matchende julepysj til dame

Julepysj 2022

Julesesongen er her, og det er på tide å skaffe seg årets julepysj. Det er lite som er så fantastisk som å ha på seg pysj, om det så er å tilbringe lange, late morgenstunder i den, eller skifte til den om kvelden etter en lang dag. Nattøy og pysjamas er et tegn på at man skrur ned tempo, og instiller seg for kos og hygge. Det er jo også det julen handler om; en hyggelig og koselig stund med familie og venner. Tilbringe julemorgener i pysjen, se på julefilm og drikke gløgg. Sjekk ut vårt beste nattøy her.

Julepysj til dame

Det er ingen som helt vet når tradisjonen med julepysjer dukket opp, men det er ikke overraskende om de stammer fra julegensertradisjonen.

Les også: Julegaven 2022, gave til henne, og gave til venninne

Julepysj til dame

En julepysj har for mange blitt en juletradisjon, og det kan være lurt å skaffe seg en i god tid slik at man sikrer seg den beste julepysjamasen så fort som mulig. En julepysj blir nok satt litt ekstra pris på fordi den har mer stretch og er mer behagelig enn andre klær man har på seg i julen. Julen er jo en tid hvor man pynter seg mye, og er i mange selskap hvor man tilbringer tid med familie, venner og kjære. Da vil det være godt å kunne trekke seg tilbake når man kommer hjem, og dra på seg julepysjen og se en klassisk julefilm. Det er vel lite som høres mer fristende ut enn å ta av seg penklærne og å hoppe inn i en ny julepysj etter et langt juleselskap? Kanskje du til og med ønsker å gi en julepysj i julegave? Du kan lese mer om inspirasjon til julegaver her

Vårt Chill Set er den perfekte julepysjen til da den oppleves komfortabel, lett, varm og myk. Den har et termisk finstrikket stoff som er tynt, men holder på varmen. Det som er fint med dette settet er at det også kan brukes utenfor julen. Man kan fint bruke Chill Long Sleeve som en genser, pysjamas og er et loungewear-produkt med mange bruksområder. Julegenseren har også et silkebånd i halsen. 

Les også: Nattøy for en god natt søvn

Beige julepysj til dameTanktop pysjamas

 

Matchende julepysj

Hva er vel ikke bedre enn matchende julepysj? Kjøp julepysj til familien, og sammen med din søster eller mor, kan du lage et flott julekort. Et sett som kan fungere veldig godt til dette er vår Wanderlust Hoodie og Leggings. Dette settet er svært komfortabelt og mykt, og gjør seg godt i julestria. Den har rikelig med stretch og er superbehagelig på kroppen. 

Cropped julegenser med hetteKomfortabel julepysj

 

Velur sett til jul

Et sett i velur er alltid et sikkert valg når det kommer til valg av koseklær. Siden julen er en koselig tid, er det heller ingen unntak. Vår Velur Hoodie og Velur Pants er laget av et fløyelsmykt og elastisk velur-materiale som føles god mot kroppen. Den er perfekt å bruke både når man skal handle inn julegaver fra sofaen, eller om man skal pynte juletre

Lilla velur hettegenser  velur bukse med lommer

Les også: Kosesett til dame 

 

Joggedress til jul 

Etter en lang dag med juleaktiviteter, selskap, familiemiddager og andre juletradisjoner kan det være godt å trekke seg tilbake i sofaen med behagelige og gode klær. Kanskje du må vaske julepysjen etter å ha brukt den så mye, og den trenger én dag fri? Da er det bare å slenge på seg en av våre behagelige joggedresser. Vår Recharge Sweatshirt og Recharge Sweatpants er en joggedress i et elastisk og lett stoff som kjennes behagelig mot huden. Det er så lett at man nesten ikke kjenner at man har det på seg! 

Svart joggedressGrå crewneck

 

Ullundertøy til jul på hytta

Kanskje du skal feire jul på hytta, og trenger et litt varmere alternativ? Generelt det å sitte foran peisen på hytta midt i ferien, enten om det er jul, påske eller vinterferie, er superkoselig. Juletiden blir kanskje enda mer hyggelig, og sitte foran peisen, drikke gløgg og spille brettspill i ullundertøy høres ikke feil ut. Vårt ullundertøy er laget av nydelig merinoull. Settet har god isolasjon, transporterer fuktighet samtidig som det har antistatiske egenskaper. Det vil si at den hverken klør, lukter eller krøller seg! Ulltrøya er tynn, lett og holder fasongen sin. Tightsen av merinoull er veldig praktisk å ha under ski- eller turbuksen din. 

Les også: Ullundertøy vs. Superundertøy, og Langrennsklær til dame

Ullundertøy til dameUlltrøye i merinoull
Tilbake til bloggen