Calvin Klein - Undertøy og rabattkoder

Calvin Klein har et utvalg av undertøy og klær til både dame og herre, sko, accessories, vesker og parfymer. De tilbyr også treningsklær under merkenavnet Calvin Klein Performance. Se alle våre anbefalinger til deg som liker Calvin Klein sitt sortiment, her!

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Calvin Klein her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Calvin Klein, les mer om Calvin Klein i Norge.

Calvin Klein undertøy

Alternativ til Calvin Klein truse  Alternativ til Calvin Klein Bralette

Calvin Klein er kjent for sitt komfortable undertøy til både dame og herre. Et alternativ til Calvin Klein sin populære bralette er denne. Calvin Klein stringtruser er også svært populære blant kvinner i alle aldre. Denne stringtrusen er en bestselger av vårt seamless undertøy til dame.

 

Calvin Klein Pysjamas

Calvin Klein pysjamas overdel  Alternativ til Calvin Klein pysjbukse

 

Overdelen og underdelen kan enten brukes separat ellers funker det supert som et godt alternativ til Calvin Klein sine pysjamassett. Dette er de perfekte loungewear & nattøy plaggene du er nødt til å ha i garderoben. 

Calvin Klein Treningstights til dame

Calvin Klein har et utvalg av treningstights til dame. Vi har samlet hele vårt utvalg av treningstights her. Finn dine favoritter til en rimeligere pris - husk rabattkoden!

Calvin Klein Kompresjonstights

Calvin Klein kompresjonstights  Kompresjonstights til dame

Kompresjonstights er treningstightser som sitter tett på kroppen og strammer rundt musklene. Dette bidrar til å redusere dissing, samtidig som det gir et løft til rumpa. Treningsklær med kompresjon er likevel mest kjent for å restituere musklene etter trening. Som et alternativ til Calvin Klein sine Kompresjonstights anbefaler vi disse tightsene.

 

Calvin Klein Løpetights

Løpetights med lomme, Calvin Klein alternativ  Calvin Klein kompresjonstights alternativ

Denne treningstightsen egner seg til løping da den strammer rundt beina og har en praktisk lomme som passer selv de største telefonene. Se hele vårt utvalg av løpetights her.

Calvin Klein Yoga Pants

Alternativ til Calvin Klein yogabukse  Alternativ til Calvin Klein yogatights

Som et alternativ til Calvin Klein sine Yoga Pants anbefaler vi disse tightsene. Vi har både en ribbed versjon og en vanlig yogabukse med sleng. 

Slengbukse 

Calvin Klein har ulike varianter av slengbukser. Fine alternativer fra Famme er Knitted Flare pants, Line Flare pants og Youth Flare pants. Sleng buksene er laget av lett og stretchy stoff som er utrolig behagelig å ha på. De er perfekte til å bruke på trening eller til hverdags. 

Flare bukse Famme svart   Stretch sleng bukse svart  Stretchy flare bukse Famme  

Joggesko 

Calvin Klein har stort utvalg av ulike joggesko. Et godt alternativ fra Famme er Endorphin joggesko. Disse skoene har god demping som gjør de perfekte til gåturer, joggeturer og løping. Skoene er komfortable å ha på med god støtte. 

Joggesko med støtte og demping hvite
 

Les mer om alternativer til andre merker her:

Calvin Klein undertøy og rabattkode i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.