• Rask levering | Fri Frak | Tollfritt | Gratis retur

  Rask levering + gratis retur

  Bestill og få levert på døren i dag med Porterbuddy. Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Svarte og hvite joggesko med god pusteevne

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • casualwear til dame

  Velur sett til dame

  Famme fokuserer på produkter av god kvalitet som skaper lengre holdbarhet på klesplaggene. Vi har et bredt utvalg av både hverdagsklær og treningsklær til dame. Se vårt utvalg av behagelig velur sett her!

Calvin Klein har et utvalg av undertøy og klær til både dame og herre, sko, accessories, vesker og parfymer. De tilbyr også treningsklær under merkenavnet Calvin Klein Performance. 

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Calvin Klein her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Calvin Klein, les mer om Calvin Klein i Norge.

Calvin Klein undertøy

Alternativ til Calvin Klein truse  Alternativ til Calvin Klein Bralette

Calvin Klein er kjent for sitt komfortable undertøy til både dame og herre. Et alternativ til Calvin Klein sin populære bralette er denne. Calvin Klein stringtruser er også svært populære blant kvinner i alle aldre. Denne stringtrusen er en bestselger av vårt seamless undertøy til dame.

 

Calvin Klein Pysjamas

Calvin Klein pysjamas overdel  Alternativ til Calvin Klein pysjbukse

 

Overdelen og underdelen kan enten brukes separat ellers funker det supert som et godt alternativ til Calvin Klein sine pysjamassett. Dette er de perfekte loungewear & nattøy plaggene du er nødt til å ha i garderoben. 

Calvin Klein Treningstights til dame

Calvin Klein har et utvalg av treningstights til dame. Vi har samlet hele vårt utvalg av treningstights her. Finn dine favoritter til en rimeligere pris - husk rabattkoden!

Calvin Klein Kompresjonstights

Calvin Klein kompresjonstights  Kompresjonstights til dame

Kompresjonstights er treningstightser som sitter tett på kroppen og strammer rundt musklene. Dette bidrar til å redusere dissing, samtidig som det gir et løft til rumpa. Treningsklær med kompresjon er likevel mest kjent for å restituere musklene etter trening. Som et alternativ til Calvin Klein sine Kompresjonstights anbefaler vi disse tightsene.

 

Calvin Klein Løpetights

Løpetights med lomme, Calvin Klein alternativ  Calvin Klein kompresjonstights alternativ

Denne treningstightsen egner seg til løping da den strammer rundt beina og har en praktisk lomme som passer selv de største telefonene. Se hele vårt utvalg av løpetights her.

Calvin Klein Yoga Pants

Alternativ til Calvin Klein yogabukse  Alternativ til Calvin Klein yogatights

Som et alternativ til Calvin Klein sine Yoga Pants anbefaler vi disse tightsene. Vi har både en ribbed versjon og en vanlig yogabukse med sleng. 

Rabattkode på Calvin Klein

Rabatt på Calvin Klein kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

studentrabatt Calvin Klein

Du kan se på hjemmesiden til Calvin Klein om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

rabatt på instagram Calvin Klein

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Calvin Klein. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

rabattkode på Calvin Klein via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Calvin Klein har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Calvin Klein" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Calvin Klein i Norge

Calvin Klein salg og outlet

Calvin Klein har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Calvin Klein toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Calvin Klein.