Nattøy og behagelige lounge klær casual hverdag

Beste nattøy til dame

Pysjamas til dame

Vår Chill Series passer som navnet tilsier utmerket til å slappe av. Enten du er ute etter gode basics til hverdagsbruk eller plagg du kan bruke til avslappende dager på sofaen er det viktig å finne basics som er så komfortable som mulig. Dette innebærer at stoffet holder på varmen, er mykt og behagelig og føles lett på kroppen. Vår chill range oppfyller alle kravene for den perfekte avslappingen og kan også brukes som nattøy. 

Pysjamas topp med silkebånd

Chill Long Sleeve er et perfekt basisplagg som kan brukes alene eller under en tykkere genser på kalde dager. Vår chill longsleeve er det perfekte basic plagget som passer enhver temperatur. Genseren kommer i fargene sort og mauve. 

Svart chill genser til dame  Chill long-sleeve pysjamas til dame

 

Pysjamas t-skjorte

Chill Short Sleeve Tee er et flott basisplagg som kan brukes både hjemme eller med en fin bukse dersom du skal ut på bytur og vil pynte deg litt. Den finnes i tre farger, mauve, sort og hvit som alle er enkle å matche med andre plagg.

T-skjorte til dame   Kort langermet genser
 

Pysjamas singlet

Chill Tank Top passer perfekt til å a slappe av i på varme sommerdager da stoffet er tynt og lett, eller som en enkel basic under varmere klær på vinteren da den også hjelper til å holde på varmen. En must-have basic som går til det aller meste. 

Rosa tank top  Sort singlet til dame
Tilbake til bloggen