal kunne bevege deg problemfritt enten om du trener yoga eller danser. Tightsen er ikke sømløs, men det er ikke uten grunn til at dette er en av bestselgerne hos Echt. Tightsen har et høyt liv, V-form på rumpa, lomme og er laget av et fuktavvisende materiale som gjør den passelig for enhver treningsøkt. Famme tilbyr en liknende tynn kompresjonstights som sitter godt på kroppen, har høyt liv, sømmer som former rumpa og er en tights med lomme som kommer utmerket med på løpeturen. Tightsen har god stretch og heter Ella Compression tights.

Echt Range V2 kompresjon alternativBlå Echt range leggings V2 alternativ

 

Echt Sports-bh

På enhver treningsøkt kommer en god sports-BH godt med. Disse sports-bh´ene har et pent design, samtidig som at de har god støtte og er designet for å sitte tett inntil kroppen på intense treningsøkter. Famme har et rekke utvalg av sports-bh med fine design og god kvalitet som du kan finne her

ECHT Arise epic sportsbra

Vi anbefaler Energy sports bra som har høy support, er justerbar og innlegg som kan fjernes om ønskelig.  

Hvit Echt Arise epic sportsbra alternativHvit ECHT sports-bh alternativ

 

ECHT Arise key sportsbra

Vi kan anbefale Adapt scrunchie sports bra som er en sports-BH med avtagbare innlegg og justerbare stropper slik at du kan bruke den på den måten som er mest behagelig for deg.  

Echt Arise key sportsbra alternativECHT grønn sports-bh alternativ

 

Relaterte merker

ECHT - Alternativer i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.