• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Craft Tights

Merket Craft er dedikert til å produsere klær designet for trening- og sportsutøvere. I sortimentet deres selger de forskjellige varianter av tightser, jakker, bukser og ulike tilbehør. Produktene varierer basert på bruksområdene deres, men det er hovedsakelig sport og trening de har fokusert på.

Famme tilbyr flere tilsvarende produkter som Craft sportswear og også med konkurransedyktige priser! Du kan finne mer info om rabattkodene og vilkårene deres om du følger disse linkene

Under vil vi sammenligne de tilsvarende produktene vi har opp mot Crafts produkter.

Tights

Essence tights

Deres Advance Essence zip tights og Advance Charge Fuseknit tights er deres mest populære tightser. Essence tightsen deres er en tights av de mer tekniske variantene med lomme, bred midje og mesh detaljer.

Denne tightsen kan sammenlignes med vår Techna tights, Ella kompresjonstights og Essential High-waist tights.

Man kan se på de tre tightsene som vi sammenligner som å være på tre steg - vår essential tights er på det første steget med detaljer og tekniske egenskaper som er essensielt for tights. 

Techna tightsen og kompresjonstightsen vår er på de to neste stegene, og er de som er mer direkte sammenlignbare med Essence tightsen til Craft. De har lommer, strategiske plasserte sømmer som gjør komforten helt fantastisk, og høyt liv med bred linning slik at den sitter optimalt. 

Essential tights med anti-krøll effekt, høyt liv og squatproof  Kompresjonstights med lomme, høyt liv og god stretch  Teknisk løpetights med lommer, fukttransportering og squat-proof

 

Seamless tights 

Fuseknit tightsen deres er den sømløse varianten. Den har høy, ribbestrikk i livet og sømløst strikkede deler med strategisk plasserte sømmer som gir den høy komfort

Hos Famme har vi et bredt utvalg av seamless tights med ulike design og teknikk. Tightser som har en nøye balansert materialblanding for økt kompresjon, warp-knit sømløs som gir fantastisk elastisitet og tekstur, og noen med shaping-effekt og egenskap som gjør at de ikke sklir ned under trening. 

Her er tre tightser som overgår forventningene av hva en sømløs tights kan være. Stamina LeggingsFleek Tights og Vortex Tights 2

Sømløs tights med unikt design med god komfort og fukttransportering  Sømløs tights med fukttransportering, squat proof og høyt liv.  Squat proof sømløs tights som ikke sklir ned under trening og har ekstra kompresjon

 

Treningstopper

Craft har et bredt utvalg med treningstopper for forskjellige anledninger. De har singlets og t-skjorter i ulike modeller og farger. Dersom du er på utkikk etter treningstopper av god kvalitet til en fin pris, ta en titt på kolleksjonen vår av treningsoverdeler. Her finner du et bredt utvalg av langermede t-skjorter, tank tops, vanlige trenings t-skjorter og sports bh-er. 

Jakker

Craft har et stort utvalg av jakker, men deres mest populære er Belle Rain som er en regnjakke, Insulation Primaloft som er en vanlig jakke med padding som gjør den varm, også har de forskjellige treningsjakker med ulike tekniske detaljer som deres løpejakke Hydro jacket designet for skandinavisk vær. 

Hos Famme finner du et godt utvalg av kvalitets jakker for forskjellige anledninger. Vi har løpejakker, ordinære treningsjakker, kosejakker og regnjakker - alle utstyrt med sine egne spesielle egenskaper og egnethet. 

Merinoull jakke   Teddy kosejakke med lommer  Allsidig teknisk jakke med lommer og refleks

Rabattkode på Craft

Rabatt på Craft kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt Craft

Du kan se på hjemmesiden til Craft om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på instagram Craft

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Craft. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Craft via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Craft har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Craft" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Black Friday

Craft kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black WeekDette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Craft i Norge

Retur

Craft har 30 dager retur på varene sine. Les mer om Famme sin returordning.

Levering

Craft har standard levering hjem i posten for pakker under 4 kg. Over 4 kg så må pakkene hentes med legitimasjon og ordrenummer, eventuelt med en representant med både din legitimasjon og deres. Leveringen skjer normalt innen 2-3 dager fra lager til posten.

Les mer om Famme sin raske levering med flere muligheter, og som også selvfølgelig er gratis!

Craft salg og outlet

Craft har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Her hos oss på Famme finner du alltid noe nytt på salg på vår outlet og i salgskolleksjonen!

Craft toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Craft.

Craft treningsklær og rabattkode i Norge