BumPro Tights - Alternative treningsklær i norge

Bumpro tilbyr en rekke ulike tights, leggings og treningsklær til dame. Utvalget deres består av et variert sortiment av treningsklær, men noe av det de er mest kjent for er tightsene deres. BumPro kan blant annet kjøpes på tights sine hjemmesider, eller på Bumpro.com

Bumpro er en norsk merkevare og er en del av private label satsingen, altså butikkene sine egne merkevarer, til en stor norsk nettbutikk. 

Husk å sjekk ut denne kolleksjonen om du er Bumpro fan!

For førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

BumPro Tights

BumPro Beam Tights

En veldig elastisk tights med høyt liv, som er laget av mykt stoff og former seg fint etter kroppen. Denne tightsen er seamless, og har et stoff som er hurtigtørkende. Et godt alternativ til deres bestselgende tights, er vår Elevate Vortex Leggings. Denne tightsen er gjennom kombinasjon av seamless teknologi og strategisk design, formet til å gi bakdelen et løft. Det er en av de få seamless tightsene som virkelig gir en shaping-effekt. Midjebåndet holder tightsen på plass under treningsøkten. 

Seamless treningstights med ribbestrikket midjebåndSeamless treningstights med ribbestrikket midjebånd

 

BumPro Power Up Tights

Slank og sømløs tights med superhøy midje og god passform. Den har ekstra midjestøtte og stretch for å fremheve den feminine silhuetten. Dette er en allsidig tights som fungerer til alle former for trening. En av våre tightser som også har disse egenskapene er Elevate Wave Leggings. Den har et diskret design og føles god og myk mot huden. Veldig godt egnet til leg day, yoga, løping eller andre former for trening. 

Grå tights med seamless teknologi

 

BumPro Hyper Tights

En seamless tights med perfekt passform. Treningstightsen er høy i livet og stretchy med god support. Tightsen er best egnet til styrketrening eller trening i gym. Den tightsen vi anbefaler som et godt alternativ, er Fit Tights. Det er en seamless treningstights med et stilrent og sofistikert utseende, og har mange av de gode kvalitetene til BumPro sin tights. 

Blå seamles tights som former seg etter kroppenGrå stilren seamless treningstights med høyt liv


Bumpro scrunch og rib tights 

Bumpro har også et utvalg av scrunch og rib tights. Med fireveis stretch som gir full bevegelsesfrihet og v-form på baksiden får en et tidløst utseende med formende effekt. I tillegg har tightsen bredt midjebånd og er seamless. Tilsvarende tights finner du også hos oss. 

Bumpro scrunch tights alternativRibbed tights tilsvarende BumPro

BumPro shorts - Beam tights

Shortsen til BumPro har et høyt waistband som gir support i livet, samtidig som den er seamless og squatproof. Vi kan anbefale fit shorts eller elevate shorts som alternativ til disse.

Bikershorts tilsvarende BumPro bean shortsTilsvarende BumPro shaping bikershorts 

Bumpro Sports-bh

Bumpro PowerUp! 

Bumpro sin PowerUp! bh har lav support og passer til lavintensitets treningsøkter. Som et alternativ anbefaler vi vår Scrunchie sports bh som kommer i grønn, sort og blå. Den kan matches med Scrunchie tights for en komplett look!

 

Bumpro Battle bra

Bumpro sin Battle Sports bh passer til intense treningsøkter da den har god hold. Som et alternativ anbefaler vi vår Gym Sports bh! Den kommer i grå og hvit, og holder alt på plass under intensive treningsøkter.

 

Relaterte merker:

Bumpro treningsklær - tights og topper til dame
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.