Aimn - Alternativ i Norge!

Aimn sportswear er et svensk merke som produserer treningsklær. De tilbyr et utvalg av seamless high waist treningstights, overdeler og treningssko. I denne artikkelen sammenligner vi Aimn treningsklær med egne produkter fra Famme. Vi ser på blant annet seamless tights, ribbed tights og tights med høyt liv

 

 

Aimn tights

Ribbed Seamless tights

Ribbed seamless tights er definitivt en av Aimn's bestselgere i sortimentet! Tightsen har høyt liv, bred linning og svært komfortabel. Vi anbefaler denne tilsvarende treningstightsen. Tightsen har 4-veis stretch, noe som gjør at den er svært fleksibel. Denne treningstightsen kan enkelt styles med en crewneck eller hettegenser for en casualwear-fit!

Alternativ til Aimn Beige Ribbed Seamless tightsAlternativ til Aimn Beige Ribbed Seamless tights

 

Black Tribe High Waist Tights 

Dette er en av Aimn sin bestselger innen treningstights. En treningstights med høyt liv og god stretch. Tightsen skal også ha et lett stoff med pustende effekt, men skal fortsatt ikke være gjennomsiktig under trening. 

Famme har et bredt utvalg av treningstights med både høyt liv og god stretch. Tightsen vi mener er et godt alternativ er denne Suave Tights, en ekstra myk og behagelig figurformet treningstights med refleksdetaljer og to lommer på sidene for oppbevaring av mobiltelefon. Denne tightsen egner seg godt til styrketrening, løping, eller yoga.

Aimn tights svart alternativMørke grønn tights Aimn alternativ

 

Aimn high waist tights

Tightser med høyt liv gir ekstra støtte over mage og produserer gjerne i et noe tykkere stoff slik at tightsen sitter godt på under selv en intens løpeøkt. Famme har et bredt utvalg av trening- og løpetightser designet med høyt liv, som skal gi deg optimal støtte og effekt. 

seamless treningstightsHigh waist treningstights

 

Aimn Luxe Seamless 

Aimn har en populær produktkategori innen tights kalt "Luxe Seamless Tights". Dette er seamless tights med et luksuriøst mykt stoff. Selv med gode vurderinger på disse tightsene mener vi hos Famme at vår Adapt Schruncie Tights er et enda bedre alternativ til denne type tights. Ikke bare er denne tightsen også laget av et utrolig mykt og komfortabelt stoff med seamless teknologi, men den sitter også ekstremt fint på kroppen. Den magiske scrunch-effekten gir en helt ny glød til din allerede nydelige fasong.

Seamless scrunch tights i khakiSeamless scrunch tights i khaki

 

Aimn yoga tights

Aimn har også et godt utvalg tights ment for trening innen yoga. Ut i fra nettsiden deres virker det som deres ribbed tights er de som er anbefalt for yoga trening. Hos Famme har vi også ribbed tights av høy kvalitet.     

ribbed treningstightshighwaist treningstights

 

Aimn treningsshorts

Aimn har et stort utvalg av sommerlige treningsshorts til dame. Blant utvalget finner vi treningsshorts med mønster, ribbed, løpeshorts, biker shorts og korte shortser. Vi har samlet våre tilsvarende treningsshortser slik at du enkelt kan finne din favoritt!

Aimn Ribbed Bikershorts

Nyt bevegelsesfriheten med våre ribbed treningsklær i et 4-veis stretch materiale som gir maksimal komfort. Bikershortsen har god hold-in effekt da den har høyt liv og et bredt midjebånd. Treningsshortsen passer utmerket til overdelene i vår ribbed kolleksjon.
Aimn Ribbed bikershorts  Amin ribbed biker shorts

 

Aimn løpeshorts

Pace running shorts er et utmerket alternativ til Aimn's løpeshorts. Løpeshortsen har en innershorts slik at den ikke har innsyn, og sitter løst til i yttershortsen for maksimal komfort under løpeturen. Denne treningsshortsen er også egnet som turshorts på varme sommerdager da den har god pusteevne.
Løpeshorts til dame  Løpeshorts til dame

 

Aimn treningsshorts med mønster

Treningsshorts med tiedye mønster er trolig sommerens hotteste trend. Denne treningsshortsen har i tillegg lommer som passer selv de største mobiltelefonene, eller nøkler på løpeturen. Treningsshortsen fås i fire ulike farger; rosa, gul, lilla og grønn - finn din favoritt!
Aimn treningsshorts med mønster  Aimn treningsshorts med mønster

Aimn treningstopper

Aimn har et nok så stort utvalg av ulike modeller og fager innen treningsoverdeler. Prisene på de ulike toppene varierer. Dersom du ønsker en flott tank top av god kvalitet til en god pris bør du sjekket ut Famme sitt utvalg av tilsvarende overdeler, tank tops, og singlets.

Hvit Aimn longsleeve alternativ med zip  Aimn ribbed cropped long sleeve til dame alternativ  Grå Aimn trenings t-skjorte alternativ

 

Aimn joggesko

Aim High er den ene modellen av treningssko Aimn tilbyr på sine nettsider. Dette er lett-vektige slip-in sneakers ment for hverdagslig bruk eller lav intensitetstrening. Ikke en investering verdt å ta om du ønsker en mer solide og stødige sko for middels til høy intensitetstrening. Famme har nylig investert i produksjon av tidenes treningssko, Endorphin RX1. Disse skoene har optimal støtte, god demping, designet med chunky såle, og storfornøyde kunder som på våre nettsider har gjennomsnittlig vurdert skoene til 4.8 av 5 stjerner. 

Hvit Aimn high joggesko alternativ til dameSvarte og hvite Aimn joggesko alternativ

 

Aimn sports-BH

Aimn har også et bredt utvalg av sports-BHer for ulike behov innen støtte, fasong og design. Prisene varierer litt i likhet med produktkategorien "overdeler". Et bedre alternativ til sports-BH vil du definitivt finne i Famme sin kolleksjon over stilfulle, behagelige, fungerende og flatterende sports-BHer. 

Sports-BH god støtte i lillaSports-BH god støtte i grønn

 

Aimn Joggesko

Aimn's High Sneakers er enkle, men stilrene joggesko som passer til lette og moderate treningsøkter. Som et alternativ anbefaler vi våre Endorphin joggesko som fås i både svart og hvit. Disse joggeskoene har svært god demping og egner ser derfor til gåturer, jogging eller som arbeidssko.

Hvite treningssko til dame

Relaterte merker:

Aimn rabattkode
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.