4FLEX jeans

Hva er 4FLEX jeans?

Så, hva er 4FLEX jeans?

Kort oppsummert:  Denim jeans som føles akkurat som tights!

4FLEX er høyteknologiske jeans designet med REFORM™XP-teknologi som skaper en stretchy og komfortabel jeans verden aldri har sett maken til. Dette vidunderet både former og fremhever dine feminine kurver, uten å gjøre noen kompromiss på komfort.

Stoffet vi har utviklet for 4FLEX er en del av ISKO sin "blue skin" kolleksjon. Som et av de verdensledende stretch-denims, leverer dette materialet en standard som tilfredsstiller de høyeste kravene til både mote og ytelse.

 

Materialet har egenskaper som:

  • Minimal krymping
  • Maksimal stretch (4-way stretch)
  • Total bevegelsesfrihet
  • Løfter og støtter kroppen
  • "Recall-Technology" som sikrer god passform, vask etter vask
  • Miljøvennlig å produsere. Ingen tøymyknere i produksjonen betyr mindre kjemikalier

Dette materialet beveger seg med kroppen din. Det er perfekt for klesplagg der komfort er essensielt, og det er her våre 4FLEX jeans kommer inn.

 

Når kan jeg bruke 4FLEX jeans?

Ettersom disse buksene gir maksimal bevegelighet uten å miste passform, kan du bruke de til alle mulige situasjoner. På skole & jobb, sosialt, på reise og tur, eller hvor enn ellers du måtte ønske. 4FLEX jeans passer til både formelle og uformelle outfits, hvilket gjør buksene til en perfekt "allround-løsning" å ha.

 

Kundenes store favoritt!

Dette er jeans vi virkelig har lagt sjelen vår inn i, og da er det SÅ MORO med så positive anmeldelser! Dette ble en skikkelig kundefavoritt, og vi kan garantere at dette vil bli dine nye favoritter også :)