Craft - Alternativ i Norge

Merket Craft er dedikert til å produsere klær designet for trening- og sportsutøvere. I sortimentet deres selger de forskjellige varianter av tightser, jakker, bukser og ulike tilbehør. Produktene varierer basert på bruksområdene deres, men det er hovedsakelig sport og trening de har fokusert på.

Famme tilbyr flere tilsvarende produkter som Craft sportswear og også med konkurransedyktige priser! Under vil vi sammenligne de tilsvarende produktene vi har opp mot Crafts produkter. Se alt vi anbefaler for deg som liker Craft sine klær, her!

For førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

Tights fra Craft

Essence tights

Deres Advance Essence zip tights og Advance Charge Fuseknit tights er deres mest populære tightser. Essence tightsen deres er en tights av de mer tekniske variantene med lomme, bred midje og mesh detaljer.

Denne tightsen kan sammenlignes med vår Techna tights, Ella kompresjonstights og Essential High-waist tights.

Man kan se på de tre tightsene som vi sammenligner som å være på tre steg - vår essential tights er på det første steget med detaljer og tekniske egenskaper som er essensielt for tights. 

Techna tightsen og kompresjonstightsen vår er på de to neste stegene, og er de som er mer direkte sammenlignbare med Essence tightsen til Craft. De har lommer, strategiske plasserte sømmer som gjør komforten helt fantastisk, og høyt liv med bred linning slik at den sitter optimalt. 

Kompresjonstights med lomme, høyt liv og god stretchTeknisk løpetights med lommer, fukttransportering og squat-proofEssential tights med anti-krøll effekt, høyt liv og squatproof    

 

Seamless tights 

Fuseknit tightsen deres er den sømløse varianten. Den har høy, ribbestrikk i livet og sømløst strikkede deler med strategisk plasserte sømmer som gir den høy komfort

Hos Famme har vi et bredt utvalg av seamless tights med ulike design og teknikk. Tightser som har en nøye balansert materialblanding for økt kompresjon, warp-knit sømløs som gir fantastisk elastisitet og tekstur, og noen med shaping-effekt og egenskap som gjør at de ikke sklir ned under trening. 

Her er tre tightser som overgår forventningene av hva en sømløs tights kan være. Stamina LeggingsFleek Tights og Vortex Tights 2

Sømløs tights med fukttransportering, squat proof og høyt liv.Sømløs tights med unikt design med god komfort og fukttransportering    

 

Treningstopper

Craft har et bredt utvalg med treningstopper for forskjellige anledninger. De har singlets og t-skjorter i ulike modeller og farger. Dersom du er på utkikk etter treningstopper av god kvalitet til en fin pris, ta en titt på kolleksjonen vår av treningsoverdeler. Her finner du et bredt utvalg av langermede t-skjorter, tank tops, vanlige trenings t-skjorter og sports bh-er. 

Craft jakker

Craft har et stort utvalg av jakker, men deres mest populære er Belle Rain som er en regnjakke, Insulation Primaloft som er en vanlig jakke med padding som gjør den varm, også har de forskjellige treningsjakker med ulike tekniske detaljer som deres løpejakke Hydro jacket designet for skandinavisk vær. 

Hos Famme finner du et godt utvalg av kvalitets jakker for forskjellige anledninger. Vi har løpejakker, ordinære treningsjakker, kosejakker og regnjakker - alle utstyrt med sine egne spesielle egenskaper og egnethet. 

Merinoull jakke Teddy kosejakke med lommerAllsidig teknisk jakke med lommer og refleks    

 

Craft løpesko

Craft har et stort utvalg av joggesko med viktige egenskaper som god demping og lite vekt. Dette er med på å sikre en bedre løpeopplevelse, samtidig som det minimerer risikoen for skade. Som et alternativ til Craft sine løpesko anbefaler vi en av våre bestselgere, Endorphin RX1. Løpeskoene fås i både hvit, svart og helsvart - disse skoene er derfor allsidige og passer til det meste! 

Hvite treningssko til dame  Svarte treningssko til dame

Les mer om alternativer til andre merker her:

Craft treningsklær og rabattkode i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.