Alphalete - Seamless treningsklær med scrunch

Alphalete ble etablert i 2012 gjennom en youtube-kanal, og gikk fra å være en hobby til å bli en merkevare. Deres produkter er skreddersydd og nøye utformet. Dette er også produktene til Famme. Vi produserer klærne i en kombinasjon av teknologi og mote slik at det skal være trendy og unikt for våre kjøpere. Du kan lese mer om dette her

Alphalete produserer treningsklær til dame. Det de produserer mest er:

Vi har samlet våre favorittplagg for deg som elsker Alphalete her.

For førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

Alphalete Amplify-kolleksjon

Alphalete tilbyr rekke ulike tights i forskjellige stiler og farger. Store deler av deres sortiment er seamless, og er også en svært populær kategori hos dem. De tilbyr også noen tights med scrunch, og i likhet med Famme er hele tightsutvalget deres med høyt liv. Deres Amplify-kolleksjon er populær, men vi har noen gode alternativer til deres produkter. 

Amplify Bra

Dette er en seamless sports bh med scrunch i senter. Den er fukttransporterende og er laget av et pustende stoff. I likhet med Fammes Scrunch Sports Bra har den god stretch og former seg flatterende etter kroppen. Denne sportsbh´en er for de som ønsker medium støtte, og treningsbh har uttagbare innlegg. Scrunchen gjør at brystene får en rundere form, som gir en selvtillitsboost på trening. 

Grønn sportsbh med scrunchsportsbh med ryggdetalj

 

Amplify crop top

Denne treningstoppen er laget av en sømløs blanding av italiensk garn og har en myk tekstur. Den er fukttransporterende, og har et lett og pustende stoff. Crop´en er i perfekt lengde i likhet med vår Wonder Zip Crop Top. Dette er en kortermet treningstopp med glidelås i halsen og strikk rundt midjen. Den er tettsittende og cropped og egner seg til alle former for trening uavhengig av intensitet. Toppen er delvis åpen bak for en ventilerende effekt. 

Svart crop top med glidelås i halsenSvart cropped treningstopp med åpning i ryggen

Amplify Long Sleeve Crop

Denne korte treningsgenseren har mange likheter med crop top´en fra samme kolleksjon. De er nesten identiske foruten om at treningstoppen er en longsleeve med lange armer. Vår Ocean Crop Long Sleeve er et svært godt alternativ. Dette er en flatterende croppet og langermet treningsgenser, som er myk, lekker og har tekniske egenskaper som gjør treningstoppen til en favoritt hos mange. Den har gjennomgående tekstur i mesh for ventilasjon og stilig look. 

Blå cropped longsleeveblå cropped treningsgenser med mesh struktur

Amplify Leggings

Deres mest omtalte tights er deres Amplify leggings. Dette er en scrunch tights i sømløst materiale som opprettholder pusteevnen, og former seg til kroppen. I likhet med Fammes Scrunch Seamless tights gir tightsen god støtte og holdbarhet. Samtidig er vår tights utformet med en v-form, som sammen med scrunch-effekten gir rumpen en finere form og fasong. 

Tights med scrunch med bred linningBlå seamless scrunch tights

Amplify Short

Dette er en treningsshorts med høy midje, og figursydd midje. Stoffet er sømløst, og den har en scrunch for å fremme fasongen. Vår Scrunch Shorts er et godt alternativ, og har et mykt, pustende og fukttransporterende stoff. Vår treningsshorts egner seg til både treningsøkter med høy og lav intensitet. 

svart scrunch shortsBlå treningstights med scrunch effekt

Amplify biker short

En treningsshorts som er lik deres shorts fra samme kolleksjon, men har en lengre lengde på beinet. Den har de samme karaktertrekkene, og kan minne veldig om vår Seamless Scrunch Shorts. Denne sykkelshortsen har en scrunch og passform som de fleste elsker. Samtidig har den en v-form bak som gjør rumpen flatterende. Den er også komfortabel da linningen i midjen er høyere bak enn foran. Den egner seg godt til trening med både høy og lav intensitet. 

Grå seamless scrunch tights med høy midjeSykkelshorts med bred linning, scrunch og v-form

Andre populære treningsklær hos Alphalete

OG Revival Leggings

Denne tightsen er laget av et tettere sømløst stoff som gjør at den føles god mot huden. Den er fleksibel og lett å bevege seg i, og tightsen er designet til å fremheve kurver på de riktige stedene. Et godt alternativ til denne tightsen er vår Sky Leggings. Vår tights er steinvasket for å få en unik og vintage look. Stoffet er ekstra mykt og elastisk som gjør den veldig komfortabel til alle type trening uansett intensitet. I likhet med Alphalete sin tights er også vår høy i livet og har en bred linning som gir svært god støtte, og man føler seg vel i denne tightsen.

high waist tightstights med bred linning

Surface Power Shorts

Denne shortsen er designet til å gi god komfort og fleksibilitet. Shortsen er perfekt for å fremheve bena med stil. Et god alternativ til denne shortsen er vår Gym Shorts. Dette er en treningsshorts med høyt liv, stretch og gir en flatterende silhuett. Den er designet for at du skal føle deg komfortabel og fleksibel når du enten løper, trener styrke eller yoga. 

Stretchy og myk treningsshortsShorts egnet til løping, yoga og styrketrening

Les mer om alternativer til andre merker her:

Alphalete Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.