• treningsklær til dame

  Rask levering + gratis retur

  Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Her finner du de beste seamless treningstights til dame. Vi har til og med andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Kjøp seamless treningsklær på nett med fri frakt - avbildet er damer i seamless treningstights

  Best på seamless

  Famme er best i Norge på seamless tights. Vi har seamless tights i mange farger, lengder og passformer. Vi har seamless med og uten scrunch og seamless med og uten mønster. Match med treningstoppene våre!

Seamless treningsklær

Aimn - Dette må du vite!

Aimn tilbyr et utvalg av seamless high waist treningstights samt andre typer treningsklær og treningssko. Vi vurderer blant annet seamless tights, ribbed tights og tights med høyt liv for alle nysgjerrige treningsentusiaster. 

Aimn produkter

Tights

Black Tribe High Waist Tights - deres bestselger innen treningstights 

Dette er Aimn sin bestselger innen treningstights. En treningstights med høyt liv og god stretch. Tightsen skal også ha et lett stoff med pustende effekt, men skal fortsatt ikke være gjennomsiktig under trening. 

Famme har et bredt utvalg av treningstights med både høyt liv og god stretch. Tightsen vi mener er et godt alternativ er denne Suave Tights, en ekstra myk og behagelig figurformet treningstights med refleksdetaljer og to lommer på sidene for oppbevaring av mobiltelefon. Denne tightsen egner seg godt til styrketrening, løping, eller yoga.

 

High waist 

Aimn har høy produksjon av treningstights med høyt liv, eller high waist tights. Tightser med høyt liv gir ekstra støtte over mage og produserer gjerne i et noe tykkere stoff slik at tightsen sitter godt på under selv en intens løpeøkt. Famme har et bredt utvalg av trening- og løpetightser designet med høyt liv, som skal gi deg optimal støtte og effekt. 

High waist treningstights i svartHigh waist treningstights i svart

Luxe Seamless 

Aimn har en populær produktkategori innen tights kalt "Luxe Seamless Tights". Dette er seamless tights med et luksuriøst mykt stoff. Selv med gode vurderinger på disse tightsene mener vi hos Famme at vår Adapt Schruncie Tights er et enda bedre alternativ til denne type tights. Ikke bare er denne tightsen også laget av et utrolig mykt og komfortabelt stoff med seamless teknologi, men den sitter også ekstremt fint på kroppen. Den magiske scrunch-effekten gir en helt ny glød til din allerede nydelige fasong.

Seamless scrunch tights i khakiSeamless scrunch tights i khaki

Yoga

Aimn har også et godt utvalg tights ment for trening innen yoga. Ut i fra nettsiden deres virker det som deres ribbed tights er de som er anbefalt for yoga trening. Hos Famme har vi også ribbed tights av høy kvalitet.     

Ribbed treningstights i gråRibbed treningstights i grå

Overdeler

Aimn har et nok så stort utvalg av ulike modeller og fager innen treningsoverdeler. Prisene på de ulike toppene varierer litt. Dersom du ønsker en flott tank top av god kvalitet til en god pris bør du sjekket ut Famme sitt utvalg av tilsvarende overdeler, tank tops, og singlets.

Treningssko

Aim High er den ene modellen av treningssko Aimn tilbyr på sine nettsider. Dette er lett-vektige slip-in sneakers ment for hverdagslig bruk eller lav intensitetstrening. Ikke en investering verdt å ta om du ønsker en mer solide og stødige sko for middels til høy intensitetstrening. Famme har nylig investert i produksjon av tidenes treningssko, Endorphin RX1. Disse skoene har optimal støtte, god demping, designet med chunky såle, og storfornøyde kunder som på våre nettsider har gjennomsnittlig vurdert skoene til 4.8 av 5 stjerner. 

 

Sports-BH

Aimn har også et bredt utvalg av sports-BHer for ulike behov innen støtte, fasong og design. Prisene varierer litt i likhet med produktkategorien "overdeler". Et bedre alternativ til sports-BH vil du definitivt finne i Famme sin kolleksjon over stilfulle, behagelige, fungerende og flatterende sports-BHer. Sports-BH til like god pris. En pris som vil bli mer rimelig under alle periodene med rabatter og tilbud som vi har på nettsidene våre jevnlig.

Sports-BH god støtte i lillaSports-BH god støtte i grønn

Rabattkode på Aimn

Rabatt på Aimn kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Black Friday

Aimn kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black Week Dette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Studentrabatt

Du kan se på hjemmesiden til Aimn om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på Instagram

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Aimn. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Aimn har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Aimn" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

 

Aimn i Norge

Retur

Aimn tilbyr ikke fri retur, prosessen krever litt av kunden, og behandlingstiden er opp til 3 uker. Les mer om Famme sin enkle retur her

Levering og frakt

Aimn har standard hjemmelevering og pick-up-point levering med Bring som du må betale for. Les mer om Famme sin raske levering her, som selvfølgelig er helt gratis.

Erfaringer og reviews

Aimn har blandede anbefalinger. Ordinær kvalitet til ordinære priser, men greie vilkår ellers og er leveringsdyktige. Men hvis man sammenligner kvalitet med pris kan man få bedre kvalitet til samme pris fra andre merker.

Salg og outlet

Aimn har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.
Hos Famme finner du et stort utvalg av outlet-varer og salgsvarer

Toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Aimn. 

Aimn rabattkode