Trendy kosesett til dame

Beste kosesett til dame 2021

Enten om man skal kose seg på sofaen, gå en tur eller gjøre andre hverdagslige ting er det godt med komfortable klær. Ved å ha høy komfort som viktigste egenskap har loungewear derfor blitt et must i enhver kvinne garderobe. Dette har utviklet utseendet på joggesett og loungewear er ikke lenger kun noe man har på hjemme. Settene har blitt trendy og brukes like gjerne ute på gaten. På denne måten sikrer man seg maksimal komfort samtidig med et stilrent antrekk. 

Cropped kosesett

Av bestselgerne er settet som kombinerer wanderlust hoodie med wanderlust leggings. Med fem ulike farger kan man garantere å finne en favoritt til klesskapet! Settet har en cropped hoodie og gir derfor en fin passform samtidig med at joggesettet er mykt og komfortabelt å ha på seg.

Beige loungewear
Wanderlust Hoodie er skapt for å gi deg den ultimate komforten. Dette er en av de mykeste og mest behagelige kosegenserne til dame nettopp fordi stoffet er av god kvalitet og er svært mykt. Noe som skiller denne cropped hettegenseren ut er passformen - den vil komplimentere overkroppen og sitte som et skudd takket være det elastiske stoffet. Med denne genseren kan man slappe av hjemme eller reise verden rundt. 
     Beige cropped kosesett 
Med Wanderlust Leggings får du komfort fra topp til tå. Dette er en lekker kosebukse som er av ribbestrikket stoff, og som gir god passform. Dette er en av de beste kosebuksene til dame fordi den vil sitte som et skudd og være veldig flatterende samtidig som stoffet er svært komfortabelt og gir god bevegelighet.

Velour bukse og velour hoodie

En favoritt er også å matche velur pants med velur hoodie for en fløyelsmyk opplevelse. Velursettet er popularisert av Juicy Couture, og er elsket av mange! Kosesettet er produsert med i elastisk materiale og nøye utvalgt for å tilfredstille høyt krav til komfort og drapering.

Om du leter etter den diggeste og deiligste kosebuksen i høst, blir Velur Pants garantert din nye favoritt: 

svart velour bukse til dame
Dette en kjempelekker velour bukse som vil falle i smak hos de fleste. Vår Velur Pants er fløyelsmyk, og velur-materialet er svært elastisk, noe som gjør dette til en av de mest komfortable velourbuksene på markedet. Buksen sitter fint og flatterende på, den har nøye detaljer, høyt liv og i livet er det knytting. Man vil se knallbra ut i denne buksen, samtidig som man holder seg komfortabel. Om du trenger en ny kosebukse denne høsten bør man velge denne. 

Beste velour hoodie

Vår Velur Hoodie er også en stor favoritt: 

velour hoodie til dame
Det deilige velurstoffet gjør dette til en av de mykeste hettegenserne der ute. Stoffet er også svært elastisk og vil føles komfortabel å ta på. Dette er en velour hoodie som kan både brukes som loungewear eller en fin genser til hverdags, og matcher sammen med vår Velur Pants. Denne hettegenseren har hette, fine detaljer, fløyelsmykt stoff og glidelås som gjør genseren lett å justere. Om du har lett etter det fineste velour settet kan vi sterkt anbefale vår Velur Hoodie og Velur Pants, da disse er kjempemyke, lekre og svært trendy

Svart velur kosesett     Svart velur hettejakke

Recharge joggesett

Ønsker du et behagelig antrekk som du kan bruke både hjemme og ute? Da er et joggesett det ultimate antrekket. Joggesett har blitt svært populære de siste årene, og ikke uten grunn. Et matchende joggesett med crewneck og sweats er både moteriktig og svært komfortabelt. Vår recharge sweater og recharge sweatpants er mykt i stoffet og joggebuksen har et feminint snitt. 

Joggesett til dame