Doyoueven - Alternativ i Norge

Doyoueven er et australsk treningsmerke som tilbyr mange ulike tights. De ble lansert i 2012 og har siden blitt kjent for sine tightser. Vi ser på seamless tights, treningstights, løpetights og andre treningsklær tilsvarende Doyoueven.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Doyoueven, les mer om Doyoueven i Norge.

Se hele utvalget vi anbefaler for deg som liker Doyoueven sine treningsklær, her!

 

Doyoueven seamless tights

Doyoueven har et stort utvalg av seamless tights. I Famme kan du få tilsvarende utvalg av seamless tights til en god pris. Blant annet kan vi anbefale vår Vortex 2 tights som er et godt alternativ til Doyoueven sin Hyperflex 2 leggings. Treningstightsen har god kompresjon og egner seg utmerket til styrketrening. Dette er en seamless tights som er komfortabel, myk og svært elastisk. Denne tightsen har hold-in effekt og høyt liv. 

seamless treningstights til dame  Blå Doyoueven tights alternativ i seamless

 

En annen seamless tights hos Famme som er tilsvarende de man finner hos Doyoueven er vår Elevate Vortex Tights: Dette er blitt en favoritt blant Famme-kunder når det gjelder seamless tights. Denne tightsen er myk, komfortabel og utrolig stretchy. Den er utmerket til styrketrening, man kan også brukes til annen fysisk aktivitet. Denne tightsen er også ikke gjennomsiktig, har høyt liv og holder inn. 

Om man ønsker seg en seamless tights som er tilsvarende de hos Doyoueven, kan vi også anbefale vår Elevate Wave Leggings: Denne tightsen kan man få i freshe farger slik som den blå bildet viser. Denne tightsen er utrolig holdbar og har god bevegelighet, slik at du kan sikre deg den beste økten i gode treningsklær. 

 

Doyoueven mønstret tights

Doyoueven sin Tie dye leggings minner mye om vår egen tie dye leggings. På samme tid som det minimalistiske designet gjør den ekstra fin å anvende på trening, er den også utstyrt med to funksjonelle lommer som gjør tightsen svært praktisk. Videre er vår ombre tights er et godt alternativ til deres Ombre scrunch seamless leggings. Tightsen er laget i sømløst materiale med høyt liv og bred linning, uten den synlige scrunch-sømmen. Tightsen kan matches med ombre sports bra som er en tilsvarende variant til Doyoueven sin Ombre seamless crop.

Doyoueven tie dye leggings alternativ  Doyoueven ombre tights alternativ

 

Doyoueven shorts

Doyoueven Hyperflex 2 shorts er en favoritt blant utvalget deres, som er en kort biker shorts med midjebånd av ribbestrikk. Vår gym shorts er et rimelig og godt alternativ til denne sykkelshortsen. Shortsen har høyt liv, stretchy stoff og skaper en flatterende silhuett. Scrunch shorts er tilsvarende med scrunch-effekt for de som liker denne detaljen, og kan minne om Doyoueven sin DYE scrunch seamless shorts. På denne måten fremheves rumpen og de feminine formene ekstra godt.

Svart Doyoueven Hyperflex biker shorts alternativ  Svart scrunch biker shorts

 

Doyoueven treningstopper

For å finne tilsvarende treningstopp til dame som de har hos Doyoueven kan vi anbefale vår Elevate Crop Top som tilsvarer deres Hyperflex 2 crop. Dette er en av de beste crop-toppene man kan trene i da de har en god shaping effekt og holder seg på plass. Stoffet er elastisk, sømløst og transporterer fukt.

Ellers kan vi anbefale vår Atlantic Tank TopHvis man leter etter en basic treningstopp som kan matche med mye forskjellige av treningstightser er dette toppen du burde klikke deg hjem. 

svart sports bh  svart tank top til dame

 

Doyoueven sports-bh

Doyoueven har et stort utvalg av sports-bher. For eksempel kan vår Support Sports Bra være et godt alternativ for Doyoueven sin Breeze mesh crop. Denne sports-bhen gir god støtte og er en av våre nye favoritter. Stoffet er svært elastisk og transporterer fukt, samtidig som det holder ting på plass. 

En annen sports-bh vi kan anbefale er Wonder Sports BraWonder Sports-bh kan matches med utrolig mange treningstightser hos Famme. Denne sports-bhen er sømløs og har teknisk materiale, og passer bra til mange ulike typer aktivitet. 

sports bh til dame seamless sportsbh

 

Doyoueven t-skjorter

Doyoueven har et stort utvalg av t-skjorter, enten det er cropped t-skjorter, eller om det er singletter. En av favorittene av t-skjorter hos Famme er denne t-skjorten, nemlig Seamless Cropped T-shirt: Denne beige t-skjorten har god stretch og har kjempedeilig stoff. Den transporterer fukt effektivt og er sømløs, noe som er en favoritt for mange. I tillegg har denne toppen god passform som gjør den godt egnet til trening. 

En annen t-skjorte hos Famme som ligner på de hos Doyoueven er vår Cropped Stretch T-shirtDenne t-skjorten er en av de mest komfortable t-skjortene man kan finne hos Famme, og kan egne seg både til trening og til å bruke hjemme. Stoffet er ekstremt elastisk og mykt, og passer med mye. 

En annen t-skjorte hos Famme som er tilsvarende de man finner hos Doyoueven er vår Chill Short Sleeve TeeDenne t-skjorten er som navnet sier, veldig chill. Den er komfortabel, myk og varm - en must-have t-skjorte til chillekvelder hjemme eller generelt til loungewear

seamless beige crop top cropped t-skjorte til dame t-skjorte til dame

 

Doyoueven treningsgenser

Flere av våre treningsgensere er rimelige alternativer til Doyoueven sin Hyperflex 2 longsleeve. Ocean crop long sleeve er svært tilsvarende ved sin tettsittende og croppede langermede treningstopp. Genseren er laget i myk seamless med gjennomgående mesh-tekstur for god ventilasjon. Treningstoppen finnes også i en lengre modell, for de som foretrekker det. Ocean long sleeve er laget med de samme gode kvalitetene, hvor variasjonen ligger i lengden.

Svart Doyoueven treningsgenser alternativ  Lilla Doyoueven longsleeve alternativ

 

Doyoueven treningsjakker

Man kan finne tilsvarende treningsjakker hos Famme som man finner hos Doyoueven. For eksempel, har vi Pace Running Jacket, som ligner på løpejakken man finner hos Doyoueven.

Dette er en lett og komfortabel treningsjakke som egner seg perfekt til løping. Den puster godt, har to praktiske lommer (med plass til mobiltelefon) og som er laget på en teknisk måte for å forsørge at den ikke blir for klam når man trener.  

Sort løpejakke til dame Løpejakke til dame med hette og lommer

 Les mer om alternativer til andre merker her:

Doyoueven treningsklær og rabattkode i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.