Svart løpejakke

Best i test løpejakke

Er du usikker på hvilken løpejakke du skal velge for din neste løpetur?

Når været er uforutsigbart, det regner eller er kaldt, da er det viktig med en god løpejakke. For mange er dette et "must-have" når det kommer til løping. Her har vi laget en best i test guide for å hjelpe deg å velge riktig jakke til hver anledning. 

Alle våre løpejakker er elastiske og lette. De har god komfort, refleksdetaljer så du skal holde deg trygg i mørket og praktiske lommer med glidelås. Jakkene puster godt og er fukttransporterende. 

Vi har også laget en guide om alle våre jakker her! 

 

Løpejakke med lommer 

Denne jakken er perfekt om du skal på en joggetur i kaldt og vått klima. Fleek Stretch Jacket har i tillegg to lommer som er perfekt for å ha med mobil og nøkler når du er ute og løper. Den er designet for å holde deg varm i timesvis under fysisk aktivitet ute i det kjølige været. 

Svart løpejakkeGrå løpejakke

 

 

Vindtett løpejakke

Denne jakken passer fint for trening om sommeren og høsten da den er vindtett og holder deg varm. Den er også fin å bruke om vinteren med litt tykkere underlag. Løpejakken er en lett jakke i pustende materiale med refleksdetaljer. Pace Running Jacket har i tillegg en avtagbar hette og to lommer.

 Svart løpejakkeBlå løpejakke

 

 

Løpejakke med merinoull

Denne jakken er en allsidig jakke som passer like bra til trening som den gjør til hverdagen. Løpejakken har en hette, to lommer på innsiden, to lommer på utsiden med glidelås og tommehull på ermene. Powerstretch Jacket er laget av ekslusivt teknisk stoff fra Pontetorto i Italia som skal gi maksimal komfort. Stoffet har fordeler som letthet og en god pusteevne som er perfekt når du skal løpe, gå eller på trening. 

Løpejakke med merinoull

Hvit løpejakke

 

 

Lett løpejakke

Denne jakken er en lett, stilfull jakke enten om du skal ut på eventyr eller gå for en avslappende dag i byen. Wonder Stretch Jacket passer fint dersom du skal ut i kulden og på regnfulle dager. Løpejakken holder deg varm og komfortabel så du ikke blir stanset av kulden. 

Svart løpejakkeBrun løpejakke