Wonderlust kosedress

Sommerens mykeste sett!

Sommerens mykeste sett ☀️

Når solen har gått ned og kveldsroen senker seg kan det være deilig å ta på seg et mykt og komfortabelt chillesett. Wanderlust leggings og hoodie er et sett vi i Famme er stolte av, og det er et sett du definitivt kommer til å elske! Settet har en tettsittende og cropped passform som fremhever feminine former og gjør at du ser og føler deg utrolig bra. Er du lei av å ta på deg en slitt joggebukse når du skal kose deg foran tven? Da er Wanderlust settet noe for deg. Enten du skal ut å reise eller bare chille på sofaen vil dette settet være både komfortabelt og stilfullt. Settet kommer i mange fine og freshe farger. 

 

wanderlust chill set

 

Det er laget av et stretchy materiale som ikke presser på eller irriterer. Kundene våre elsker dette settet og sier det kan brukes både til en tur på butikken eller på en rolig kveld hjemme. Settet er vanlig i størrelsen, og du kan fint velge din normale størrelse når du bestiller settet. Hoodien har en fin hette som er deilig å ta på dersom du vil kose deg litt ekstra. Leggingsen har smarte og fine lommer til oppbevaring og er tettsittende for maksimal komfort og stil. Både hoodie og leggings er  og laget av en supermyk blanding av viskose, polyester og elastan.

Dette er en kosedress du ikke vil gå glipp av! 😍

 

wanderlust chill setwanderlust chill set

 

Lag ditt eget antrekk! 💖

For å enkelt skape en kul og fresh look når du er ute kan du kombinere settet med et par hvite sneakers. Disse skoene er allsidige og passer perfekt til enten en kosedress eller en atletisk tights. Skoene kan vaskes i maskin og er enkle å vedlikeholde. Nå på sommeren er det fint med et par hvite sko som kan brukes til det meste, enten du er på løpetur eller skal ut med venner! 

 

hvite sko sneakers