Alo Yoga - Norske alternativer

Hvis du liker du Alo Yoga sine klær så er denne artikkelen perfekt for deg. Vi har i denne artikkelen samlet alle våre beste alternativer til Alo Yoga sine bestselgende yogaklær.

Alo Yoga er et amerikansk klesmerke med fokus på yogaklær. De fokuserer på god kvalitet og luksus, blant annet kan du se kjendiser som Hailey Bieber, Gigi Hadid, Kendall Jenner og Taylor Swift bruke Alo Yoga sine treningsklær. Sjekk ut de beste alternativene vi har her. 

Alo Yoga Bukser

Alo Yoga har funksjonelle bukser til yoga. Sjekk ut hvilke Famme Yoga bukser som tilsvarer Alo Yoga sine her. 

Airbrush High-Waist Bootcut Legging

Famme sin Yoga Pants kan minne mye om Alo Yoga sin airbrush high-waist bootcut legging. Yoga Pants laget av mykt, pustende og fukttransporterende stoff med sleng nederst. Buksen passer perfekt til trening, yoga eller til Netflix. Match Yoga Pants buksen med denne toppen for et komplett antrekk.

Yoga Pants - bukser for dame - Rød - Famme Yoga Pants - bukser for dame - Rosa - Famme 

 

High-Waist Pinstripe Zip It Flare Legging

Famme sin Ribbed Yoga Pants kan minne om Alo Yoga sin High-Waist Pinstripe It Flare Legging. Yoga slengbukse i myk og ribbet kvalitet. Buksen har høyt liv og bred strikk i midjen. Det sørger for at yogabuksen gir deg en fin passform. Denne buksen passer perfekt til yoga, men kan også brukes til hverdags og annen trening med lav og medium intensitet. Stoffet er elastisk, fukttransporterende og har en god hold-in effekt. For en perfekt antrekk match buksen med denne toppen.

Ribbed Yoga Pants - bukser for dame - Grønn - Famme Ribbed Yoga Pants - bukser for dame - Beige - Famme


Alo Yoga Tights

Alo Yoga har tights som er perfekt til yoga. Sjekk ut hvilke Famme Tights som tilsvarer Alo Yoga sine her.

7/8 High-Waist Airlift Legging

Ribbed 7/8 Tights minner mye om Alo Yoga sin 7/8 High-Waist Airlift Legging. Famme sin Seamless tights i 7/8 dels lengde har høyt liv og er av ribbestrikket materiale. Tightsen er perfekt for deg med noe kortere ben, eller for deg som ønsker en kortere tights. Match denne tightsen med din favoritt crop top eller vår matchende sports-bh for en helhetlig outfit.

Ribbed 7/8 Leggings - tights for dame - Hvit - Famme - løpetights Ribbed 7/8 Leggings - tights for dame - Grønn - Famme - Ikke gjennomsiktig

 

High-Waist Airlift Legging

Famme sin Essential High Waist Tights minner mye om Alo Yoga sin High-Waist Airlift Legging. Famme sin tights er en High Waist treningstights som aldri går av moten. Stoffet er laget for å være mykt, solid og allsidig. Det er elastisk med høy tetthet for å gi en perfekt passform med god kompresjon. Denne tightsen ser bra ut på alle kroppstyper på grunn av stoffets anti-krøll-effekt som gjør overflaten jevn og fin. Ønsker du en annen kompresjonstights med lommer og bredere linning anbefaler vi denne kompresjonstightsen.

Essential Tights - tights for dame - Lilla - Famme - Sømløs Essential Tights - tights for dame - Grå - Famme - løpetights

Alo Yoga Overdeler

Alo Yoga har et stort utvalg overdeler som passer bra til Yoga. Vi har funnet våre beste alternativer til akkurat de overdelene her.

Airbrush Real Bra Tank Top

Famme sin Extended Sports Bra kan minne en del om airbrush real bra tank top. Extended Sports Bh er laget av et mykt og fukttransporterende materiale som gjør den perfekt til de fleste treningsøkter. Den har ekstra lengde, slik at den også kan benyttes som en cropped treningstopp. Ryggen har også et svært flatterende design! For et helt antrekk kan du matche denne toppen med denne praktiske shortsen med lommer.

Extended Sports Bra - Sports bh for dame - Svart - Famme Extended Sports Bra - Sports bh for dame - Rosa - Famme

Accolade Crew Neck Pullover

Famme sin Pure Sweatshirt ligner en del på Alo Yoga sin accolade crew neck pullover. Denne er laget av 100% bomull med en Famme-logo sentrert på brystet. Genseren passer perfekt med jeans, joggebukse eller tights. Crewnecken egner seg til hverdags, til aktiviteter med lav intensitet eller som en pullover til og fra trening. Ønsker du en hettegenser? Sjekk ut Pure Hoodie her. 

Pure Sweatshirt - Genser for dame - Svart - Famme Pure Sweatshirt - Genser for dame - Grå - Famme

Les mer om alternativer til andre merker her:

Alo Yoga, yogaklær Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.