2XU - Alternativer i Norge

2XU er et sportsmerke som lager tekniske treningsklær. 2XU ble grunnlagt i 2005 i Australia. 2XU satser spesielt på kompresjonstights. Sporten plaggene er mest markedsført for er løping, men passer også til mange andre sporter.

Vi har skrevet et stor tights guide som kan være relevant å slå opp i mtp. egenskaper man ser etter, se hele guiden her.

Siden 2XU er mest kjente for sine kompresjonstights som form sculpt, motion, Aero og Core m.m, så vil vi fokusere mest på dem. Du kan se alle våre tights her, men du kan også enkelt filtrere etter kompresjonstights - treningstightsene som har ekstra kompresjon her!

 

2XU Tights 

2XU kompresjonstights

2XU sine kompresjonstights er av fleksibelt og slitesterkt materiale som gir deg en en behagelig og tørr opplevelse i ulike forhold og situasjoner. Enten du driver med løping som en treningsform eller diverse aktiviteter som CrossFit, gym eller kampsport hvor bevegelighet er sentralt. Som et alternativ til 2XU sitt utvalg av kompresjonstights anbefaler vi disse tightsene.

Ella kompresjonstights har god stretch og et høyt liv, med store lommer plass til mobiltelefon med mer. Den er laget med en god hold-in effekt slik at den ikke sklir ned i løpet av treningsøkten, og er derfor et perfekt alternativ til både styrketrening og løping.

Svart kompresjonstights tilsvarende 2xu tights  Alternativ 2xu kompresjonstights til løping  
 

Du kan også lese mer om våre kompresjonstights her!

 

2XU Løpetights

Tightsene egner seg godt til løping da de pga. den ekstra kompresjonen gir effektiv oppvarming, bedre blodsirkulasjon og raskere restitusjon. Det er et stort overlapp mellom produktene som egner seg for løping og de som har høy kompresjon, derfor vil vi som regel kunne anbefale alle produktene som regnes som kompresjonstights til løping.

Blant våre løpetights finner du blant annet Essential tights som er en slitesterk treningstights med høyt liv, squat-proof og en god hold-in effekt. Vortex tights 2 er også et godt alternativ som inneholder mer kompresjon og har dermed et litt tykkere stoff, som gjør at den passer utmerket blant annet til utetrening.

Svart 2xu tights alternativ til løping  Alternativ 2xu tights

Les mer om løpe tightsene våre her!

 

2XU Engineered

Enineered kolleksjonen til 2XU gir deg fleksibel og ribbet struktur som gir støtte og full bevegelsesfrihet. Som et alternativ til disse produktene vil vi anbefale våre ribbed tights. Ribbed seamless tights er en sømløs tights med et høyt liv og v-form, som plasserer seg flatterende på kroppen. Rib panel tights er en ribbestrikket tights med høyere kompresjon, strategisk design og er utstyrt med funksjonelle lommer.

2xu seamless tights alternativ ribbed  Svart ribbed tights med lommer, 2xu alternativ

  

2XU Form stash hi-rise compression tights

2XU tilbyr også treningstights med kompresjon og dyp sidelomme. Som et alternativ til 2XU sine tights med lomme anbefaler vi disse tightsene med lomme. Blant utvalget finner du lommer i ulike størrelser, noen er også store nok selv til de største telefonene! Suave tights har to store lommer på hver sin side av låret som gjør at du enkelt kan separere mobil og nøkler på treningsøkten. Det samme gjelder for vår Techna tights. Med sin brede linning og høyt liv glir den ikke ned i løpet av treningsøkten og gir en fin hold-in effekt.

Grønn tights med lomme 2xu alternativ  sort 2xu tights med lomme

Les mer om våre beste tights med lommer her!

 

2XU Ignition vintertights

2XU sin Ignition, vintertights har gradert kompresjon som øker blodstrømmen, forbedrer ytelsen og minimerer skader. Med børstet innside og bred linning med strikk for justering. Som et alternativ til 2XU sin vintertights kan vi anbefale disse. Light thermal tights er en perfekt høst- og vintertights, og er utstyrt med en børstet innside, høyt liv og snøring i midjen.

varm løpetights 2xu  foret vintertights
Les mer om de beste vintertightsene her!

 

2XU Gravid tights

Hos 2XU har de utviklet treningstights du kan benytte før, under og etter graviditet. Med kompresjonsmateriale kan du fortsette å leve et aktivt liv under svangerskapet, i tillegg beveger du deg i funksjonelle og stilige tights. Hos Famme får du tilsvarende gravid tights men i unike farger for din egen preferanse. Som et alternativ anbefaler vi disse tightsene. Ribbed maternity tights er spesielt designet for gravide, hvor sømmen er justert for bedre komfort og passform når magen er stor.

Svart ribbestrikket gravidtights, 2xu alternativ  Gravidtights med bred linning og squatproof  
Les mer om våre treningstights for graviditet her!

 

2xu Løpejakke

2xu tilbyr flere ulike sporty jakker, slik som Aero jacket, Light speed waterproof jacket og Form jacket. Blant utvalget vårt har vi flere treningsjakker som kan minne om deres. Pace running jacket er en vindtett, lightweight løpejakke, med romslige lommer plass til telefon med mer. Powerstretch jacket har et eksklusivt teknisk stoff som kombinerer høy varmeisolasjon med god pusteevne.

Svart 2xu løpejakke alternativ til dame  Svart treningsjakke til dame, 2xu alternativ

Les mer om de beste løpejakkene til dame

 

2XU sports-bh

2XU tilbyr et lite utvalg av sports-bh fra middels til høy støtte. Vår Support sports bra kan være et godt alternativ til deres Light speed high impact bra. Sports-bhen har høy støtte, med uttagbare innlegg og kan enkelt justeres på ryggen. Shine sports bra er også et relevant alternativ med medium støtte. Den har i tillegg åpen rygg, uttagbare innlegg og justerbare stropper

2xu light speed high impact bra alternativ  Svart 2xu sports-bh alternativ

Les mer om de beste sports-bhene

 

2XU genser

2XU har også treningstopper, blant de mest populære er Aero toppene, vi kan anbefale tech toppene som alternativer til disse. I likhet har begge produktene en teknisk fordel som gjør at du holder deg avkjølt i varmen og varm i kulden. Begge toppene har også en anti-stink effekt. 

Tilsvarende 2XU treningstopp  Tilsvarende 2XU langermet treningsgenser
Les mer i vår treningsgenser guide

 

2XU t-skjorte

Blant utvalget 2XU har av t-skjorter kjennetegnes plaggene av enkelt design og  farger, dette gjør at de enkelt kan matches med ulike tights. Som alternativer til Aero tee og Light speed tee finner du Refine t-shirt og Stretch t-shirt. Dette er treningsoverdeler i lett, mykt og stretchy materiale, for maksimal komfort på treningssenteret.

Svart 2xu t-skjorte alternativ til dame  Hvit 2xu t-skjorte alternativ til dame

Les mer i vår treningstopp guide

Relaterte merker:

2XU treningsklær alternativer i norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.