• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Bara Tights - Dette må du vite

Bara Sportswear tilbyr mange ulike tights. Vi ser på sesamless tights, treningstights, løpetights og andre typer tightser med ulike egenskaper fra Bara.

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Bara her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Bara, les mer om Bara i Norge.

Bara tights modeller

Shape tights

Tightsen vi anbefaler som et alternativ til denne finner du her.

Signature tights

Tightsen vi anbefaler som et alternativ til denne finner du her.

Empower tights

Tightsen vi anbefaler som et alternativ til denne finner du her.

Pocket tights

Tightsen vi anbefaler som et alternativ til denne finner du her.

Pocket Capri tights

Tightsen vi anbefaler som et alternativ til denne finner du her.

Energy tights

Tightsen vi anbefaler som et alternativ til denne finner du her.

Rabattkode på Bara

Rabatt på Bara kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt Bara

Du kan se på hjemmesiden til Bara om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på Instagram Bara

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Bara. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Bara via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Bara har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Bara" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Du kan bruke rabattkodene på treningstights fra Bara.

Black friday hos Bara 

Bara kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black WeekDette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Bara i Norge

Bara sender fra Norge og er et norsk treningsmerke.

Bara retur

Retur kan gjøres via Bara sine hjemmesider. Ønsker du en enklere retur kan du se hvordan vi gjør det.

Bara kundeservice

Bara sin kundeservice på:

 • Email
 • Chat / sosiale medier
 • Telefon er ikke tilgjengelig

Ønsker du en bedre kundeservice på norsk og med raskere svartid, ikke nøl med å kontakte oss.

Bara reviews

Bara Sportswear har generelt sett mange gode reviews. 

Bara levering

Bara sin levering med frakt kommer fra et 3Pl, dvs. at de ikke sender ut varene selv og har mindre kontroll på distribusjonen om noe skulle gå galt. Frakten tar også lenger tid enn lager fra Norge.

Bara erfaringer og reviews

Bara har blandede anbefalinger. De har greie klær, dyre priser, greie vilkår ellers og er leveringsdyktige. Men hvis man sammenligner kvalitet vs. pris man kan få bedre fra andre merker.

Bara salg og outlet

Bara har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Hos Famme finner du alltid et stort utvalg av outletvarer og salgsvarer!

Bara toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Bara.

Bara Størrelsesguide

Plaggene fra Bara er normale i størrelsen. Her finner du en komplett størrelsesguide for å velge riktig tights, sports bh, sko og mer

Bara rabattkode og treningstights