• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Bara Tights - Dette må du vite

Bara Sportswear er et norsk treningsmerke etablert i 2017. Til sammenligning med Famme har de lagt stort fokus på å lage treningsklær som er laget for den faktiske treningshverdagen. Treningstøyet skal tåle svette og mye bevegelse, samtidig som passformene skal passe alle kroppsfasonger. 

Du kan finne info om rabattkode treningstights fra Bara her.
Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Bara, les mer om Bara i Norge.


 

Bara tights

Bara tilbyr mange ulike tights. Vi ser blant annet på shaping tights, tights med lommer og andre typer tightser med ulike egenskaper fra Bara. Tightsene deres kjennetegnes ofte av to vannrette striper rundt høyre lår. Samtidig er de gjerne fargerike med store, fine mønstre.

 

Bara shape tights

Bara sportswear tights er gjerne shaping tights. Dette vil si at tightsen har en stram passform slik at den strammer til og gir fine former. Famme har flere ulike shape tights som er gode og rimelige alternativer, se hele kolleksjonen vår av shaping tights her!

Lyse grønn Bara shaping tights alternativ  Lyse blå Bara shaping tights alternativ  Grå Bara shaping tights alternativ

 

Bara pocket tights

Bara tights med lomme er det også flere som foretrekker. Ved å ha lommer vil man enkelt kunne ta med seg mobil, nøkler og lommebok på tur uten å måtte drasse med seg en sekk. Lommer er derfor for flere et svært viktig attributt når man skal kjøpe seg en nye treningsklær. Hos oss har vi flere ulike tights med lommer i ulike størrelser, se hele kolleksjonen vår her! Flere av disse kan minne om Bara Power tights som er en shaping tights med lomme.

Svart Bara tights med lomme alternativ  Lilla Bara tights med lomme alternativ  Grønn Bara tights med lomme alternativ

  

Bara tundra tights

Bara Tundra tights dekkes av store mønstre. For flere er det viktig å ha treningsklær med spreke farger eller mønstre slik at man føler seg ekstra fresh på trening. Dette kan gjerne være en motivasjonsboost til å komme godt i gang med treningen. Hos oss har vi ulike tights med mønstre, her er noen anbefalinger:

Bara tundra tights alternativ, treningstights med mønster  Bara tundra tights alternativ, grønn camo tights  Bara tundra tights alternativ, svart tights med marble mønster
   

 

Bara winter tights

Bara sportswear tilbyr også en vintertights som passer perfekt når det er kjølige tider. Famme har en varm tights som er utmerket til kalde høstdager eller milde vinterdager. Light thermal leggings har en børstet innside slik at den holder bedre på varmen og er lager i et mykt, solid og allsidig materiale.

Svart Bara winter tights alternativ  Blå Bara vintertights alternativ
Les mer om de beste vintertightsene her!

 

Rabattkode på Bara

Rabatt på Bara kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt Bara

Du kan se på hjemmesiden til Bara om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på Instagram Bara

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Bara. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Bara via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Bara har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Bara" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Du kan bruke rabattkodene på treningstights fra Bara.

Black friday hos Bara 

Bara kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black WeekDette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Bara i Norge

Bara sender fra Norge og er et norsk treningsmerke.

Bara kundeservice

Bara sin kundeservice på:

 • Email
 • Chat / sosiale medier
 • Telefon er ikke tilgjengelig

Ønsker du en bedre kundeservice på norsk og med raskere svartid, ikke nøl med å kontakte oss.

Bara reviews

Bara Sportswear har generelt sett mange gode reviews. 

Bara levering

Bara sin levering med frakt kommer fra et 3Pl, dvs. at de ikke sender ut varene selv og har mindre kontroll på distribusjonen om noe skulle gå galt. Frakten tar også lenger tid enn lager fra Norge.

Bara erfaringer og reviews

Bara har blandede anbefalinger. De har greie klær, dyre priser, greie vilkår ellers og er leveringsdyktige. Men hvis man sammenligner kvalitet vs. pris man kan få bedre fra andre merker.

Bara salg og outlet

Bara har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Hos Famme finner du alltid et stort utvalg av outletvarer og salgsvarer!

Bara toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Bara.

Bara Størrelsesguide

Plaggene fra Bara er normale i størrelsen. Her finner du en komplett størrelsesguide for å velge riktig tights, sports bh, sko og mer

Bara rabattkode og treningstights