• treningsklær til dame

  Rask levering + gratis retur

  Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Her finner du de beste seamless treningstights til dame. Vi har til og med andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Kjøp seamless treningsklær på nett med fri frakt - avbildet er damer i seamless treningstights

  Best på seamless

  Famme er best i Norge på seamless tights. Vi har seamless tights i mange farger, lengder og passformer. Vi har seamless med og uten scrunch og seamless med og uten mønster. Match med treningstoppene våre!

Seamless treningsklær

Balion Norge

Balion treningsklær

Balion produserer treningsklær til dame. Det merke produserer mest er:

Du kan finne rabattkode på Balion her. Balion er kjent for sine tights som du kan lese mer om her.

 

Balion tights

Balion tilbyr mange ulike tights. Vi ser på sesamless tights, treningstights, løpetights og andre typer tightser med ulike egenskaper fra Balion. 

Som alternativ til Balion sine Tights til dame anbefaler vi disse tightsene

Tights til dame tilsvarende Balion

Gold digger tights

Tightsen vi anbefaler som et alternativ til denne finner du her.

 

Balion salg og outlet

Balion har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev. 

Hos Famme finner du alltid et stort utvalg av outletvarer og salgsvarer!

Balion toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Balion.

Balion Størrelsesguide

Plaggene fra Balion er normale i størrelsen. Her finner du en komplett størrelsesguide for å velge riktig tights, sports bh, sko og mer

Balion erfaringer og reviews

Balion har gode anbefalinger. De har greie klær, dyre priser, greie vilkår ellers og er leveringsdyktige. Men hvis man sammenligner kvalitet Vs. pris man kan få bedre fra andre merker.

Rabattkode på Balion

studentrabatt Balion

Du kan se på hjemmesiden til Balion om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

rabatt på instagram Balion

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Balion. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

rabattkode på Balion via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Balion har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Balion" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Du kan bruke rabattkodene på treningstights fra Balion.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Balion, les mer om Balion i Norge.

 

Black friday hos Balion

Balion kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black WeekDette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

 

Balion Norge - Treningsklær til dame - Seamless tights - Rabattkode