nattøy dame pysj dame langermet genser dame tights dame

Hva er det beste nattøyet for en god natts søvn?

Det er mange faktorer man burde vurdere når man skal bestemme seg for hvilket nattøy man skal sove i. Noen foretrekker å bruke fine sett med nattøy for dame når de skal sove, mens andre foretrekker å sove naken, eller kun med undertøy. Det er helt individuelt - og det er lurt at man gjør sin egen vurdering på som er lurest og hva de foretrekker å sove i og bruke som nattøy.
For optimal søvn, er det lurt at man holder romtemperaturen mellom 15.5 til 20 grader Celsius. Med denne temperaturen vil kroppen bli mer klar for å falle inn til søvn. Derfor er det viktig å velge nattøy som kan enten øke eller minske kroppstemperaturen med tanke på romtemperatur.

Heldigvis har vi i Famme et godt utvalg av nattøy til dame som kan egnes til den som vil sove med minst mulig, eller dem som vil kle på seg littegranne ekstra når de tar kvelden.

Om man blir fort varm: Kortermet t-skjorter og tank-tops gjør susen

nattøy dame kortermet topp pysjnattøy dame kortermet tank top pysj dame

 

For deg som vil helst ikke bli for varm når man skal sove er det nok lurt å se etter topper som er kortermet som Chill Short Sleeve Tee eller singletter som Chill Tank Topp. Den kortermet toppen egner seg som perfekt nattøy til damer som ønsker at man ikke skal bli for varm om natten - noe som vil opprettholde kroppstemperaturen på et lavere nivå som passer romtemperaturen man skal sove i. 

Om du blir fort kald - gå for genseren i stedet

nattøy dame langermet genser dame

 

Hvis du ønsker å være litt mer dekket når du skal sove eller blir for kald så anbefaler vi for at du velger genser i form av nattøy i stedet for noe med kortere ermer. Vår Chill Long Sleeve Round Neck T-Shirt er en kjempegod og behagelig genser som kan brukes som pysj og nattøy til dame. Den er av god finstrikket stoff som holder på varmen på natten. Med silkedetaljer ved halsen og en fin høstfarge er dette den perfekte genseren som deg som ønsker noe varmere som nattøy. 

Til kalde netter - sov i en god, behagelig tights

nattøy dame myk tights pysj
Om du vil holde deg ekstra varm så er det lurt å sove med underdel også - da er vår finstrikkede og termiske Chill Leggings det perfekte plagget for deg. Dette kan du matche sammen med både kortermede og langermede topper som vi har av nattøy i Famme. 

Blogginnlegg

Gi kundene et sammendrag av blogginnlegget