Balion - Treningsklær alternativer

Balion er et norskt brand som produserer treningsklær til damer. De fokuserer mest på tights, treningstopper og sports-bh. Treningsklær fra Balion selges på deres egen nettside, men også fra andre utsalgssteder. 

I denne artikkelen skal vi skal se på et utvalg av treningsklær fra Balion og sammenligne med ulike produkter fra Famme. 

Balion produserer treningsklær til dame. Det merke produserer mest er:

Om du liker Balion sine treningsklær, sjekk ut vår kolleksjon med produkter vi anbefaler her!

Vi har en offisiell rabattkode for førstegangskjøpere.

 

Tights fra Balion

Balion tilbyr mange ulike tights. Vi ser på seamless tights, treningstights, løpetights og andre typer tightser med ulike egenskaper fra Balion. 

Som alternativ til Balion sine Tights til dame anbefaler vi disse tightsene

Seamless Ribbed Tights

Balion Seamless Ribbed Tights  Balion Seamless Ribbed Tights

Som et alternativ til Balion Seamless Ribbed Tights anbefaler vi denne. Tightsen har et 4-veis stretch materiale som gjør at du kan nyte bevegelsesfriheten! Denne passer perfekt sammen med ribbed seamless bra.

Gold digger tights

Balion sin Gold digger tights er high-waist og squat-proof. Som et alternativ anbefaker vi vår populære Rib Embrace Tights. Denne tightsen sitter som et skudd, og sklir ikke ned under trening! I tillegg kommer den i flere farger. Sjekk også ut vår Rib Tights for variant med tydeligere midjebånd. 

Gold digger tights balion alternativ  Gold digger tights balion alternativ

 

Sports bh fra Balion

Balion har et utvalg av seamless, ribbed og sports bh-er med vanlig stoff. Vi har samlet våre tilsvarende produkter - finn dine favoritter!

Ribbed Sports Bra 

Balion Ribbed Sports Bra  Balion Ribbed Sports Bra

Som et alternativ til Balion Ribbed Seamless Bra anbefaler vi denne. Sports bh-en har et 4-veis strikket materiale som støtter kroppen din mens du beveger deg. Sports bh-en har uttagbare pads. 

Seamless Sports Bra 

Balion Seamless Sports Bra  Balion Seamless Sports Bra

Som et alternativ til Balion Seamless Sports bra anbefaler vi denne. Som navnet tilsier er denne sømløs, som gjør den svært komfortabel. Du kan lese mer om seamless treningsklær her. Denne sports bh-en passer perfekt til trening med lav intensitet. Sports bh-en har uttagbare pads.

Shiny Sports Bra

Balion Shiny Sports Bra  Balion Shiny Sports Bra

Som et alternativ til Balion Shiny Sports Bra anbefaler vi denne. Denne sports bh-en har et lekkert design med skinnende detaljer og en åpen rygg. Stroppene kan tilpasses etter behov og passer derfor de fleste. Sports bh-en har uttagbare pads.

 

Treningshorts fra Balion 

Balion har et utvalg av ulike treningsshortser og capri i forskjellige lengder og modeller. 

Seamless Ribbed Shorts

Som et alternativ til Balion sin Seamless Ribbed shorts, anbefaler vi vår Adapt Scrunchie Shorts. Dette er en av våre nyeste shortser som både er seamless, v-formet og strategisk designet slik at den er svært flatterende bak. Shortsen kommer i flere spreke farger, og er garantert til å bli en favoritt!

Halo Shorts

Balion sin Halo Shorts er en kort treningsshorts med høyt liv og god stretch. Som et alternativ anbefaler vi vår Pocket Gym Shorts. Dette er en myk treningsshorts med lomme, som kommer i spreke farger!

Relaterte merker:

Balion treningsklær dame - alternativer i norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.