Hva er Chill Series?

Hva er Chill Series?

Hverdags og Loungewear - Chill Series

Vår Chill Series passer som navnet tilsier utmerket til å slappe av. Enten du er ute etter gode basics til hverdagsbruk eller plagg du kan bruke til avslappende dager på sofaen er det viktig å finne basics som er så komfortable som mulig. Dette innebærer at stoffet holder på varmen, er mykt og behagelig og føles lett på kroppen. Vår chill range oppfyller alle kravene for den perfekte avslappingen og kan også brukes som nattøy. 

Chill Long Sleeve 

Chill Long Sleeve er et perfekt basisplagg som kan brukes alene eller under en tykkere genser på kalde dager. Vår chill longsleeve er den perfecte basic for alle typer vær! Den finnes i to farger, sort og mauve. 

rosa genserSort genser

Chill Leggings

Chill Leggings er en fantastisk lett og komfortabel sort leggings som lett kan matches til de fleste overdeler. Tynt men varmende stoff som er den perfekte basic leggings til å slappe av utenfor treningssenteret.

myk tightsmyk leggings

Chill Short Sleeve Tee

Chill Short Sleeve Tee er et flott basisplagg som kan brukes både hjemme eller med en fin bukse dersom du skal ut på bytur og vil pynte deg litt. Den finnes i tre farger, mauve, sort og hvit som alle er enkle å matche med andre plagg.

hvit tskjortesort t-skjorte

Chill Turtle Neck T-Shirt

Chill Turtle Neck er en langermet genser med høy hals som er både stilren og komfortabel. Den fungerer utmerket som et stilig og varmende lag under andre gensere eller t-skjorter eller alene. Som vår short sleeve tee kommer den også i sort, hvit og mauve. 

høyhalset genserRosa høyhalset genser

Chill Tank Top

Chill Tank Top passer perfekt til å a slappe av i på varme sommerdager da stoffet er tynt og lett, eller som en enkel basic under varmere klær på vinteren da den også hjelper til å holde på varmen. En must-have basic som går til det aller meste. 

Rosa tank topsort singlett

 

Chill Body Suit

Chill Body Suit kommer i sort og er et stilrent og allsidig plagg som kan brukes under for eksempel skinny jeans eller andre bukser, enten du skal ut på byen eller bare ha en fint hverdagsantrekk. 

sort bodysort body suit