Adidas - Alternativ i Norge

Adidas er et sportsmerke som har et bredt utvalg av klær til dame. De tilbyr både fritidsklær og treningsklær til ulik bruk og med ulike egenskaper. Vi sammenligner treningsklær som tights, joggebukser, trenings-BH, løpejakker og fleecejakker med lignende alternativer fra Famme. 

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Adidas, les mer om Adidas i Norge.

Se alle våre Adidas lignende produkter her. 

For førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

 

Adidas Sneakers

Adidas er kjent for å ha en rekke sneakers i ulike farger og modeller. Adidas ultraboost er en svært populær modell og kan brukes som løpesko eller til hverdags. Som et alternativ anbefaler vi våre Endorphin rx1 sko!

 

Adidas tights

Adidas kompresjonstights 

Adidas tilbyr ulike tights med kompresjon. Som alternativ til Adidas sine kompresjonstights anbefaler vi disse kompresjonstightsene fra Famme. 

Tilsvarende Adidas kompresjonstightsAlternativ til Adidas kompresjonstights

 

Adidas vintertights

Som alternativ til Adidas sine vintertights anbefaler vi disse tightsene fra Famme. De har høyt liv med snøring, børstet innside og glatt stoff. Vintertightsen har også refleksdetaljer nederst på beinet, slik at du trygt kan ta løpeturen ute i mørket. 

Tilsvarende Adidas vintertightsTilsvarer blå Adidas vintertights

 

Adidas løpetights

Adidas tilbyr flere typer løpetights. Som alternativ til Adidas sine løpetights anbefaler vi disse tightsene fra Famme. 

Vortex tights 2 er den nye versjonen av vår beste seamless tights, og egner seg supert til løping da den har ekstra kompresjon og puster godt!

Tilsvarer løpetights fra AdidasTilsvarer Adidas løpetights

Adidas Performance

Adidas har et enormt utvalg av joggebukser. Som alternativ til Adidas joggebukser anbefaler vi å sjekke ut Famme sitt utvalg her, da vi har mange ulike modeller og farger. 

Tilsvarer Adidas joggebukse Tilsvarer Adidas joggebukse

 

Adidas Sports Bra

Adidas tilbyr ulike typer trenings-BH til dame. Vi sammenligner noen av modellene til Adidas med tilsvarende trenings-BH modeller fra Famme. 

Adidas sports bra med logo

Som alternativ til trenings-BH fra Adidas med logo, anbefaler vi high impact sports bra og Tone sports bra fra Famme. 

Adidas alternativ sports braTilsvarer Adidas sports bra med logo

Adidas camo sports bra

Som alternativ til Adidas trenigs-BH i camo-mønster, anbefaler vi Famme sin Camo Sports Bra. Denne kan matches med camo tights for en komplett look!
Tilsvarer adidas camo sports braCamo tights

Adidas bukse

Adidas yoga bukser

Adidas har ulike yoga bukser med elastisk stoff. Et alternativ fra Famme er Yoga pants. Om du ønsker en med tekstur så er Ribbed Yoga pants det perfekte alternativet. 

Elastisk yoga bukse FammeYoga bukse tekstur svart

 

Adidas jakker

Adidas løpe jakke

Som alternativ til løpejakker fra Adidas, anbefaler vi denne fra Famme. Jakken er lett og pustende, har to lommer og en avtagbar hette. 

Tilsvarer Adidas løpejakke

Adidas fleecejakke

Som alternativ til svart fleecejakke fra Adidas, anbefaler vi denne teddyjakken fra Famme. 

Tilsvarer Adidas fleecejakkeAlternativ til Adidas fleecejakke

Les mer om alternativer til andre merker her:

Adidas treningsklær og rabattkode i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.