nattøy dame myk behagelig nattøy til dame

Fineste nattøyet til dame - Høstmote 2021

Å bruke pysj og nattøy til dame er noe mange forbinder med høst og at det begynner å bli kaldere ute. I Famme har vi flere fine plagg og nattøy til dame som passer til sene høstkvelder inne. 

Kortermet topp til dame

topp dame nattøy dame pysj topp myk
Vår Chill Short Sleeve Tee er en av favorittplaggene våre når det gjelder nattøy til dame. Den er myk, komfortabel og vil få deg til å føle deg bra. Dette er et perfekt nattøy plagg til dame som passer til joggebukse, til yogabukse, velur slengbukse eller til tights man kan chille i. 

Gode, myke tights til rolige kvelder

gode myke leggings chille tights
Våre Chill Leggings er perfekt til deg som elsker å slappe av om kvelden, som ønsker en myk og behagelig tights som sitter bra på kroppen. Hvis man ønsker et godt og allsidig plagg som man kan bruke både som nattøy til dame eller generelt som chilleklær, er dette tightsen for deg. Den er av tynt, pustende stoff samtidig som den holder på varmen. Det finstrikkede stoffet gir plagget god kvalitet og er et must-have til høsten og til kvelder inne fremover. 
langermet topp nattøy til dame pysjgenser
Den perfekte langermede genseren som kan brukes som nattøy til dame finner du hos oss i Famme - nemlig Chill Long sleeve Round Neck T-shirt. Enten du ønsker å sove i den eller bare slappe av i den - er det en flott baselayer plagg til dame som utmerker seg godt som en av våre favoritt nattøy til dame denne høsten. Det er lagd av et godt finstrikket stoff som holder på varmen samtidig som det ikke er for tykt. Kvaliteteten er sikret ved at dette nattøyet til dame inneholder silke bånd i halsen. 

Blogginnlegg

Gi kundene et sammendrag av blogginnlegget