• treningsklær til dame

  Rask levering + gratis retur

  Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Her finner du de beste seamless treningstights til dame. Vi har til og med andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Kjøp seamless treningsklær på nett med fri frakt - avbildet er damer i seamless treningstights

  Best på seamless

  Famme er best i Norge på seamless tights. Vi har seamless tights i mange farger, lengder og passformer. Vi har seamless med og uten scrunch og seamless med og uten mønster. Match med treningstoppene våre!

Seamless treningsklær

Alphalete - Seamless treningsklær med scrunch

Alphalete ble etablert i 2012 gjennom en youtube-kanal, og gikk fra å være en hobby til å bli en merkevare. Deres produkter er skreddersydd og nøye utformet. Dette er også produktene til Famme. Vi produserer klærne i en kombinasjon av teknologi og mote slik at det skal være trendy og unikt for våre kjøpere. Du kan lese mer om dette her

Alphalete produserer treningsklær til dame. Det de produserer mest er:

 Sjekk ut Alphalete sine rabattkoder her.

Alphalete Amplify-kolleksjon

Alphalete tilbyr rekke ulike tights i forskjellige stiler og farger. Store deler av deres sortiment er seamless, og er også en svært populær kategori hos dem. De tilbyr også noen tights med scrunch, og i likhet med Famme er hele tightsutvalget deres med høyt liv. Deres Amplify-kolleksjon er populær, men vi har noen gode alternativer til deres produkter. 

Amplify Bra

Dette er en seamless sports bh med scrunch i senter. Den er fukttransporterende og er laget av et pustende stoff. I likhet med Fammes Scrunch Sports Bra har den god stretch og former seg flatterende etter kroppen. Denne sportsbh´en er for de som ønsker medium støtte, og treningsbh har uttagbare innlegg. Scrunchen gjør at brystene får en rundere form, som gir en selvtillitsboost på trening. 

Grønn sportsbh med scrunchsportsbh med ryggdetalj

 

Amplify crop top

Denne treningstoppen er laget av en sømløs blanding av italiensk garn og har en myk tekstur. Den er fukttransporterende, og har et lett og pustende stoff. Crop´en er i perfekt lengde i likhet med vår Wonder Zip Crop Top. Dette er en kortermet treningstopp med glidelås i halsen og strikk rundt midjen. Den er tettsittende og cropped og egner seg til alle former for trening uavhengig av intensitet. Toppen er delvis åpen bak for en ventilerende effekt. 

Svart crop top med glidelås i halsenSvart cropped treningstopp med åpning i ryggen

Amplify Long Sleeve Crop

Denne korte treningsgenseren har mange likheter med crop top´en fra samme kolleksjon. De er nesten identiske foruten om at treningstoppen er en longsleeve med lange armer. Vår Ocean Crop Long Sleeve er et svært godt alternativ. Dette er en flatterende croppet og langermet treningsgenser, som er myk, lekker og har tekniske egenskaper som gjør treningstoppen til en favoritt hos mange. Den har gjennomgående tekstur i mesh for ventilasjon og stilig look. 

Blå cropped longsleeveblå cropped treningsgenser med mesh struktur

Amplify Leggings

Deres mest omtalte tights er deres Amplify leggings. Dette er en scrunch tights i sømløst materiale som opprettholder pusteevnen, og former seg til kroppen. I likhet med Fammes Scrunch Seamless tights gir tightsen god støtte og holdbarhet. Samtidig er vår tights utformet med en v-form, som sammen med scrunch-effekten gir rumpen en finere form og fasong. 

Tights med scrunch med bred linningBlå seamless scrunch tights

Amplify Short

Dette er en treningsshorts med høy midje, og figursydd midje. Stoffet er sømløst, og den har en scrunch for å fremme fasongen. Vår Scrunch Shorts er et godt alternativ, og har et mykt, pustende og fukttransporterende stoff. Vår treningsshorts egner seg til både treningsøkter med høy og lav intensitet. 

svart scrunch shortsBlå treningstights med scrunch effekt

Amplify biker short

En treningsshorts som er lik deres shorts fra samme kolleksjon, men har en lengre lengde på beinet. Den har de samme karaktertrekkene, og kan minne veldig om vår Seamless Scrunch Shorts. Denne sykkelshortsen har en scrunch og passform som de fleste elsker. Samtidig har den en v-form bak som gjør rumpen flatterende. Den er også komfortabel da linningen i midjen er høyere bak enn foran. Den egner seg godt til trening med både høy og lav intensitet. 

Grå seamless scrunch tights med høy midjeSykkelshorts med bred linning, scrunch og v-form

Andre populære treningsklær hos Alphalete

OG Revival Leggings

Denne tightsen er laget av et tettere sømløst stoff som gjør at den føles god mot huden. Den er fleksibel og lett å bevege seg i, og tightsen er designet til å fremheve kurver på de riktige stedene. Et godt alternativ til denne tightsen er vår Sky Leggings. Vår tights er steinvasket for å få en unik og vintage look. Stoffet er ekstra mykt og elastisk som gjør den veldig komfortabel til alle type trening uansett intensitet. I likhet med Alphalete sin tights er også vår høy i livet og har en bred linning som gir svært god støtte, og man føler seg vel i denne tightsen.

Seamless leggings som er steinvasketTights med bred linning som gir god støtte og komfort

Surface Power Shorts

Denne shortsen er designet til å gi god komfort og fleksibilitet. Shortsen er perfekt for å fremheve bena med stil. Et god alternativ til denne shortsen er vår Gym Shorts. Dette er en treningsshorts med høyt liv, stretch og gir en flatterende silhuett. Den er designet for at du skal føle deg komfortabel og fleksibel når du enten løper, trener styrke eller yoga. 

Stretchy og myk treningsshortsShorts egnet til løping, yoga og styrketrening

Rabattkode på Alphalete

Rabatt på Alphalete kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt

Du kan se på hjemmesiden til Alphalete om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på Instagram

Til tider deles det ut rabattkoder via influencere og Instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne en influenser-rabattkode er ved å se over tag feeden til Alphalete. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Alphalete har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Alphalete" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Black friday hos Alphalete 

Alphalete kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black WeekDette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Alphalete størrelsesguide

Plaggene fra Alphalete er normale i størrelsen. Her finner du en komplett størrelsesguide for å velge riktig tights, sports bh, sko og mer

Alphalete retur

Retur kan gjøres via Alphalete sine hjemmesider. Ønsker du en enklere retur kan du se hvordan vi gjør det.

Alphalete kundeservice

Alphalete sin kundeservice på:

 • Email
 • Chat / sosiale medier
 • Telefon er ikke tilgjengelig

Ønsker du en bedre kundeservice på norsk og med raskere svartid, ikke nøl med å kontakte oss.

Alphalete levering

Alphalete sin levering med frakt kommer fra et 3Pl, dvs. at de ikke sender ut varene selv og har mindre kontroll på distribusjonen om noe skulle gå galt. Frakten tar også lenger tid enn lager fra Norge.

Alphalete erfaringer og reviews

Alphalete har blandede anbefalinger. De har greie klær, dyre priser, greie vilkår ellers og er leveringsdyktige. Men hvis man sammenligner kvalitet Vs. pris man kan få bedre fra andre merker.

Alphalete salg og outlet

Alphalete har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Hos Famme finner du alltid et stort utvalg av outletvarer og salgsvarer!

Alphalete toll

Det er toll på varene man bestiller fra Alphalete.

Alphalete Norge