Better Bodies - Alternativer i Norge

Better Bodies selger en rekke av treningstøy både til menn og kvinner. De legger i sin kommunikasjon stor vekt på trening som en livsstil og ikke kun et mål. Merkevaren har et stort sortiment av ulike seamless treningsklær. Derfor kan mange av Better Bodies produkter sammenlignes med Famme sine treningsklær. Vi skal blant annet se litt nærmere på ulike treningstightser, crop tops, singleter og sports BH som kan ligne på treningstøy fra Better Bodies.

Se hele vår kolleksjon av Better Bodies lignende treningstøy her.

For førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

Better Bodies tights

Better Bodies har stort utvalg av treningstightser på sin nettside. Hvor de fleste er seamless treningstightser med høyt liv. De fleste av Famme sine trenngstightser er også seamless, squat proof og har høyt liv.

Scrunch leggings

En kundefavoritt hos oss er ulike varianter av scrunch tightser. Hos Better Bodies finner du blant annet Tie dye scrunch leggings. Treningstightsen har et unikt mønster og finnes i samtlige freshe farger. Scrunchen på tightsen gjør at formene dine blir fremhevet på en flatterende måte. Et godt alternativ til Tie Dye Scrunch er vår Acid Seamless Scrunch Tights som har et stonewashed mønster og finnes i flere fine farger.

Acid seamless scrunch tights lillaAcid seamless scrunch tights gul
Et annet godt alternativt til Better Bodies Tie Dye Treningstights er vår egne Tie Dye Treningstights. Tightsen er en seamless høytlivs tights med tie dye mønster. Denne tightsen finnes både i grå og svart. I tillegg har også tightsen tilsvarende sports BH. Dersom en ønsker å ha et matchende sett.
Tie dye leggings gråTie dye leggings svart

Camo tights

Better Bodies selger også en rekke ulike tightser av varianten Camo high tights. Tightsene har høyt liv, er seamless og finnes i ulike farger. Famme har sin egen versjon av Camo Tights. Tightsen er seamless, har høyt liv og har i tillegg scrunch som gjør at tightsen ser flatterende ut over formene dine. Camo tightsen passer perfekt for styrketrening og er en stor kundefavoritt hos oss. Finnes både i grå, grønn og svart. Matchende sports BH finner du her.

Camo tights grå damecamo tights grønn scrunch

Tights med lomme 

Better Bodies har også samtlige tightser med lommer på deres nettside. Ønsker du en plass å legge telefonen din når du er på trening? Da er en tights med lommer veldig praktisk. Vi har flere høytlivs tightser med lomme. Vår Techna Tights er vår mest populære tights med lomme og passer perfekt til telefonen din. I tillegg selger vi også mye av vår flatterende Shine tights. Denne tightsen har også en lomme på baksiden. Perfekt for nøkler, bankkort eller en liten mobil.

Techna tights med lommeShine tights med lomme

Better Bodies Treningstopper

Better Bodies tilbyr også samtlige topper og sports BH i sitt sortiment. Vi skal se litt nærmere på populære Better Bodies lingnende overdeler.

Crop top fra Better Bodies

En av Better Bodies sine mest populære crop tops er deres Astoria Seamless Bra. Denne toppen kan sammenlignes med Famme sin populære Power Seamless Top. Toppen har fukttransporterende materiale og uttagbare innlegg. Denne treningstoppen passer ypperlig til både styrketrening og kondisjon. Toppen finnes i tillegg i en rekke ulike farger.

Power seamless top damePower seamless top beige

Singlet fra Better Bodies

Better Bodies har også en rekke ulike singleter i sitt sortiment. Vi har derfor plukket ut vår Tech tank top og vår Tech tang top som gode alternativer til noen av Better Bodies singleter.

Atlantic tank top hvittech tank top svart

Sports BH fra Better Bodies

Better Bodies selger også en rekke ulike typer sports BH. En av deres mest solgte produkter er Tie Dye Sports BH. Vi hos Famme har vår egen vri på en slik sports BH. Denne har vi i både grå og svart. Vår Tie dye sports BH har selvsagt meg uttakbare innlegg og fukttransporterende elastisk stoff.

Tie die sports bhtie dye sports bh svart

Relaterte merker:
Better bodies treningsklær alternativer
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.