Bergans - Alternativer

Bergans er en norsk produsent av ryggsekker, tur- og fritidsklær, telt og annet turutstyr, med røtter tilbake til 1908. Siden starten har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv. I dag er Bergans of Norway en ledende aktør innen utvikling av funksjonelt turutstyr og teknisk bekledning.

Vi har samlet våre beste Famme alternativer til Bergans sine produkter i denne artikkelen. I likhet med Bergans er også Famme et norskt klesmerke, som selger treningsklær, turklær, hverdagsklær og loungewear. Sjekk ut noen av våre alternativer til Bergans her.

Bergans Jakker

Jakkene til Bergans er slitesterke med topp funksjon og komfort. Vi har samlet våre beste alternativer til Bergans sine turjakker her.

LETTO V2 3L W JACKET

Bergans sin Letto V2 3L W Jacket kan minne mye om Famme sin Pace Rain Jacket. En lett og teknisk 2-lags skalljakke med eksepsjonell stretch og mesh stoff. Dette er en vanntett jakke som tåler ekstremt regnvær, grunnet vannsøylen på 10,000 mm. Regnjakken har strategisk plasserte ventilasjons-glidelåser under armene som lar luft strømme ut og inn. Glidelåsene er vanntette og jakken har flere refleksdetaljer.

Pace Rain Jacket - Regnjakke for dame - Grå - Famme Pace Rain Jacket - Regnjakke for dame - Rosa - Famme

 

 

Bergans sin Flya Insulated Lady Jacket minner en god del om Famme sin Celine Rain Jacket. En allsidig regnjakke med funksjon og komfort. Beskytter mot vær og vind, fungerer som en skalljakke. Denne jakken er laget av pustende materiale med mekanisk stretch og DWR-finish for å avvise smuss, fett, olje og vann. 
Celine Rain Jacket - Regnjakke for dame - Svart - Famme Celine Rain Jacket - Regnjakke for dame - Grønn - Famme

Bergans Turbukser

Bergans har et stort utvalg av turbukser for dame. Her finner du de beste alternativene vi har til Bergans sine turbukser.

FJORDA TREKKING HYBRID W PANTS

Famme sin Field Slacks kan likne en del på Bergans sin Fjorda Trekking Hybrid W Pants. Denne turbuksen er robust, komfortabel og er klar til å bli med på nye eventyr! Vi har kombinert elastisk Cordura som er vevd i Sverige med kontrast-paneler av vokset bomull fra Storbrittania. Kontrast-panelene er vannavstøtende. Utebuksen er elastisk og meget holdbar. Fjellbuksen er en "limited edition" turbukse i toppsjiktet.

Field Slacks - Turbukser for dame - Rød - Famme Field Slacks - Turbukser for dame - Beige - Famme

 

SLINGSBY LT SOFTSHELL W PANTS

Famme sin Fly DWR Pants er et godt alternativ til Bergans sin Slingsby LT Softshell W Pants. En utrolig lett og allsidig turbukse. Den er komfortabel å reise med, på lange turer og hele året. DWR står for Durable Water Resistent. Det betyr at buksen er vanntett. Stoffet er i tillegg stretchy og tynt. Buksen tar lite plass og er praktisk på reise. Både på flyet eller i kofferten. Turbuksen har flere glidelåslommer, strikk i livet og en ton-i-ton refleks-logo.

Fly DWR Pants - bukser for dame - Lilla - Famme
Fly DWR Pants - bukser for dame - Svart - Famme

Bergans Shorts

Bergans sine turshortser er lette, hurtigtørkende og gir deg god bevegelsesfrihet når man er i aktivitet. Vi har funnet frem vårt beste Bergans alternativ fra Famme. 

Bergans sin Cecilie Flex Shorts likner en god del på Famme sin Move Shorts. En turshorts laget for full bevegelsesfrihet. Stoffet er lett, elastisk og slitesterkt. I tillegg er shortsen vanntett med DWR membran (Durable Water Resistent). Shortsen har glidelåslommer og ton-i-ton refleks-logo.

Move Shorts - shorts for dame - Svart - Famme - High waist Move Shorts - shorts for dame - Rød - Famme - Seamless

Bergans Overdeler

Bergans har overdeler til dame for alle årets sesonger. Alt fra lette og komfortable t-skjorter i både økologisk bomull. Se våre beste alternativer til Bergans sine her. 

FLØYEN W TOP

Bergans sin Fløyen W Top minner en del om Famme sin Refine Tank Top. En lett seamless singlet til dame. Laget i et mykt og behagelig materiale som puster og tørker raskt. Stoffet legger seg fint på kroppen og toppen har en lekker passform. Sjekk t-skjorten i samme stoff, Refine T-Shirt. 

Refine Tank Top - Tank top for dame - Lilla - FammeRefine Tank Top - Tank top for dame - Rød - Famme

Famme sin Wonderland Crewneck er et godt alternativ til Bergans sin Oslo Urban Comfy Sweater Unisex. Genseren er laget av 100% bomull, og fås i kremhvit og sort, kan kombineres med alle underdeler vi har. Se også vår matchende joggebukse for det komplette lounge antrekket.

Wonderland Crewneck - Genser for dame - Rød - Famme Wonderland Crewneck - Genser for dame - Grå - Famme 

Les mer om alternativer til andre merker her:

Bergans alternativer
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.