Bara - Treningsklær alternativer norge

Bara Sportswear er et norsk treningsmerke etablert i 2017. Treningstøyet skal tåle svette og mye bevegelse, samtidig som passformene skal passe alle kroppsfasonger. Bara har et godt utvalg av størrelser og ulike tightser.

Bara har i tillegg til treningsklær en rekke andre produktkategorier som jeans, kjoler og mer!

Om du er glad i Bara sine treningsklær, så har vi samlet gode alternativer her.

For førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

Bara tights

Bara tilbyr mange ulike tights. Vi ser blant annet på shaping tights, tights med lommer og andre typer tightser med ulike egenskaper fra Bara. Tightsene deres kjennetegnes ofte av to vannrette striper rundt høyre lår. Samtidig er de gjerne fargerike med store, fine mønstre.

Bara shape tights

Bara sportswear har shaping tights. Dette vil si at tightsen har en stram passform slik at den strammer til og gir fine former. Vi har flere ulike shape tights som er gode og rimelige alternativer, se hele kolleksjonen vår av shaping tights her!

Lyse grønn Bara shaping tights alternativ  Lyse blå Bara shaping tights alternativ  Grå Bara shaping tights alternativ

 

Bara pocket tights

Bara tights med lomme er det også flere som foretrekker. Ved å ha lommer vil man enkelt kunne ta med seg mobil, nøkler og lommebok på tur uten å måtte drasse med seg en sekk. Lommer er derfor for flere et svært viktig attributt når man skal kjøpe seg en nye treningsklær. Hos oss har vi flere ulike tights med lommer i ulike størrelser, se hele kolleksjonen vår her! Flere av disse kan minne om Bara Power tights som er en shaping tights med lomme.

tights med lommeGrønn Bara tights med lomme alternativSvart Bara tights med lomme alternativ 

  

Bara tundra tights

Bara Tundra tights dekkes av store mønstre. For flere er det viktig å ha treningsklær med spreke farger eller mønstre slik at man føler seg ekstra fresh på trening. Dette kan gjerne være en motivasjonsboost til å komme godt i gang med treningen. Hos oss har vi ulike tights med mønstre, her er noen anbefalinger:

Bara tundra tights alternativ, treningstights med mønster  Bara tundra tights alternativ, grønn camo tights  Bara tundra tights alternativ, svart tights med marble mønster
   

 

Bara winter tights

Bara sportswear tilbyr også en vintertights som passer perfekt når det er kjølige tider. Vi har en varm tights som er utmerket til kalde høstdager eller milde vinterdager. Light thermal leggings har en børstet innside slik at den holder bedre på varmen og er lager i et mykt, solid og allsidig materiale.

løpetights vinterforet løpetights
 Les mer om de beste vintertightsene her!

 

Relaterte merker:

Bara rabattkode og treningstights
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.