Casall - Treningsklær alternativer norge

Casall er dedikert til å produsere klær designet med trening i fokus, men målgruppen deres er både sportsutøvere og hverdagslige brukere. I sortimentet deres selger de forskjellige varianter av tightser, jakker, bukser og ulike tilbehør. Produktene varierer basert på bruksområdene deres, men det er hovedsakelig sport og trening de har fokusert på.

Vi tilbyr flere tilsvarende produkter som Casall sportswear og også med konkurransedyktige priser! 

Under vil vi sammenligne de tilsvarende produktene vi har opp mot Casall treningsklær. For alle klærne vi anbefaler for Casall fans, se her!

 

Casall tights

Casalls utvalg av treningstights er stort. De produserer tights til både styrketrening, yoga og løping. Egenskapene deres kommer ulikt, men som oftest squat proof, høyt liv og pustende.

Treningstightsene deres kan skilles mellom sculpting og tights egnet til yoga. Hos oss finner du et tilsvarende utvalg av tights egnet til både styrketrening og yoga, og ofte til nedsatte priser. Ta en titt på vår Seamless kolleksjon, Scrunch kolleksjon og hele treningstights kolleksjonen.

 

Casall Sculpture 2.0 High Waist Tights

Det her er bestselgeren deres innen treningstights og kommer med en sculpting-effekt som vil si at den er formgivende. Den har en tape detalj som går langs sidene av tightsen og har lett, tørker raskt og bruker resirkulert materiale. På nettsiden vår finner du et stort utvalg av tightser som gir den samme formgivende effekten med ulike tekniske egenskaper, som høyt liv, squat proof (ikke gjennomsiktig), seamless og en rekke andre kule ting.

Tightsen vi mener kan være et godt alternativ til bestselgeren deres er Shine Tights som kommer med lomme, pustende effekt, fine detaljer og bred linning slik at den ikke faller ned under trening. En annen tights er vår Scrunch Seamless Leggings som er en sømløs variant av vår scrunch tights, den er formgivende, har høyt liv, squat proof og puster.

Sculpting leggings til dame Sculpting shaping tights dame Leggings med lomme bakpå

 

Casall Løpetights

Løpetightsene til Casall er deres mest tekniske tights. De skal være produsert slik at den gir mye støtte og fukttransportering gjennom intense økter. De pleier å ha lomme og refleks. Vi har flotte løpetights som dekker behovene som kan oppstå når du vil flytte treningen utendørs eller på tredemølla. 

Techna tights er en treningstights med høyt liv og bred linning som gir en god hold-in effekt. Samtidig er den utstyrt med to funksjonelle og store lommer som kan romme mobiltelefonen og mer. 

Løpetights alternativ til Casall  Løpetights til dame likhet med Casall
Les mer: Beste løpetights for dame

 

Casall sports-bh

High impact sports bra er et rimelig alternativ til Casall sin populære Iconic sports bra. Sports-bhen er stilren og enkel med god støtte. Bh-en er uten spiler for maksimal komfort og har uttagbare innlegg slik at den kan tilpasses etter egne preferanser. 

Casall high impact sports bra alternativ  Casall sports-bh med mesh detaljer alternativ

 

Casall High impact sports bra

Support sports bra er et godt alternativ til deres High impact sports bra. Til sammenligning er dette en sports-bh med god støtte, slik at du kan trene i høy intensitet med behagelig hold. Ryggen er justerbar slik at du kan tilpasse sports-bhen slik du selv ønsker, samtidig som den har uttagbare innlegg for maksimal komfort.

Svart Casall high impact sports bra alternativ  Casall sports-bh alternativ med justerbar rygg

Les mer: Beste sports-bh

 

Casall treningsoverdeler

Casall har et stort utvalg av ulike modeller og farger innen treningsoverdeler, og også kategorier som sports bh-er, t-skjorter og singlets. Prisene deres varierer, men de er ofte på den mer dyre siden når det kommer til overdelene deres. Her hos Famme finner du et godt utvalg av rimelige treningsoverdeler, om du så er på utkikk etter sports bh-er, t-skjorter, langermede t-skjorter og tank-tops

Seamless sports bh med medium hold og innlegg som kan tas ut  langermet treningstopp i stretchy, tettsittende og teknisk materiale  

 

Casall sin Iconic loose tank minner om vår mesh tank top. Dette er en fukttransporterende treningstopp med pustende mesh-stoff, som gjør den svært komfortabel å bruke på trening.
Svart casall tank top alternativ  Hvit tank top i mesh materiale
Les mer: Treningstopp guide

 

Casall yoga

Flere av Casall sine kunder er yoga entusiaster, noe vi også er fan av. Blant utvalget vårt finnes det flere plagg som passer utmerket til yoga, hvor vi også har en egen yoga-kolleksjonYoga pants er en stor favoritt blant våre kunder da denne stilrene buksen både passer perfekt til trening og til andre hverdagslige aktiviteter. Yoga buksen kan enkelt matches med våre overdeler, eksempelvis refine tank top. Treningstoppen er i mykt og behagelig seamless materiale som gjør den svært behagelig å bruke til yoga trening.

Svart yoga bukse, Casall alternativ  Grå tank top til yoga
Les mer: Beste yogaklær

 

Casall Plow pants

Våre Active pants er et godt alternativ til Casall sine Plow pants. Dette er en treningsbukse som funker like fint til trening, turer eller til hverdagsbruk. Buksen er lett, har et høyt liv, lommer og snøring i midjen. Utebuksen er laget i toppkvalitet for god komfort, den kan også minnes om Casalls Move pants.

Casall treningsbukse alternativ i svart  Grønn treningsbukse med snøring og lommer
Les mer: Bukse guide

 

Casall treningsstrikk

Casall sin Rubber bands 3pack tilsvarer våre resistance bands. Treningsstrikkene kommer i tre ulike styrker slik at man enkelt kan tilpasse treningsøkten. Disse kan enten tas med på treningsstudioet eller for å øke nivået på hjemmetreningen.

Casall rubber bands alternativ  Casall treningsstrikk alternativ

  

Relaterte merker:

Casall treningsklær alternativer i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.