Champion - Alternativer

Merket Champion ble i 1919 etablert i Rochester, NY av 3 brødrene. På den tiden gikk merket under navnet "Knickerbocker Knitting Company." Etter over 100 år i bransjen har de gjennom tidene perfeksjonert treningstøy, hverdagsklær og sko. Champion selger i dag et bredt utvalg klær og sko til både herrer, damer og barn.

Hos Champion kan du finne flere varianter av blant annet joggebukser, t-skjorter, hettegensere, tights og sports-BHer. Visste du at det var nettopp Champion som fant opp sports-BHen? Her har vi samlet de beste alternativene vi har til Champion sine produkter.

Champion Gensere

Champion har et stort sortiment av gensere, som er perfekte for holde varmen på kjøligere dager. Vi har funnet frem våre beste alternativer til Champion sine gensere her.

Embroidered C Champion Logo Hoodie

Champion sin Rochester 1919 Embroidered C Champion Logo Hoodie kan minne mye om Famme sin Wonderland Hoodie. Wonderland hettegenseren er laget av 100% bomull, den har en lett vintage-vask og en beskjeden Famme-logo. Denne lekre hoodien i kremhvit og sort kan kombineres med alle underdeler vi har. Match denne buksen med Wonderland Jogger.

Wonderland Hoodie - hettegenser for dame - Lilla - Famme Wonderland Hoodie - hettegenser for dame - Svart - Famme

Big Script Cotton Hoodie

Famme sin Emblem Hoodie likner en del på Champion sin Big Script Cotton Hoodie. Hoodien er myk med uthevet Famme-logo i ton-i-ton farge. Stoffet er komfortabelt og holder passformen godt. Denne hettegenseren egner seg godt til og fra trening eller til hverdags. Passformen på Emblem Hoodie er slim fit. For et komplett antrekk så kan du matche denne hoodien med denne shortsen.

Emblem Hoodie - hettegenser for dame - Grå - Famme Emblem Hoodie - hettegenser for dame - Svart - Famme

Champion Bukser

Er det noe Champion kan så er det å lage gode bukser. Vi har funnet frem våre beste alternativer til Champion sine bukser her. 

Heavy Elasticated Cuff Joggers

Champion sin Rochester 1919 Heavy Elasticated Cuff Joggers kan minne mye om Famme sin Wonderland Jogger. Joggebuksen har en elastisk linning, to lommer på siden og en bak, på høyre side. God bomullskvalitet, komfortabel passform, lett vintage-vask og en beskjeden Famme-logo. Joggebuksen i hvit og sort kan kombineres med de fleste toppene vi har. Enten sporty eller casual. Match denne buksen med vår Wonderland Hoodie eller Wonderland Crewneck.

Wonderland Jogger - Joggebukse for dame - Svart - Famme Wonderland Jogger - Joggebukse for dame - Svart - Famme

CUFFED PANTS

Famme sin Suave Jogger kan minne mye om Champion sin Cuffed Pants. Hvorfor suave? Suave betyr "myk" på spansk. Joggebuksen har en børstet innside som gjør stoffet utrolig digg. Buksen har to lommer, strikk og knytting i livet. Joggebuksen har en brodert Famme-logo under venstre lomme.

Suave Jogger - Joggebukse for dame - Grå - Famme Suave Jogger - Joggebukse for dame - Blå - Famme

Champion Shorts

Famme sine shorter er ofte myk og fleksible. Vi har samlet noen av de shortsene vi har som likner mest på Champion sine. 

Drawcord Pocket Cotton Shorts

Famme sin Recharge Shorts kan likne en god del på Champion sin Drawcord Pocket Cotton Shorts. Shortsen har knytting i livet og to lommer, en på hver sin side. Nyt rolige sommerdager ute, på stranden, i byen eller chill hjemme for å lade batteriene med akkurat denne shortsen. Shortsen matcher umerket med en sporty eller casual overdel. Se vår matchende genser for det komplette joggesettet!

Recharge Shorts - shorts for dame - Rosa - Famme - High waist Recharge Shorts - shorts for dame - Blå - Famme - High waist

 

Quick-Dry Fit Shorts

Famme sin Gym Shorts kan minne veldig om Champion sin Quick-Dry Fit Shorts. Denne treningsshortsen er et must i enhver garderobe. Høyt liv, stretchy stoff og flatterende silhuett. Den er designet med dine behov og interesser i tankene slik at du får all den komforten du trenger når du løper, gjør yoga øvelser eller løfter vekter.

Gym Shorts - shorts for dame - Rosa - Famme - High waist Gym Shorts - shorts for dame - Grå - Famme - High waist

Champion Tilbehør

Champion selger mye forskjellig tilbehør. Vi har samlet alternative tilbehør du kan få kjøp hos Famme her.

Crew Ankle Socks

Champion sine Crew Ankle Socks likner ganske så mye på Famme sine Hvite Sky Knit Sokker. Famme sine tennissokker er laget av god bomull med stretch. Sokkene er myke og dempende slik at du føler deg komfortabel og stabil under trening. De er laget av organisk bomull, nylon og Lycra for å produsere så komfortable tennissokker som mulig. Sokkene er perfekt til trening, hverdags eller når du skal spille tennis og padel tennis. Vi har også tennissokker i ankellengde. Finn dine perfekte treningssokker.

1-Pack Hvite Sky Knit Sokker - sokker for dame - Hvit - Famme 1-Pack Hvite Sky Knit Sokker - sokker for dame - Svart - Famme

Reverse Weave Baseball Unisex

Famme sin Emblem Caps minner mye om Champion sin Reverse Weave Baseball Unisex caps. Behagelig, klassisk caps med brodert Famme-logo i front. Capsen kommer i One Size, men har en regulerbar reim bak for å justere størrelsen.

Emblem Caps - Caps for dame - Grå - Famme Emblem Caps - Caps for dame - Svart - Famme

 

Les mer om alternativer til andre merker her:

 

alternativer til champion
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.