Trendy kosesett til dame

Beste kosesett til dame 2021

Enten om man skal kose seg på sofaen, gå en tur eller gjøre andre hverdagslige ting er det godt med komfortable klær. Ved å ha høy komfort som viktigste egenskap har loungewear derfor blitt et must i enhver kvinne garderobe. Dette har utviklet utseendet på joggesett og loungewear er ikke lenger kun noe man har på hjemme. Settene har blitt trendy og brukes like gjerne ute på gaten. På denne måten sikrer man seg maksimal komfort samtidig med et stilrent antrekk. 

 

Cropped kosesett

Av bestselgerne er settet som kombinerer wanderlust hoodie med wanderlust leggings. Med fem ulike farger kan man garantere å finne en favoritt til klesskapet! Settet har en cropped hoodie og gir derfor en fin passform samtidig med at joggesettet er mykt og komfortabelt å ha på seg.

Beige loungewear     Beige cropped kosesett 

     

 

Velur loungewear

En favoritt er også å matche velur pants med velur hoodie for en fløyelsmyk opplevelse. Velursettet er popularisert av Juicy Couture, og er elsket av mange! Kosesettet er produsert med i elastisk materiale og nøye utvalgt for å tilfredstille høyt krav til komfort og drapering.

Svart velur kosesett     Svart velur hettejakke

Recharge joggesett

Ønsker du et behagelig antrekk som du kan bruke både hjemme og ute? Da er et joggesett det ultimate antrekket. Joggesett har blitt svært populære de siste årene, og ikke uten grunn. Et matchende joggesett med crewneck og sweats er både moteriktig og svært komfortabelt. Vår recharge sweater og recharge sweatpants er mykt i stoffet og joggebuksen har et feminint snitt. 

Joggesett til dame